Přejít na obsah

TENIS

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta Kvitova chvíli hraje, že by vyklepala Serenu a pak to střílí ze středu kurtu 2 m za čáru. Já to nechápu :-) k vysílání na ČT, to se kupuje celosvětově v balících většinou to koupí eurosport a je jen na nich jestli to CT pustí a za jakych podminek. Usetril bych si blbé pindy...

Odesláno

Ta Kvitova chvíli hraje, že by vyklepala Serenu a pak to střílí ze středu kurtu 2 m za čáru. Já to nechápu :-) k vysílání na ČT, to se kupuje celosvětově v balících většinou to koupí eurosport a je jen na nich jestli to CT pustí a za jakych podminek. Usetril bych si blbé pindy...

Tak blby pindy jsou pindat, ze nejde koupit zapas, na kterej by cumela část národa. Všechno jde.
Odesláno

Tak blby pindy jsou pindat, ze nejde koupit zapas, na kterej by cumela část národa. Všechno jde.

Presne, jak sem psal, musi byt zajem... to je cely..

Odesláno (upraveno)

Česká veřejnoprávní televize nedokázala vyjednat nákup živýho vysílání finále významného tenisového turnaje, jehož se účastní česká hráčka. Neschopnost. To je celý. A to v průběhu turnaje postupovaly dvě české hráčky podobného formátu, takže nic, na co by se nemohli třeba připravit. Nasrali mě.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Tak se meli domluvit a asi taky musi bejt nakej zajem at uz z jedny nebo druhy strany. Z

Hm kdyz to jedni nechteji prodat, tak se tezmo domluvis. A CT asi nema treba 50mld dolaru aby koupili na 30 let olympiadu a vsadim se, ze tu budes pindat, jaktoze se nevysila tohhle ;) typicky ceske, pripomina mi to tu novinky. Takze kdyz eurosport rekne ne, tak se na CT olympiada proste vysilat nebude.

Stejne jak k AO to koupili svetove a kdyz to nepusti tak... si muzes treba skakat po hlave. A jinak CT to koupit chteli ve vlaknu co me prave nastvalo daval Maro odkaz na rozhovor s reditelem ct.

Odesláno

Česká veřejnoprávní televize nedokázala vyjednat nákup živýho vysílání finále významného tenisového turnaje, jehož se účastní česká hráčka. Neschopnost. To je celý.

Tvl tak bez ridit CT Ty, kdyz jsi tak schopný.... na tohle ja nemam nervy.

Odesláno (upraveno)

Tvl tak bez ridit CT Ty, kdyz jsi tak schopný.... na tohle ja nemam nervy.

Tak se do toho neser. Proste měli dat milion Eur za ten zapas, sponzoři by se na to urcite našli. Pro Eurosport to není konkurence. Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Hm kdyz to jedni nechteji prodat, tak se tezmo domluvis. A CT asi nema treba 50mld dolaru aby koupili na 30 let olympiadu a vsadim se, ze tu budes pindat, jaktoze se nevysila tohhle ;) typicky ceske, pripomina mi to tu novinky. Takze kdyz eurosport rekne ne, tak se na CT olympiada proste vysilat nebude.

Stejne jak k AO to koupili svetove a kdyz to nepusti tak... si muzes treba skakat po hlave. A jina

k CT to koupit chteli ve vlaknu co me prave nastvalo daval Maro odkaz na rozhovor s reditelem ct.

Klid... ja jen vychazel z toho, ze v poslednich letech tech zapasu v tenisu z GS bylo vic k videni na ct a ted hovno, thts all. Sorry ze sem se te nejak dotknul..typicky cesky.. taky na to nemam nervy sorries

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...