michali Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 kup si od Kubsona Alba Riki Watanabe by Seiko. určitě nebudeš litovat http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=165
pindero Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2007 Ty Alphy jsou fakt pěkné hodinky , za ty prachy.
Lam3r_co. Odesláno 14. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Takze som sa rozhodol pre tie Alphy. Do vianoc mi uz nepridu, ale nevadi. Objednaval si uz niekto zo stranky alpha-watch.com ? Chcel by som vedet ako bol spokojny (lebo videl som tie hodinky aj na ebayi) Diky
Filipes Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 nejvíc zkušeností má myslím člen fóra dubraro, kontaktuj ho, jistě rád poradí
Foundryman Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Takze som sa rozhodol pre tie Alphy. Do vianoc mi uz nepridu, ale nevadi. Objednaval si uz niekto zo stranky alpha-watch.com ? Chcel by som vedet ako bol spokojny (lebo videl som tie hodinky aj na ebayi) Diky Taky už jsem od nich kupoval, všechno v pohodě, perfektně zabalené, rychlé dodání. Nicméně bych tam mrknul na mechanické chronografy za 115 až 118 dolarů, je v nich čínská verze kalibru Venus.
thovt Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Stejně, to mi řekněte, že ti Čínani dokáží vyrábět hodinky tak levně... Mechanický hodinky mi přijdou děsně náročný na výrobu, asi se pletu, anebo prodají statisíce nebo miliony kusů, aby se jim to vyplatilo. Tomu trochu nerozumím, asi do toho nevidím. Ale přece rozdíl cen mechanik typu Alpha apod. od Hamiltonů apod. neodpovídá rozdílu v kvalitě, pletu se? Chápu, že ty hodinky asi těžko vydrží půl století jako Omegy ale i tak, vzhledem k tomu, že Alpha apod. jsou funkční hodinky, mi nepřijdou rozdíly tak závratné, aby i rozdíl cen takový byl. Prozradí mi někdo tak markantní rozdíly? Nemyslím teď z pohledu image, tradice a marketingu, ale z pohledu kvality zpracování a výroby. Snad jsem to nenapsal moc hloupě... Díky a jinak prima Vánoce s čekáním na vybrané Alphy
Lam3r_co. Odesláno 14. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 (upraveno) Foundryman, to uz prekracuje moj rozpocet (musim pocitat aj postovne) a chronograf nevyuzijem. Ale diky za navrh. Takze som napisal cinanovi (existuje slovo "hongkongcan"? ), ze by som mal zaujem o skeletony s bielym cifernikom a ciernym remenom, nech mi posle instrukcie ako zaplatit bankovym prevodom. Dufam ze mi zajtra odpise //thovt, ja, ako laik, si myslim, ze clovek plati hlavne za znacku, potom za desingerov a az potom za pracu. Ale aj tak, skoleny hodinar vo Svajciarsku ma asi vyssi plat ako Cinsky. Toto mi hovori moj sedlacky rozum Upraveno 14. prosince 2007 uživatelem Lam3r_co.
thovt Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 (upraveno) Stejně, to mi řekněte, že ti Čínani dokáží vyrábět hodinky tak levně... Mechanický hodinky mi přijdou děsně náročný na výrobu, asi se pletu, anebo prodají statisíce nebo miliony kusů, aby se jim to vyplatilo. Tomu trochu nerozumím, asi do toho nevidím. Ale přece rozdíl cen mechanik typu Alpha apod. od Hamiltonů apod. neodpovídá rozdílu v kvalitě, pletu se? Chápu, že ty hodinky asi těžko vydrží půl století jako Omegy ale i tak, vzhledem k tomu, že Alpha apod. jsou funkční hodinky, mi nepřijdou rozdíly tak závratné, aby i rozdíl cen takový byl. Prozradí mi někdo tak markantní rozdíly? Nemyslím teď z pohledu image, tradice a marketingu, ale z pohledu kvality zpracování a výroby. Snad jsem to nenapsal moc hloupě... Díky a jinak prima Vánoce s čekáním na vybrané Alphy Ještě tak dumám, že rozdíly jsou asi hlavně v detailech, ne? Signovaná korunka, vyšší vodotěsnost, safírové sklíčka... Ale to přece nedělá mnohonásobný rozdíl? Nebo je to i v použitých materiálech na pouzdro i strojek? Nechávám se podat, docela bych odpověď rád našel Foundryman, to uz prekracuje moj rozpocet (musim pocitat aj postovne) a chronograf nevyuzijem. Ale diky za navrh. Takze som napisal cinanovi (existuje slovo "hongkongcan"? ), ze by som mal zaujem o skeletony s bielym cifernikom a ciernym remenom, nech mi posle instrukcie ako zaplatit bankovym prevodom. Dufam ze mi zajtra odpise HongKongčan zní drsně Ale ti jsou vlastně pár desetiletí nebo století před Čínou, tak to dá rozum, že dokáží dat rozumné hodinky dohromady... Bankovním převodem to asi nezaplatíš, ne? Na webu mají PayPal nebo kartou, a kolik vůbec bude stát shipping přes půl světa do ČR? //thovt, ja, ako laik, si myslim, ze clovek plati hlavne za znacku, potom za desingerov a az potom za pracu. Ale aj tak, skoleny hodinar vo Svajciarsku ma asi vyssi plat ako Cinsky. Toto mi hovori moj sedlacky rozum Vyšší náklady jsou jasné, detaily taky, vyšší přesnost, výdrž, vodotěsnost taky, záruka je další věc, ale pořád v tom nevidím takový rozdíl Upraveno 14. prosince 2007 uživatelem thovt
Lam3r_co. Odesláno 14. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Da sa aj prevodom na ucet, dohodol som sa s nim mailom. Ale jedna vec ma zaraza. V hongkongu je GMT+8 mam pocit. Ale ten chlap mi odpoveda v akukolvek hodinu! On asi nespi ci co.
thovt Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Da sa aj prevodom na ucet, dohodol som sa s nim mailom. Ale jedna vec ma zaraza. V hongkongu je GMT+8 mam pocit. Ale ten chlap mi odpoveda v akukolvek hodinu! On asi nespi ci co. Neviděl jsi film Taxi? Jak pracují asiati 24 hodin denně?
Lam3r_co. Odesláno 14. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Videl som 1,2,3 ale neviem si spomenut ktoru scenku myslis
thovt Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Videl som 1,2,3 ale neviem si spomenut ktoru scenku myslis Jak čekají u autoservisu (Daniel s tím mladým vyšetřovatelem) a před nima zastaví taxík s Asiatem za volantem, střídá směnu, zatímco jeden 12 hodin vozí lidi, druhý Asiat 12 hodin spí v kufru; a protože Evropan ma minimální rozlišovací schopnost rysů Asiatů, vypadá to, že jezdí stále ten jeden, jezdí i na jedny doklady, nikdo to nepozná
rorda Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2007 Byť to je tak trochu s křížkem po funuse, kdybych chtěl koupit levný automaty, tak bych asi volil ty Orienty, přijdou mi z tý nejlevnější kategorie nejlíp udělaný ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se