Pepe Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2007 Poraďte prosím kde v Praze , či na netu (nejlépe českým) sehnat černý řemínek s podložkou? Průměr hodinek bez korunky 46 (s 52) PŘEDEM DÍK
Baker Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2007 Zkus hledat tady http://www.watch-bands-straps-bracelets.co...watchstrap.html
Pepe Odesláno 12. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2007 Zkus hledat tady http://www.watch-bands-straps-bracelets.co...watchstrap.html Dík, bohužel žádný řemínek se netrefil do požadovaných (atypickych) rozměrů. (Mezi pruvlaky na podlozce musi byt min. 50 -52 mm) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Původně už jsem kontaktoval nejmenovaneho clena fora ze si nechám udelat reminek na miru bohuzel na mail uz tyden nereaguje tak se snazim hledat jinde..
koblih69 Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2007 (upraveno) Dík, bohužel žádný řemínek se netrefil do požadovaných (atypickych) rozměrů. (Mezi pruvlaky na podlozce musi byt min. 50 -52 mm) Původně už jsem kontaktoval nejmenovaneho clena fora ze si nechám udelat reminek na miru bohuzel na mail uz tyden nereaguje tak se snazim hledat jinde.. Pokud nepochodíš tak není nic jednoduššího než rozpárat řemínek který se ti líbí dát ho okolo a zase sešít, výsledek je podle mě bezchybný a ještě můžeš řemínek vylepšit kontrastním prošitím... Upraveno 12. prosince 2007 uživatelem koblih69
New X-Bob Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Kontaktuj simona tady na fóru, určitě by zvládnul takový zhotovit.
Pepe Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Kontaktuj simona tady na fóru, určitě by zvládnul takový zhotovit. no prave uz jsem mu psal pred tydnem a zadna odpoved zkusim to asi jeste jednou..
New X-Bob Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 no prave uz jsem mu psal pred tydnem a zadna odpoved zkusim to asi jeste jednou.. Tak naťukni Kamila, kde sehnal ten báječný černý řemínek s podložkou pro svoje obrovské (podle mě normální velikost ) hodinky Glycine
simon Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Pepe tak to promiň omylem jsme tě mázli .....zavolej mi.dik
Pepe Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Pepe tak to promiň omylem jsme tě mázli .....zavolej mi.dik ok uz jsme se dohodli po telefonu..
Olda Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Pepe už to má asi vyřešené se Simonem, ale kdyby to někoho zajímalo, tak Kamilův řemen byl od Panatime.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se