kulix Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 ne, tento patek je lepsi.. 6.11.. kdo je pro? Viktorovi je to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 kdo je pro? Viktorovi je to jedno. Vzdyt zas pomazes v devet domu Ale jo, je mi to jedno, klidne i tento patek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 ne, tento patek je lepsi.. 6.11.. kdo je pro? Viktorovi je to jedno. rezistence vůči předsedovi chtěl jsem se tomu vyhnout, ale asi to jinak nepůjde, pojďme tedy hlasovat: 6.11. Kulix 13.11. Peqe1012 Je mi to jedno: David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 6.11. Kulix 13.11. Peqe1012 Je mi to jedno: David_B Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 6.11. Kulix 13.11. Peqe1012 Tombed Je mi to jedno: David_B Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 prave ze bych nemusel tak brzy.. pristi tyden by to prave tak dopadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 13.11. , pátek teď nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 no když vidím že 13.11. se zůčastní Peqe1012, tak myslím, že je to jasné takže: 13.11. Peqe1012 Tombed Peta-biker HIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Sakra, napsal jsem to blbě, Peqe může tento pátek, příští má školu či co Omlouvám se 6.11. Kulix Peqe1012 13.11. Tombed Peta-Biker HIFI Je mi to jedno: David_B Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Původně mi to bylo ganz egál, ale raději se teď přikláním na příští pátek. 6.11. Kulix Peqe1012 13.11. Tombed Peta-Biker HIFI marosh Je mi to jedno: David_B Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Takze to vypada, ze je rozhodnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Dobrá, zajistím tedy na pátek 13 stůl v Kartáči. Pokud byste chtěli změnit lokál, tak dejte vědět. Jinak Baker, Peqe, Kulix a já si můžeme dát rozcvičku už tento týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 3.11.2009 - 10:27) 338573[/snapback]Pokud byste chtěli změnit lokál, tak dejte vědět. Jo, treba tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Jo, treba tady Jsem pro. Je někdo proti? Nikdo? Tak odhlasováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 3.11.2009 - 10:31) 338577[/snapback]Jsem pro. Je někdo proti? Nikdo? Tak odhlasováno Parada, tak to se rozjedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 tak jo,pristi tyden..podrobim se vetsine,ale jeste nevim, zda dorarim.. bily kartac mi nevadi..klido pido.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 3.11.2009 - 10:31) 338577[/snapback]Jsem pro. Je někdo proti? Nikdo? Tak odhlasováno jsem proti, my z centra, z okolních vesnic a šlonzka to máme daleko jak cyp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 jsem proti, my z centra, z okolních vesnic a šlonzka to máme daleko jak cyp... Stejne te vzdycky nosi domu Hifi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 A co jste ganc ochujeli nebo jste zcela bez sexu? Že máte takové geniální myšlenky o změně lokálu. Vůbec nemyslíte na strejdu Girardelliho. To se doštrachám do toho Pustkovca, dám si jednoho pěnika a abych se zase sbíral k domovu. Tak příště zorganizuju sraz v putyce Kahanec(zatím nemají webovky, bo štamgasti-ciganě v Karviné-Stalingrad neplati za štrum) a to se budu smát já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Já stejně nejsem moc velký alkoholik a řídím rád v noci, takže klidně můžu taxikařit...pokud se budete chovat slušně...a dáte mi do zástavy své hodinky...preferuji Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se