Kid_A Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 (upraveno) Kdyz uz se zda, ze v Longines udelali super reedici historickych hodinek (takze size bude do 35mm) s krasnym satenovym lookem, daji to do pouzdra 44mm a vrazej tam datumovku na sestku do minidialu. Uz tam chybi jen nato remen. Skoda mi to prijde... Upraveno 14. září 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Bez toho data by to vypadalo k světu ( a to jsem zastánce data na hodinkách ). Tady je to ale vyloženě špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 podle me jsou taky moc velky.--- ale pravda, ze ten vintage Zenith Pilot je jeste vetsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Vynechat datumovku, tak úplně Steinhart Military tím samozřejmě nezpochybňuji historický odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Longines opět nepřekvapil ohledně WR - 30m... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 podle me jsou taky moc velky.--- ale pravda, ze ten vintage Zenith Pilot je jeste vetsi....Ale Zenith má i 40mm s mimostředkou Hodinky jsou to ale pěkné, jen ta velikost... i nožky vypadají dlouhé, na tohle chce mít asi větší ruku. A ta datumovka žádná sláva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Mohly by to být hezký hodinky. Takhle je to dizajnově nezvládnutej hnusnej strojkovišlizmus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Mě se tedy na tom obrázku líbí hodně. Kdy budou k vidění u prodejců? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ta velikost je bohužel neakceptovatelná. za mě tak 37 - 38. Maximum. Jinak hezké. Datumovka ruší, ale osobně datum vyžaduji. jsem si jaksi zvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se