Cyber Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 (upraveno) ...tak se ráno probudím, kouknu na prodejní inzeráty, co bych si dopřál, a hned u prvního je tak hezky všechno uklizeno, smazáno a načinčáno...že by to bylo těmi Vánocemi? Asi půjdu taky vyluxovat, a umýt auto :-). Hezký den všem, aby jsme těch deset dní zvládli ve zdraví.... Upraveno 14. prosince 2007 uživatelem Cyber
Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Zajímalo by mne jestli to je pochvala nebo stížnost.
Pekos Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Cyber napsal: ...tak se ráno probudím, kouknu na prodejní inzeráty, co bych si dopřál, a hned u prvního je tak hezky všechno uklizeno, smazáno a načinčáno...že by to bylo těmi Vánocemi? Asi půjdu taky vyluxovat, a umýt auto :-). Hezký den všem, aby jsme těch deset dní zvládli ve zdraví.... Bordel se má uklízet! Nedávno jsi něco prodával bez fotek a vše bylo v pohodě.Já jsem slíbil,že fotky co nejdřív dodám,ale stejně je z toho od začátku pofiderní šmelina! Jestli ti to ale pokazilo ranní vstávání,tak mě to moc mrzí.
Filipes Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 nebo nabídka? Cybere, auto mám na Barrandově - umýt, vysát, naleštit - díky!
grga_pitic Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Pekos napsal: Bordel se má uklízet! Nedávno jsi něco prodával bez fotek a vše bylo v pohodě.Já jsem slíbil,že fotky co nejdřív dodám,ale stejně je z toho od začátku pofiderní šmelina! Jestli ti to ale pokazilo ranní vstávání,tak mě to moc mrzí. Rozdil je v tom, ze Cyber je stary znamy clen fora, zatimco ty jsi pofiderni smelinar....
Pekos Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 grga_pitic napsal: Rozdil je v tom, ze Cyber je stary znamy clen fora, zatimco ty jsi pofiderni smelinar.... No to je aspoň inteligentní argumentace! Jdu do sebe. Ale líbí se mi,že ať napíšu cokoli,hned jsi tam a něco vypotíš.
Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Pekos napsal: No to je aspoň inteligentní argumentace! Jdu do sebe. Ale líbí se mi,že ať napíšu cokoli,hned jsi tam a něco vypotíš. Víš co, Pekosi ? Vezmi hodinky, které ještě nemáš, přibal k nim fotky, co pro změnu také nemáš, přidej Pekose, a celé si to vraž tam, kde ti končí záda.
Pekos Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 tolja napsal: Víš co, Pekosi ? Vezmi hodinky, které ještě nemáš, přibal k nim fotky, co pro změnu také nemáš, přidej Pekose, a celé si to vraž tam, kde ti končí záda. To není ani teoreticky možné,ale pokusím se.Obdivuji tvou aktivitu vůči mně.Sháníš chlapa? Já bych se ti stejně nelíbil,ale tvá touha po análku je evidentní.Ukájej se dál teploučký Toljo.
Filipes Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 (upraveno) správná Vánoční nálada vládne na Chronomagu edit: příspěvek No 666 Upraveno 14. prosince 2007 uživatelem Filipes
boo-beek Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 tolja napsal: Víš co, Pekosi ? Vezmi hodinky, které ještě nemáš, přibal k nim fotky, co pro změnu také nemáš, přidej Pekose, a celé si to vraž tam, kde ti končí záda. Ja bych to pobral. Kdyby bylo "Bracha mi v pondeli priveze hodinky XYZ, nevidel jsem je, ale bracha rika, ze jsou OK, fotky dodam hned jak budu mit, nechcete je nekdo?" tak nemam nejmensi problem. Ale chvili fotky jsou, chvili nejsou, to je takove divne... Narozdil od Grgy se k Pekosovi vyjadrovat nehodlam, ale je pravda, ze Cyber tu ma neco "odkrouceno" vcetne mnoha prodeju, takze je to trochu neco jineho, nez kdyz da inzerat nekdo, kdo se tu objevuje vicemen pouze v momente, kdy chce neco prodat...
Pekos Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 boo-beek napsal: Ja bych to pobral. Kdyby bylo "Bracha mi v pondeli priveze hodinky XYZ, nevidel jsem je, ale bracha rika, ze jsou OK, fotky dodam hned jak budu mit, nechcete je nekdo?" tak nemam nejmensi problem. Ale chvili fotky jsou, chvili nejsou, to je takove divne... Narozdil od Grgy se k Pekosovi vyjadrovat nehodlam, ale je pravda, ze Cyber tu ma neco "odkrouceno" vcetne mnoha prodeju, takze je to trochu neco jineho, nez kdyz da inzerat nekdo, kdo se tu objevuje vicemen pouze v momente, kdy chce neco prodat... NĚCO prodávám podruhé a nabízím to tak,jak nabízím.Fotky jsem viděl před 14ti dny a díky nim se koupě uskutečnila.Psal jsem bráchovi,jestli by to nemohl znovu nafotit a nejlépe dnes to sem přidat.Rozčarování,které tu panuje nechápu,ale akceptuji. Ani jeden z vás o mé hodinky zájem nemá,ale o škodolibé rýpání ano.???!!! Ale někomu to může dělat dobře.
Pekos Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Platba při osobním předání a navíc po kontrole v servisu Breitling! Je na tom něco pofiderního? Asi ano,ale já nevím co.
Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 boo-beek napsal: Ja bych to pobral. Kdyby bylo "Bracha mi v pondeli priveze hodinky XYZ, nevidel jsem je, ale bracha rika, ze jsou OK, fotky dodam hned jak budu mit, nechcete je nekdo?" tak nemam nejmensi problem. Ale chvili fotky jsou, chvili nejsou, to je takove divne... Narozdil od Grgy se k Pekosovi vyjadrovat nehodlam, ale je pravda, ze Cyber tu ma neco "odkrouceno" vcetne mnoha prodeju, takze je to trochu neco jineho, nez kdyz da inzerat nekdo, kdo se tu objevuje vicemen pouze v momente, kdy chce neco prodat... To není prodejní inzerát, ale primitivní průzkum trhu.
thovt Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Tím jak tu dokola pořád šijete do Pekose a navíc stále tu ohranou stejnou písničku, degradujete to své zmiňované zasloužilé postavení tady na Chronomagu a řadíte se po jeho bok. Právě od vás by se toho neměl nikdo dočkat... Pekos sice působí jako roztržitý malý kluk se vzděláním pochybného druhu a osobnostně vyrovnaný jak malá japonská školačka, jeho prodeje jsou nechutnou demonstrací absolutního necitu a problému sociálního začlenění a každému může být nepříjemné, že takto podivný člověk tu obchoduje s Breitlingy, ale pořád se na něj spouštět mi přijde stejně pokleslé jako on sám. Akorát vy byste si to měli pánové se svou inteligencí a schopností narozdíl od něj uvědomit. Každý si o něm udělá obrázek sám, i bez zbytečných komentářů a kdo ne, tomu tím stejně nepomůžete a právě ten si bude s Pekosem určitě rozumět. Nechtěl jsem nikoho urazit, ale opět mi to přijde přinejmenším nevhodné. A nemyslím tím jen toto vlákno, anti-Pekos vs. Pekos vláken tu je jak víte celkem dost.
Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 thovt napsal: Tím jak tu dokola pořád šijete do Pekose a navíc stále tu ohranou stejnou písničku, degradujete to své zmiňované zasloužilé postavení tady na Chronomagu a řadíte se po jeho bok. Právě od vás by se toho neměl nikdo dočkat... Pekos sice působí jako roztržitý malý kluk se vzděláním pochybného druhu a osobnostně vyrovnaný jak malá japonská školačka, jeho prodeje jsou nechutnou demonstrací absolutního necitu a problému sociálního začlenění a každému může být nepříjemné, že takto podivný člověk tu obchoduje s Breitlingy, ale pořád se na něj spouštět mi přijde stejně pokleslé jako on sám. Akorát vy byste si to měli pánové se svou inteligencí a schopností narozdíl od něj uvědomit. Každý si o něm udělá obrázek sám, i bez zbytečných komentářů a kdo ne, tomu tím stejně nepomůžete a právě ten si bude s Pekosem určitě rozumět. Nechtěl jsem nikoho urazit, ale opět mi to přijde přinejmenším nevhodné. A nemyslím tím jen toto vlákno, anti-Pekos vs. Pekos vláken tu je jak víte celkem dost. Máš samozřejmě pravdu, a všem, které jsem znechutil se omlouvám. Promiňte, a věřte, že už se to nebude opakovat.
Pekos Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 grga_pitic napsal: Rozdil je v tom, ze Cyber je stary znamy clen fora, zatimco ty jsi pofiderni smelinar.... A já bych si naopak myslel, že starý, známý, zasloužilý,.... člen tohoto fora by měl jít příkladem a nedělat něco, za co vzápětí jiného sjede. Ale je mi jasné, že se opět pletu.
babaq Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 tolja napsal: Máš samozřejmě pravdu, a všem, které jsem znechutil se omlouvám. Promiňte, a věřte, že už se to nebude opakovat. Já se obávám, že podobná nezdrženlivost je tu u zasloužilých členů naopak zcela na týdenním pořádku a opakuje se až příliš často.
Cyber Odesláno 15. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 babaq napsal: Já se obávám, že podobná nezdrženlivost je tu u zasloužilých členů naopak zcela na týdenním pořádku a opakuje se až příliš často. Nevinná poznámka o úklidu koukám vzbudila docela hysterickou rekci "potrefených hus" :-). Kluci trošku nadhledu. to babaq: díky za Tvůj cenný postřeh, ...jako vždy k tématu. to Pakoš: nevšiml jsem si, že bych Tě někde výše zmiňoval?
New Milis Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 Cybere, cos teda chtěl založením tohoto vlákna říct? Asi nic, viď? Že se ptám...
Cyber Odesláno 15. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 (upraveno) New Milis napsal: Cybere, cos teda chtěl založením tohoto vlákna říct? Asi nic, viď? Že se ptám... Asi na Tebe fakt něco leze... :-) Vánoce? Bylo to přání aby jsme zvládli v klidu předvánoční shon...a taky, poděkování moderátorům za vzornou práci, a úklid serveru. Nějak se Tě to osobně dotklo? Otvíráš krámek s Pakošem? Špatně jsi se vyspal? Nebo si jen tak sám pro sebe ráno píšeš otázky a odpovědi ? :-) Upraveno 15. prosince 2007 uživatelem Cyber
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se