Polo21 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Parada. Tiez sa po nich obzeram, ale po modeli Saarbrucken. Aky mas obvod zapastia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) Asi 18,5 až 19. Řekl bych, že je to hraniční, s užším zápěstím bych šel do 42 mm. Ale zas B-Uhr můžou být větší. posílám ještě lumi Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 26. října 2021 uživatelem Greenhornik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 26. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Paráda, gratuluji ke krásným hodinkám. Kolik mají prosimtě lug to lug? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 26. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Dám jednu z minula..Valencia Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 26. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 A ještě, ,,stará fotka, ale celkem se povedla Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 7 minutami, MejlaG napsal: Paráda, gratuluji ke krásným hodinkám. Kolik mají prosimtě lug to lug? Díky 53,5 mm, ty rovné nožky to ještě opticky zvětšují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 26. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 A tyhle jsem měl a nevím proč prodal... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 26. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 1 minutou, Greenhornik napsal: 53,5 mm, ty rovné nožky to ještě opticky zvětšují. Díky, to už by bylo na mou ruku taktak... Zvažuji 42 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Jedny 42 mm mají ještě skladem v Chronoshopu - Münster (A-muster, automat), u nich by měl být lug to lug 50 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 11 hodinami, MejlaG napsal: A tyhle jsem měl a nevím proč prodal... Ten modrej cifr je fakt povedenej. Když jsem kupoval svoje Augsburg, uvažoval jsem o něm. Ale nakonec jsem vyměkl. Přidám jednu starší fotku: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 27. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 10 hodinami, siwi napsal: Ten modrej cifr je fakt povedenej. Když jsem kupoval svoje Augsburg, uvažoval jsem o něm. Ale nakonec jsem vyměkl. Přidám jednu starší fotku: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. kdybys nevěděl co s penězi, tak za zkoušku ty modré fakt stojí. Jen je to asi tak, jak už na fóru psal kde kdo, že ty barvičky se časem okoukají ...:-) Pilotky jsou podle mého nejlepší černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 27. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 a navíc ty modré mají takový stříbřitý povrch, PVD nebo co. Jsou docela výrazné. Leštění na těch s Miyotou, nebo PVD na originálních se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Tak jsem si řekl, proč je zase jednou nevyvenčit: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 byvalky Wurzburg Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. jelikoz mi ten muster B zacina nejak chybet, dotaz do plena: jak se nosi origo pouzdro s rovnymi nozkami? mam lovecak l2l kolem 50mm je max co snesu... model Leipzig jsem vzdy chtel, ale bojim se toho pouzdra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Mám zápěstí 18,5, taky lovečák a mé bývalé Leipzig seděly skvěle. Taky mi chybí. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Ty rovné nožky se nosí v pohodě. Je to samozřejmě jiné než zahnuté, ale pokud se to nenosí k obleku pod manžetu, tak není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Flígr type A Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Možná by Laco ve 42 snesl i šířku pásku 22 jako třeba Orient Flight, gen2, RA-AC0H03B10BTěch 20, působí hubeně.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 U Laco Flieger Pro ve verzi průměru ciferníku 43 mm mají už šířku pásku 22 mm, jinak až Pilot Original 45 mm mají 22 mm. Taky se mi víc líbí ten širší průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se