Argon Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Tak se tu pochlubím, po dlouhé době, svým novým přírůstkem :-) .....který jsem na Aukru během posledních 10 vteřin vyfouknul místnímu kolegovi :-). Jedná se o klasické potápky ze 70. - 80. let, které (narozdíl od Sicury) mají ocelové pouzdro. Strojek je eta 2472 ve velmi hezkém stavu. Na druhou stranu musím říct, že tak zadělané pouzdro jsem ještě neviděl, luneta nešla ani sundat, sklíčko bylo také hodně doškrábané a tah z kovotexu bych na ruku rozhodně nedal. Takže jsem vyndal strojek a hodinky prošly alespoň lehkou očistou.... Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem Delawer
malda Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Hezké hodinky. Ta korunka je původní? Vypadá tak nějak mosazně...
villain83 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Marku, gratuluju, jsou to hezky hodinky a za ty kacaky si zaslouzej promatlani. Jsem rad, ze jsi byl vitezem aukce.Uplne mimo tema, sezenu te na cisle 150?
Argon Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Ahoj :-), jo sly za slusny peniz. Taky proto jsem u cisteni tak neremcal ;-). Jasny, sezenes me na 150, jen zalezi z jakeho budes volat kraje Marku, gratuluju, jsou to hezky hodinky a za ty kacaky si zaslouzej promatlani. Jsem rad, ze jsi byl vitezem aukce.Uplne mimo tema, sezenu te na cisle 150?
Argon Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Hezké hodinky. Ta korunka je původní? Vypadá tak nějak mosazně...Korunka je i pro me otaznik. Podle me puvodni nebude, je opravdu mosazna a docela jeta. Navic u hodinek s wr 20 atm bych cekal na korunce zavit a ona je jen cvakaci...
Jeronimo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Dobrý kousek. Nejsou tak hezké jako potápky od Sicury, ale strojovna a ocelové pouzdro z nich dělají tzv. lepší hodinky. (musel jsem si rýpnout, vypadají fakt dobře) Edit: Ještě odfoť dýnko a strojovnu. Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem Jeronimo
villain83 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Ahoj :-), jo sly za slusny peniz. Taky proto jsem u cisteni tak neremcal ;-). Jasny, sezenes me na 150, jen zalezi z jakeho budes volat kraje Myslel jsem si to, jeste ta pamet nejni tak v hajzlu.O to vic jsem rad, zes mi nakopal prdel;-)
Argon Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Dobrý kousek. Nejsou tak hezké jako potápky od Sicury, ale strojovna a ocelové pouzdro z nich dělají tzv. lepší hodinky. (musel jsem si rýpnout, vypadají fakt dobře) Edit: Ještě odfoť dýnko a strojovnu. Říkal jsem si, kdo se ozve ;-) Sicury jsou opravdu hezčí, ale ta jejich mosaz.... a ty strojky také nic moc ;-). Ftku strojku přihazuji, původně jsem ji sem dát nechtěl, je trošku mázla a nic moc, musím ho nafotit líp. Ve skutečnosti vypadá o hodoně líp. Dýnko ani nemá význam postovat. Uprostřed nápis MIREXAL a kolem takové ta klasika, WR 200, AUTOMATIC, SWISS MADE.... ale vše je docela špatně viditelné, zřejmě byly docela festově nošeny.
Argon Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Myslel jsem si to, jeste ta pamet nejni tak v hajzlu.O to vic jsem rad, zes mi nakopal prdel;-) Není to tak dávno, co jsme rozebírali mé "zásahové hodinky" Omegy ;-). Nebo jsi byl jen rád, že si ještě pamatuješ telefon na hasiče :-). Musím se přiznat, že mě vítězství v aukci opravdu potěšilo, čekal jsem v práci u monitoru na posledních pár vteřin a doufal, že nic pracovního nebude a stihnu to. To by se mi asi blbě vysvětlovalo "no jo no, pozdě, ale to bylo kvůli těm hodinkám, to prostě nešlo" :-)) a jsem rád, že jsi rád :-) Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem Delawer
villain83 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Na hodinky kaslu, jsem rad, ze je tu par lidi, kteri delaji zasluznou praci. Stejnej respekt Karlovi z HB...
M@chino Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Njn. Byl jsem líný sedět u netu. Něco málo jsem psal o tomto typu ve vlákně viz. můj podpis. Jinak jsou podstatně lepší než většina potápek od Sicury ... vůbec nechápu kolik tisíc se dává za strojky EB ... takže gratulace :-)
Argon Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Info k Mirexalum perfektni. Tak si rikam, jestli se mi nakonec nedostaly do rukou nejakou oklikou ty tvoje. Byly take na stejnem tahu z kovotexu. Co rikas na tu korunku? Take jsi ji mel jen mackaci nebo sroubovaci? Tu bych cekal spis u 20 ATM
Argon Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Tak Mirexal auperautomatic mám po opravě - vyčištěný strojek, nové sklíčko i nová, ocelová korunka :-). Mám je na ruce a jsou vážně perfektní
transdriver Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 wow. Nádherný kousek, závidím. Pls do SZ na kolik vyšel servis...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se