Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

No, jestli chlapci nevyluští, co jsem to vlastně za svým zápisem - nickem - nechal, tak účast taky nepotvrdím! :P

Kdo to první uhodne, získá kapesní sluneční hodiny firmy Monstranz!!!

Po dvou špatných odpovědích vám to řeknu sám a se slunečními utřete! Odpovídat mohou jen účastníci srazu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
No, jestli chlapci nevyluští, co jsem to vlastně za svým zápisem - nickem - nechal, tak účast taky nepotvrdím! :P

Je to jasný! Budeš chlastat víno a skotskou napůl.:D

Odkaz ke komentáři

Tak takováhle hovadskost by mě pochopitelně ani nenapadla. :angel:

Protože se i z druhé špatné odpovědi zdá, že nemáte dost fantazie k řešení jinotajů :D , tak napovím:

1. indicie: Otazník obvykle značí otázku, že?

2. indicie: Základní odpověď na otázku bývá ANO, nebo NE

3. indicie: Padesát lomeno padesáti se rovná ?

Výše uvedené za nickem na seznamu účastníků znamená co?

Odkaz ke komentáři

:thumbsup_anim: GENIÁLNÍ!

Slunční hodinky dostanete oba!

Když jsem viděl, že tam někdy berete i svoje ženský a s rozpačitým výsledkem, opravdu jsem přemýšlel, že bych vzal i manželku. Ta by těm vašim pěkně vysvětlila, že "hodinkaření" je bezva a hlavně neškodnej koníček. "Kdo si hraje, nezlobí." :lol:

Edit - doplnění: O další tah dál z Kartáče byste se nemuseli bát. Většinou mi vydrží stát po boku. Nakonec to slíbila, ne?

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

:thumbsup_anim: GENIÁLNÍ!

Slunční hodinky dostanete oba!

Když jsem viděl, že tam někdy berete i svoje ženský a s rozpačitým výsledkem, opravdu jsem přemýšlel, že bych vzal i manželku. Ta by těm vašim pěkně vysvětlila, že "hodinkaření" je bezva a hlavně neškodnej koníček. "Kdo si hraje, nezlobí." :lol:

Edit - doplnění: O další tah dál z Kartáče byste se nemuseli bát. Většinou mi vydrží stát po boku. Nakonec to slíbila, ne?

Super..sice nevím jaký rozpačitý výsledek máš na mysli, ale manželka si ten sraz velmi pochvalovala :)

Odkaz ke komentáři

Měl jsem pocit, že paní tombedová ... něco

nene ta ještě nebyla, to jen někteří jedinci chtěli aby došla... Davidova byla první vlaštovka, moje je nesmělá, ale po min. týdnu měla tendence omezit mi zdravotní vycházky, už je to ok... ;) , na sraz ji taky zvu, pokud tam budou další děvčata snad se rozhoupe...

jinak Libe, klobouk dolů jestli ti žena sekunduje, takovou jsem zažil jen jedenkrát, vydržela do 4h do rána a vypila stejný počet piv...

naštěstí nebo naneštěstí? to nebyla moje partnerka.

Odkaz ke komentáři

nene ta ještě nebyla, to jen někteří jedinci chtěli aby došla... Davidova byla první vlaštovka, moje je nesmělá, ale po min. týdnu měla tendence omezit mi zdravotní vycházky, už je to ok... ;) , na sraz ji taky zvu, pokud tam budou další děvčata snad se rozhoupe...

jinak Libe, klobouk dolů jestli ti žena sekunduje, takovou jsem zažil jen jedenkrát, vydržela do 4h do rána a vypila stejný počet piv...

naštěstí nebo naneštěstí? to nebyla moje partnerka.

Tak nevím, jestli půjdu, začínám se bát, bo s takovýma amazonkama nemám moc zkušeností...

Odkaz ke komentáři

Tak nevím, jestli půjdu, začínám se bát, bo s takovýma amazonkama nemám moc zkušeností...

Tak abych to snad uvedl na pravou míru:

Má žena je milá, jemná až éterická bytost, která před lety udělala chybu, že odkývla to "vdobrém i zlém". Proto, když už jdeme na tah spolu, táhne to se mnou, jak je zapotřebí. :lol: Žádná Amazonka! :2guns:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...