Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tys mi dal, tombede8x, takový dárek, že na to do smrti nezapomenu :D

máš smůlu, nezědil jsem cihelňu...ani potraviny v Brně, natož tak hotel s číšníkem co furt pindá o nové době, ale víš ty co, kolotoč ti taky nekúpím, ale jednu jízdu ano... vyber si, řetízkáč nebo labutě??? ;)

Odesláno
...a můžu být na klíně?

pochybuju, že HIFI bude chtít jet s tebou... přece jenom to není mladý floutek, ale seriozní pán... neboj budem na tebe od stánku s pivem a klobásama dohlížet, neztratíš se Peťulínku...:-)

Návštěvník salamio
Odesláno (upraveno)
salamio: Vezmeš Perrelety, prosím? :)

Jasně, do té kořalny určitě krásně zapadnou :). Včera jsem je nachal přendat z černého Hirsche na původního šedého krokodýla.

Upraveno uživatelem salamio
Odesláno
zdar Maroshu: Přijedem, jíst nebudem :)

čest Peťane, konečně slovo chlapa.

Ale není mi jasné, z čeho máš ty bicáky. To jsou ty steriody tak chutné? Bo jsem Tě jíst neviděl...

Návštěvník salamio
Odesláno

Kdyby chtěl někdo vzít z OV, tak dejte vědět. Ale pouze tam, zpátky pojedu až v neděli :).

Ještě dotaz ? berete s sebou nějaké slušnější hodinky? Tu hospodu neznám a na OV srazu jsem taky nikdy nebyl, tak nevím... Jestli se to tam nějak víc rozjede a vzal bych ty Perrelety s krabicí, abych to tam někde nezapomněl :crying_anim02:.

Odesláno (upraveno)
Kdyby chtěl někdo vzít z OV, tak dejte vědět. Ale pouze tam, zpátky pojedu až v neděli :) .

Ještě dotaz ? berete s sebou nějaké slušnější hodinky? Tu hospodu neznám a na OV srazu jsem taky nikdy nebyl, tak nevím... Jestli se to tam nějak víc rozjede a vzal bych ty Perrelety s krabicí, abych to tam někde nezapomněl :crying_anim02: .

Co se Bonity týče, tak je to v klidu hospůdka, menší, ale se slušnou pověstí. Nechodí tam žádný lumpenproletariat.

Kromě nás tam budou dvě další partičky na tzv.posezení před Vánocemi.

Klidně vem ty hodinky sebou, však je to hodinkářský sraz.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno
Co se Bonity týče, tak je to v klidu hospůdka, menší, ale se slušnou pověstí. Nechodí tam žádný lumpenproletariat.

Kromě nás tam budou dvě další partičky na tzv.posezení před Vánocemi.

Klidně vem ty hodinky sebou, však je to hodinkářský sraz.

takže tam zas budeme dělat bordel my...haha, na perellety jsem hodně zvědav, záleží na tobě... já mám sebou vždy jen pár korun a max. občanku, někdy ani to ne, hodinky samo taky, ale OP ne, Stowa nebo Sinn...

Odesláno (upraveno)

marosh: Já je nejím, rovnou je " střílím " do zadku :D

Už se na vás, pánové, těším... A salamio, ani o tom neuvažuj... Nikomu to neříkej, na tu bandu z Ovy se netěším vůbec, jedu tam jenom kvůli Perreletům :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
marosh: Já je nejím, rovnou je " střílím " do zadku :D

Už se na vás, pánové, těším... A salamio, ani o tom neuvažuj... Nikomu to neříkej, na tu bandu z Ovy se netěším vůbec, jedu tam jenom kvůli Perreletům :D

hele Buzzy nebuď řiťomilný... teď jsi svou rodnou ostravskou buňku urazil, uvědom si, že Salamio si tě neodveze, i nadále budeš muset žít s námi... :sniper: , tvou omluvou budiž jen tvé mládí, runda okolo stolu a to, že dojedeš v uplém tílku, jak si Marosh přál... :D

A co ostatní Kurviňoci? předtím se přeli kde to bude a teď se nehlásí? A co věrný účastník Kulix???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...