Přejít na obsah

FORTIS x MIDO x ORIS x TAG Heuer x Longines

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ještě se Vás zeptám, když už tady probíráme ty divers hodinky. Co si myslíte o Omega Seamaster Planet Ocean? Nevíte co je uvnitř za stroj? Nějaká co-axialem vytuněná ETA?

IMHO diversky no. 1 EVER!!

:)

Jinak stroj - viz. havran. Nazory na Co-axial se sice ruzni, ale osobne si myslim, ze to az takovej prusvih nebude. Jinak plesova verze PO se jmenuje Orange Mecanique:)

Jsou tam navic nejaky ty sutry a perlet:

large-1-1315.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO Roman I.

Máš recht, závěrečné rozhodnutí zůstane na mně. Musím si vyčlenit jedno volné odpoledne, obejít hodinářství a odzkoušet co půjde. Problém je v tom, že jsem strašně nerozhodný. Na každých hodinkách vidím něco, co ty druhé nemají a tak pořád dokola. Abych kápnul božskou, musel bych koupit tak čtvery. :blush02: Ale kdybych měl volnou ruku beru jednoznačně Zenith Defy Classic HMS Elite. To jsou moje snové hodinky. Neb je to hudba budoucnosti. Líbí se mi na nich ten číselník. Jak Snow poradil, mrknu na ty EDOX - tam mě povrch číselníku taky zaujal. V bílé by to nemuselo vypadat vůbec špatně.

Zenith Defy to je trochu jiný kafe. Neblbni a nedělej z toho Sophiinu volbu :thumbsup_anim: Nejde o život, jde o hodinky. Jen praktická rada, koupil bych ty, který mě zaujmou nejdřív. Jestli se budeš vracet do hodinářství, odkud jsi už jednou odešel, Tvoje nerozhodnost Tě :suicide_anim: Až budeš mít koupeno, pochlub se a na žádné jiné nemysli. Jen se mazli s těma svýma. Je to stejný jako s novou holkou ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
TO Snow

Jo, tak to znám. :) Stránky taky znám, mám je projitý. Zajímá mě, co si o těchto hodinkách myslíš konkrétně Ty. Už dříve jsem na chronomagu četl, že prý je někdo držel v ruce a zdálo se mu, jakoby hodinky neměly "duši".

Jinak tady se mi líbí model s Big Date a rezervou chodu. K tomu CLASS 1. Mají moc pěkně zpracovaný povrch číselníku a pěkné ručky. Ukazatel Day/Date by se mi taky líbil, kdyby nebyly po obou stranách ukazatele dne výřezy do číselníku. Přece jenom, proč vidět den uplynulý a budoucí. Nebo to má nějaký (pro mě) skrytý význam? Luneta je taky pěkná, obě korunky taky. Závěrem bych napsal, že hodinky vypadají velice povedeně a moderně. Otázkou ovšem zůstává, jak bych se na hodinky díval za 5, 10 a více let.

P.S. Neznáš cenu?

Měl jsem poměrně dost hodinek, ale přiznám se, že " duši " jsem nikdy neřešil a zrovna tak otázku co bude za delší dobu, však víš jak to u nás chodí, zářný příklad je YPO, ale zpět k hodinkám, poměrně dlouho jsem je zkoumal a mimo jiné mě zaujala velice praktická keramická luneta, místo kde jsou hodinky asi nejvíce náchylné k poškrábání.

Do Čr Edox dováží fa Avikotime, mají internetový obchod a nabízejí příjemnou 7% procentní slevu, ceny vycházejí poměrně dobře třeba ve srovnání se švýcarským timeway, při připočtení DPH, která je při nákupu ze Švýcarska poměrně jistá je cena v podstatě stejná.

