Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
tombed: Co doma, máš na příští týden povolení? Nebo půjde sisi s námi? :D

proč si myslíš že jsem na netu? trucuje, budu ji muset fakt vzít s námi, aby prozřela...

Odesláno
Tak to Tě omlouvá, no, nic, půjdem si lehnout, ne? A v pátek se těším na sisi, dneska se mi hned bude líp usínat, když se mám na koho těšit :D

Peťo citově strádáš, doporučil bych ti nějakou svou kamarádku, ale nevím zda ti nebude vadit, že bude o generaci starší...

Sisi příště fakt vezmu, ať nedržkuje, ostatně dnes jsme měli průkopnici a jde to...

Odesláno
Jo, myslím, že by se k nám " postiženým " hodila více než David :D

kua mám žízeň, přece jenom jsme končili brzo, zkusím to zaspat, dobrou... a velkému Peťovi ( samo i malému Peťovi coby doprovodu)

ještě jedno dík...

Odesláno (upraveno)

Za nic a příště pro mě nějakou tu paní, co mi udělá radost - myslím hodinkovou :)

Pátek 18.9

-tombed+SISI

-Peta-Biker+??

Nebo půjdem do kina? :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
Za nic a příště pro mě nějakou tu paní, co mi udělá radost - myslím hodinkovou :)

Pátek 18.9

-tombed+SISI

-Peta-Biker+??

Nebo půjdem do kina? :D

to nemusí být nutně příští pátek,dám vědět... zjevně pracuješ na tom, aby jsme si zbyli...zdar

Odesláno
Nebo do divadla. V pátek dává Ostravské městské divadlo "Čekání na Godota". Tam se hodinky vyloženě šiknou. Můžete mu to i stopovat a z hlediště glosovat.

ano to je to pravé, miluji absurdní drama... půjdeme čekat, stopovat mu to, porovnávat luminescenci...

co porád pivo a tatarák...

Odesláno
Aby nám ho nedal někdo jiný dříve za ty naše dialogy :D

jdu chrnět, definitivně, kluci mám vás rád... a ještě radší vaše hodinky... :lol2: , páč vím, že jednou mohou být moje

Odesláno (upraveno)

Ty, nehraj si na " Bohuša", ten je jenom jeden ;), Ty si nás ani naše hodinky nikdy nekoupíš :D

EDIT: Koukni na dneších TOP 20 autorů, mám stříbro a Ty bronz, na zlato jsme sice opět nedosáhli, ale není to nejhorší, ne? :D :D :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...