alois Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Model Stuttgart - strojek Top Grade s přesností cca 0,5s/24h. Přesně dle mých představ - nenápadná kvalita za rozumný peníz. Teď řeším ještě řemínky. Dám sem později pár variant. 1
adampu Odesláno pondělí v 11:50 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:50 V 4. 4. 2025 v 11:46, Greenhornik napsal: Rozšířit Krásne, zvažoval som ich, no boli už trochu mimo môj rozpočet
Greenhornik Odesláno pondělí v 14:24 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:24 Cenově jsou mnohem výš než řada Original, to je pravda. Já je bral z Německa z Chrono24 za asi 34 tisíc, řemínek byl skoro nenošený a jestli předchozí majitel udělal nějaké škrábance, nedokážu tady vůbec poznat
adampu Odesláno pondělí v 17:34 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:34 V 7. 4. 2025 v 14:24, Greenhornik napsal: Cenově jsou mnohem výš než řada Original, to je pravda. Já je bral z Německa z Chrono24 za asi 34 tisíc, řemínek byl skoro nenošený a jestli předchozí majitel udělal nějaké škrábance, nedokážu tady vůbec poznat Rozšířit Áno, zatiaľ som sa uspokojil s lacnejšou variantou, myslím ale, že časom možno skončia ako tvoje. Myslím, že by som patinu zvládol 2
Greenhornik Odesláno pondělí v 17:43 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:43 Ty jsem měl taky, dokonce A-muster i B-muster zároveň, oboje v 45 mm. Nakonec jsem si oblíbil spíš trošku menší velikosti, i když u pilotek větší rozměry tolik nevadí. Spíš jsem pak těch hodinek měl moc. Ale asi se k nim ještě vrátím ve 42 mm. Někdy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se