Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
... pak ještě je tu možnost jít do Pralinky, tam by to šlo, teď jsem dostal ověřenou zprávu. Ale nevaří tam, na čepu Radeg a pro Bakera i desítka Ostravar...

...ale jedná se o to, že kluci co jsou z daleka potřebují i pojíst...

Já bych řekl, že jestli pojedu, tak budu asi z největší dálky (jestli teda nedorazí Hasňa) a na žrádlo kašlu. Nějaké utopence nebo aspoň brambůrky tam budou, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a ještě Vás všechny(tombeda8x zvlášť)navnadím, že tam obsluhuje solidně proprsená osmnáctka, co umí své vnady náležitě prodat.

Tak a definitivně jsem utnul všechny pochybnosti.

P.S.akorát se slečna někdy střídá se svým plochým kolegou.

Chipsy, tyčinky a oříšky k dostání.

Jinak to jídlo domluvím, ale musí se k němu přihlásit všici a pak následně i zacálovat.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Supr! K těm špalíkům se teda hlásím. Nebylo by jméno té hospody nebo ulice? Na internetu jsem Orfu v KA nikde nenašel. A přece jenom už jsem tam dlouho nebyl...

Odkaz ke komentáři

Když už ten Král Diamantů tady furt navrhuje cosik a sám přitom sedí hloupě doma na oslavě, tak jsem zavolal majiteli a dalo by se i nějaké jednotné jídlo domluvit, napadá jí mě třeba kuřecí špalíky po našymu kitka s chlebem, tak jak to někteří z Vás pojídají v Kartáči.

Domluvil jsem to, máme stůl pro deset a basta.

Kdybyste chtěli vědět, kde to je, tak v Karviné-N.Městě naproti fabrice Kovona. V takové velkém objektu, kde dříve byl kulturák plesový, nyní nábytek Orfa. Jsou tam dvě hospody, jedna je po schodech dolů a to je mordovňa, tam ne. Zamiřte po schodech nahoru.

....wolle..mě neser :) to byl jenom návrh, když už jste byli skoro v koncích :). V té Pralince jsem ještě nebyl, ale kluci jak se najebete, tak hned vedle je diskotéka X-Max...tam je teprve ten supermaras..a když si budete chtít zaťukat na stykačích i herna jakási je poblíž.. a taky do Čápa kousek, Praha taky blízko...kua ta Karviná je fakt malinká :)

post-5298-1259853039.jpg

Odkaz ke komentáři

Supr! K těm špalíkům se teda hlásím. Nebylo by jméno té hospody nebo ulice? Na internetu jsem Orfu v KA nikde nenašel. A přece jenom už jsem tam dlouho nebyl...

Dej do vyhledávače X-Max a vyjede Ti mapa...Karviná-Nové Město, Jaroslava Vrchlického... no a tam to je.. :)

KLIK

doprdelky..pozdě :(

Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři

Jelikož se tady vyskytují dotazy, jestli zasedá ostravská větev chronomagu v tej Karviné, takže za organizační výbor prohlašuju, že zasedání se koná 18.12.2009 od 18,00 hodin v baru Bonita.(adresa a mapka výše)

Znovu prosím všechny, kdo se chtějí zúčastnit o zapsanání se do seznamu a pokuď chcete jíst haviřske kuřeci špaliky, tak do závorky připojte slůvko jidlo.

To jídlo musím objednat dopředu, v Bonitě se normálně nevaří.

- marosh(jidlo)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...