Edox se mi jeví jako velmi dobrá volba v poměru výkon/cena, sám jako skalní příznivec chronographů uvažuji o příští akvizi zakoupení tohoto modelu a koupi budu realizovat v Čr.

son01.jpg

son02.jpg

Odkaz ke komentáři

a pokračuji - omylem jsem to odesla dřív. Kdesi jsem četl, ale to už je dávno, že keramika je vše co vzniká pod vysokým tlakem. Takže to může být např. "spečený" a tak podobně. Jen se tak ptám, jestli náhodou nevíš, z čeho je zmiňovaná luneta vytvořena. To by mě ale opravdu zajímalo. ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
a pokračuji - omylem jsem to odesla dřív. Kdesi jsem četl, ale to už je dávno, že keramika je vše co vzniká pod vysokým tlakem. Takže to může být např. "spečený" a tak podobně. Jen se tak ptám, jestli náhodou nevíš, z čeho je zmiňovaná luneta vytvořena. To by mě ale opravdu zajímalo. ;)

Bude to materiál jaký používá na svých hodinkách RADO a vypadá velice dobře .

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

ještě pár fotek

Edox Classe Royale Repetition

edox-classe-royale-5min-repetition.jpg

Zvláštní model Edox Koenigsegg Open Wings, edice k šílenému švédskému autu Koenigsegg

EDOX-Koenigsegg-partly-open-wings.jpg

edox-koenigsegg-watch.png

koenigsegg.gif

koenigsegg-supercar.gif

ještě jednou Edox Day Date

img3739dl7.jpg

img3745hq6.jpg

img3747bk0.jpg

a už se těším, jen mě mrzí titan z něhož je vyrobeno pouzdro, ještě dělají identický model z modrým číselníkem, váhám

Edox Titanium Chronograph Spirit of Norway l.e.

edox-titanium-chronograph-spirit-of-norway.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

ahoj mám orisy carlos costa limited edicion 2007 a jsou supr,vše pod 45mm je malééééééééé!při nošení mi vůbec nevadí maj precizní zpracování,oranžová barva je parádní,opravdu zatím to nej mám i revue tomen,omegy,tissot,glycine ale tady z těch orisek jsem fakt na měkkkko

Odkaz ke komentáři

pro úplnost ti posílám srovnání s planet ocean 45mm a revue thomen.opravdu dobrej tah,zpracování a nejsou tak profláknuté.kolegové prominou,ale omegy brejtle fortis tu začíná mít skoro každej připadá mi to .....,ale to je jedno.kup si takové ,aby ti dělaly každej den radost a opravdu 45mm zase není tak moc velký,horší je se dívat na malý hodinečky na rukou některejch pánů.ahoj a štastný nákup přeje drobek

post-1499-1198183190.jpg

post-1499-1198183217.jpg

post-1499-1198183249.jpg

post-1499-1198183270.jpg

post-1499-1198183291.jpg

post-1499-1198183314.jpg

post-1499-1198183336.jpg

Odkaz ke komentáři

pro úplnost ti posílám srovnání s planet ocean 45mm a revue thomen.opravdu dobrej tah,zpracování a nejsou tak profláknuté.kolegové prominou,ale omegy brejtle fortis tu začíná mít skoro každej připadá mi to .....,ale to je jedno.kup si takové ,aby ti dělaly každej den radost a opravdu 45mm zase není tak moc velký,horší je se dívat na malý hodinečky na rukou některejch pánů.ahoj a štastný nákup přeje drobek

Drobku, prosím, zmenšuj ty fotky. Díky.

Odkaz ke komentáři

chlapi orisky jsou vysoký a fakt bytelný,dobře se nosej.glyciny jsem neporovnával jsou to hodinky trochu jiného určení,asi bych se v nich nepotápěl,zajímavost je ,že glyciny maj stejnej strojek jako panerai s cenou přes 100000czk.přikládám foto

Hezky hodinky :thumbsup_anim:

Pro glycine mam trochu slabost, i kdyz posledni dobou se trochu zblaznili ...

diky za foto

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...