Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte :)

Po dlhom case som sa rozhodol, ze zacnem znovu nosit hodinky a stare Q&Q su mi uz male :D

Kriteria cca taketo:

-mensie ako 40mm, mam uzucke zapastie

-kozeny alebo kovovy tah

-automaty

-do 3k Sk

-preferoval by som klasicky desing (nic len datumovka)

-na znacke nezalezi

Zatial som nasiel iba Seiko 5 a Alpha skeletony. Alphy su bohuzial na moju ruku moc velke :(

Vopred dakujem za akykolvek navrh.

L.

Odesláno

Myslím, že tady moc na výběr nebude, pokud nepůjdeš do "číny". Na Seiko 5 mi vadí jen jejich malý průměr, jinak za tu cenu perfektní hodinky, jsem s nima spokojený.

Odesláno

Hele sice nevím co je to u Tebe malé zápěstí, ale jsem taky hubeňour a nakonec jsem si dovolil koupit i Steinhart Nav B-Uhr. Ale jinak bych Ti taky doporučil Seiko 5. Mám model SNZD65J1 a díky tvaru pouzdra se těch 39mm zdá více, prostě jsou robustnější.

Tady běží aukce http://cgi.ebay.com/SEIKO-DIVER-BEZEL-AUTO...1QQcmdZViewItem (dávám to hlavně kvůli obrázkům). Jinak v pochlubte se novými přírustky jsou fotky i na ruce...

Odesláno (upraveno)

Vostok bych moc nedoporučoval, podle toho co se píše na foru v sekci ruské hodinky o Vostokách, je to sázka do loterie. Orienty je také dobrá volba, mně se líbí tyto Orienty

Upraveno uživatelem Tazatel
Odesláno (upraveno)
..mírně OT, ale tyhle vypadají pěkně zajímavě, 47mm a 20dkg, WR 200m - hezky robustní pětky! :speak_cool: (už jsme je tu někde probírali?)

pekne co je to za model? nejaka linka by sa nenasla?

Uz som to nasiel :)

linka pre ostatnych zaujemcov

http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=1

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno
..mírně OT, ale tyhle vypadají pěkně zajímavě, 47mm a 20dkg, WR 200m - hezky robustní pětky! :speak_cool: (už jsme je tu někde probírali?)

Na ty sem taky už koukal :), ale ta cena je bohužel už jinde.

Odesláno

Takto vyzeraju na mojej ruke 40mm hodinky(s korunkou). Co myslite, nevyzerali by 42ky na ruke divno?

Ak nie, tak by pripadali do uvahy aj tie alphy skeletony, strasne sa mi pacia :)

1279853,aaa_2.jpg1279855,aaa_1.jpg

Rusov som pozeral tiez, ale vsetky su nad limit :(

Azwatch som pozeral tiez, pozeral som aj slovensky shop so seikami 5, ale niekto mi hovoril, ze sa daju kupit aj lacnejsie.

Pozeral som aj na e-bay, ale nemam paypal ucet a ani embosovanu kreditnu kartu. Najradsej by som bol, keby som kupil z nejakeho kamenneho shopu, alebo od clena fora.

Odesláno

Lam3r co.: Klidně si pořiď 42mm, jednak to neni zas tak výrazný skok a myslím, že na Tvé ruce budou vypadat dobře. Navíc je stále spíše trend průměr hodinek zvětšovat. Vždyť se nosí i hodinky o průměru 55mm ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...