tombed Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 tak to bude nářez...bakerek bude papat... pojedeme v panácích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Já bych to viděl na decentní koktejl party. Většinou každé třetí pivo prokládám cikánem v trávě a každé páté mozkem v krvi . Slíbil jsem totiž Skeletonovi, že od něj možná přeberu jeho čestný titul . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 tak to bude nářez...bakerek bude papat... pojedeme v panácích? No uz ted je mi divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Já bych to viděl na decentní koktejl party. Většinou každé třetí pivo prokládám cikánem v trávě a každé páté mozkem v krvi . Slíbil jsem totiž Skeletonovi, že od něj možná přeberu jeho čestný titul . takových nás bude víc... hele ty koktejly si vytiskni, nevím zda je budou v Kurvine znát...:-) No uz ted je mi divne důležité je nepoblít tapecírung v autě, špatně se to čistí a příště tě nikdo do auta nevezme...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 takových nás bude víc... hele ty koktejly si vytiskni, nevím zda je budou v Kurvine znát...:-) důležité je nepoblít tapecírung v autě, špatně se to čistí a příště tě nikdo do auta nevezme...:-) Na chlast jsou v Kurviné odborníci..zas taková díra to nejní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Na chlast jsou v Kurviné odborníci..zas taková díra to nejní :-) vo tom žádná...ale ty koktejly nebudou znát ani v Ostravě 100m od Stodolní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 důležité je nepoblít tapecírung v autě, špatně se to čistí a příště tě nikdo do auta nevezme...:-) Posledně to po strýcově pohřbu spravily dvě kila taxikářovi navíc . Ale styděl jsem se . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Posledně to po strýcově pohřbu spravily dvě kila taxikářovi navíc . Ale styděl jsem se . To se musel strejda v nebíčku smát až se za břicho popadal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Posledně to po strýcově pohřbu spravily dvě kila taxikářovi navíc . Ale styděl jsem se . dobrá tryzna... tak za Bakerovy brajtle bych to taky vyčistil, resp. nechal vyčistit a ani by to nemuselo být moje auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Hoši, hoši. O jakých koktejlach je tu řeč a ještě blijance k tomu, no fujtajksl. V Bonitě se podává jako koktejl albánská borovička a maximálně myklivec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Borovička s myslivcem? To může být zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 V Bonitě se podává jako koktejl albánská borovička a maximálně myklivec. myklivec... pálenka mého mládí, co já jsem se s ním nasrandoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Hifíci co je s vámi? Nebo mám jít do Kurviné pěšky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 tombed: Pro Tebe to zase takový problém nebude, Ty chodíš běžně zastřízliva takové vycházky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 tombed: Pro Tebe to zase takový problém nebude, Ty chodíš běžně zastřízliva takové vycházky právě že za střízliva ne, toliko ve stavu mírně podroušeném s epouštím do výletů, ovšem cesta kolem hald a zvláště kalových rybníků mě v prosincové noci neláká ani v jednom stavu... Tak co? Já jen, že jse si ještě neobjednali večeři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Ona drží dietu... " Ne, já jenom nemám ráda králíky " "Tos měla řectttt, Iris" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 tak ty budeš dělat Vlastičku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Já budu starý Košťál. salamio: Vezmeš Perrelety, prosím? Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Já budu starý Košťál. čekáš že budeš mít Indiánskou dýmku míru nebo Cestu kolem světa zdarma? to si budeš muset ještě najít Bohuša... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Tys mi dal, tombede8x, takový dárek, že na to do smrti nezapomenu Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se