P-J Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Zdravím všechny, stala se mi věc, že jsem s digitálkami vlezl do sprchy a přestaly jít. Pak jsem je na dlouho ztratil, teď našel a rád bych je skoro za každou cenu rozchodil, stačilo by, aby ukazovaly čas... Umíte mi poradit, na koho se obrátit? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Zkus se obrátit na ebay, najdi opotřebené ale jdoucí stejné. Kup je a jen prohoď moduly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 (upraveno) Kolko je to na dlouho?Kolko stali?Podla toho kolko vody sa tam dostalo ,ci nie su kovove suciastky (kontakty) velmi hrdzave,tak podla toho je to opravitelne.Skus to co ti radi predomnov.Nemozes ich otvorit a poslat mi , pripadne sem obr.Ja som sem na forum teraz len pre to prisiel ,lebo idem zaplatit dobrovolny poplatok. Upraveno 20. září 2016 uživatelem hodinar 1953 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Pohnulo se to někam? Zajímalo by mě, jak to dopadlo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 (upraveno) Zdravim. Som tu nováčik i keď hodinky zbieram už dlhšie. Teraz som sa zameral viac na retro Digi. Kúpil som jedny a mám problém, keď ich zohrejem idú, ak vychladnú zmiznú číslice. Kontakty som vyčistil aj to gumené vodivé prepojenie z plošaku na display a nič sa nezlepšilo. Na čo sa mam ešte zamerať?...alebo sa to už nedá opraviť? Upraveno 27. března 2021 uživatelem Lisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se