tombed Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 A ja zas od Bakera a taky uz prudit nebudu, ale rad. vas zase uvidim
marosh Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 (upraveno) Viktore, závěr vždycky patří mistrům. (Myšleno Tobě) A mě ta Tvoje obhajoba vlastních velmi přesných názorů nevadila.Tvoje urputnost je inspirující. Pís, pitcho! Upraveno 3. března 2012 uživatelem marosh
maama Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 TA...BLE..TY. Ještě teď prskám smíchy... čuju humor, vo co jde? jestli jde o nějaký ble ble fekál tak do sz. ď
sect Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Příště domluvíme ten Blesk, extrovka a slíbený extra přístup........
marosh Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Příště domluvíme ten Blesk, extrovka a slíbený extra přístup........ Klidně, ale musíš mi domluvit apoň plzeňské lahváče. Bo Ostravar? Brrr.
sect Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Má ji fakt dobrou....v tanku....ale domluvím i lahváče, tam fakt nic nebude problém.
marosh Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Má ji fakt dobrou....v tanku....ale domluvím i lahváče, tam fakt nic nebude problém. Tak super, není co řešit. Jsem pro.
tombed Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 extra přístup........ takže mi doveze i hambáče nebo kebab ze Stodolní?
sect Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Myslím že tam tak dobře vaří, že nebude třeba. Spíš budeme mít nachystané nšjké stoly........
ZdenekS Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Koukám, že vás je tady plno okolo Ostravy.Zkusím sledovat a příště, pokud mi vyjde čas, bych s vaším svolením na sraz na chvíli zaskočil, jako externista začátečník, a něčemu se přiučil.
brett Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Koukám, že vás je tady plno okolo Ostravy. Zkusím sledovat a příště, pokud mi vyjde čas, bych s vaším svolením na sraz na chvíli zaskočil, jako externista začátečník, a něčemu se přiučil. Tak si pořiď preventivně náhradní ledviny i játra :-)
marosh Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Ano, my jsme ztvrdlé jádro chronomagforuma. Pod mnoha významy tohoto dvojsloví.
ZdenekS Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 No, ja su tež kusek od Karvine. A cosi už mam odpite.Ale jsem začátečník, tak se musím chovat slušně .
marosh Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tvá pokora mi imponuje, takových tu je málo. Tu je každý druhý hned mistr světa.Však příště příjď, jsi vítán.Možná se budeš zpočátku budeš divit, o hodinky moc nejde, konkrétně mě vůbec hodinky nezajímají. O to víc tam bývá srandy a někdy je ta sranda pro neznalého asi kapku tvrdší. Zásadně se oslovujeme pyj-vaginálně, ale na to jsi zvyklý, pokuď jsi od Karviné a nejsi kufierkoř.
Dantechno Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Jo , v ostrave mame natvrdle jatro.
marosh Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Jo , v ostrave mame natvrdle jatro. Řekl, hermafrodit.
Dantechno Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Řekl, hermafrodit. Ted jsi me rozesmal, koukam , ze Fazerovo kampan funguje
marosh Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Ted jsi me rozesmal, koukam , ze Fazerovo kampan funguje Nejsem včerejší, ne?
zekon7302 Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tvá pokora mi imponuje, takových tu je málo. Tu je každý druhý hned mistr světa. Však příště příjď, jsi vítán. Možná se budeš zpočátku budeš divit, o hodinky moc nejde, konkrétně mě vůbec hodinky nezajímají. O to víc tam bývá srandy a někdy je ta sranda pro neznalého asi kapku tvrdší. Zásadně se oslovujeme pyj-vaginálně, ale na to jsi zvyklý, pokuď jsi od Karviné a nejsi kufierkoř. Chtěl jsem tě opravit ať ho nestrašíš,že je to jenom o hodinkách,ale couvnu,ty už ses rozhodl že ho patřičně skazíš,je tvůj
ZdenekS Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Hoši zlatí. Mě už moc věcí nevystraší a asi už nic nezkazí.Jinak díky za pozvání.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se