Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Viktore, závěr vždycky patří mistrům. (Myšleno Tobě) A mě ta Tvoje obhajoba vlastních velmi přesných názorů nevadila.

Tvoje urputnost je inspirující.

Pís, pitcho!

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Příště domluvíme ten Blesk, extrovka a slíbený extra přístup........ :cheers:

Klidně, ale musíš mi domluvit apoň plzeňské lahváče.

Bo Ostravar? Brrr.

Odesláno

Koukám, že vás je tady plno okolo Ostravy.

Zkusím sledovat a příště, pokud mi vyjde čas, bych s vaším svolením na sraz na chvíli zaskočil, jako externista začátečník, a něčemu se přiučil.

Odesláno

Koukám, že vás je tady plno okolo Ostravy.

Zkusím sledovat a příště, pokud mi vyjde čas, bych s vaším svolením na sraz na chvíli zaskočil, jako externista začátečník, a něčemu se přiučil.

Tak si pořiď preventivně náhradní ledviny i játra :-)

Odesláno

Tvá pokora mi imponuje, takových tu je málo. Tu je každý druhý hned mistr světa.

Však příště příjď, jsi vítán.

Možná se budeš zpočátku budeš divit, o hodinky moc nejde, konkrétně mě vůbec hodinky nezajímají.

O to víc tam bývá srandy a někdy je ta sranda pro neznalého asi kapku tvrdší. Zásadně se oslovujeme pyj-vaginálně, ale na to jsi zvyklý, pokuď jsi od Karviné a nejsi kufierkoř.

Odesláno

Tvá pokora mi imponuje, takových tu je málo. Tu je každý druhý hned mistr světa.

Však příště příjď, jsi vítán.

Možná se budeš zpočátku budeš divit, o hodinky moc nejde, konkrétně mě vůbec hodinky nezajímají.

O to víc tam bývá srandy a někdy je ta sranda pro neznalého asi kapku tvrdší. Zásadně se oslovujeme pyj-vaginálně, ale na to jsi zvyklý, pokuď jsi od Karviné a nejsi kufierkoř.

Chtěl jsem tě opravit ať ho nestrašíš,že je to jenom o hodinkách,ale couvnu,ty už ses rozhodl že ho patřičně skazíš,je tvůj :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...