lib Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 to je nad slunce jasnější, ale uznej, že nebývám protivný, spíše takový Jirka Macháček v Samotářích... Ale ten mi v tom filmu připadal tak nějak jako sympaťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 děkuju , máš u mě normální houbovej čaj, až dojedeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 děkuju , máš u mě normální houbovej čaj, až dojedeš... Macháček je veliký sympaťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 děkuju , máš u mě normální houbovej čaj, až dojedeš... Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Kdy ze to je? Pokud je to 19tyho tak asi prijedu taky, nejak jsem se rozhodnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Uz to vidim 19.2. to mam tedy volno a tudiz na 95% dorazim, zitra se domluvim se Salamiem na odvozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Super, Michale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 ... zitra se domluvim se Salamiem na odvozu A co já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Ty už pomalu vyjdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 A co já? A co ja s tim? S tebou nejedu, jeste mi das v aute ban a jakej jsem byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 1. Baker 2. Peta-Biker 3. tombed 4. marosh 5+6. David_B +1 7. Hifi 8. Kamil 9. grga_pitic (jestli nastartuje žigula) 10. salamio 11. Kalifx 12. sect 13. Pege1012 14. lm 15. Z. 16. Traveller 17. Spiderer + jeho kohout se nám to pěkně plní...za chvilku to bude na cedulku uzavřená společnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Pokud by jste náhodou někdo našel doma samolepku - logo Chronomagu (nepoužitou...) a nevěděl co s ní, tak ji vemte. Rád ji odkoupím a vytuním si jí auto . Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Jestli nemá Baker, jednu ti vezmu. Mám Viktore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Jestli nemá Baker, jednu ti vezmu. Mám Viktore? Urcite, ja nemam ani jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 vidim to na peknou akci.. doufam, ze stodolni to jisti..snad uz nebudete vsichni na plech, jak dorazim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 pánové nováčci na srazu, vzhledem k tomu, že se osobně neznáme, a i s přihlédnutím k tomu, že s Bakerem budem na místě jako první, přikládám naše společné foto z letního srazu pro snazší identifikaci... Vypadáme pořád stejně, stejně dobře, akorát Baker si oholil knírek a já mám bohužel míň vlasů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 (upraveno) vidim to na peknou akci.. doufam, ze stodolni to jisti..snad uz nebudete vsichni na plech, jak dorazim.. No, vzhledem k tomu, že jsem si neobjednal žádný nocleh, tak to Stodolní asi fakt jistí. Jediné a poslední útočiště... Upraveno 15. února 2010 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 akorát Baker si oholil knírek Ano a trochu jsem od leta pribral, kdyz byly ty vanoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Ano a trochu jsem od leta pribral, kdyz byly ty vanoce ale to já taky, vypadám trochu jako těhotný had... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 No, vzhledem k tomu, že jsem si neobjednal žádný nocleh, tak to Stodolní asi fakt jistí. Jediné a poslední útočiště... Člověče nevím... Co si matně vzpomínám, tak mě noc na Stodolní vyšla většinou dráž než teď nocleh v tom penziónu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se