MejlaG Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Ještě jednu sem musím šoupnout DSCN3146.JPGPokušiteli :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Laco Flieger Memmingen - ty tu ještě nevidím krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Ať to tu žije stejně jako v Dé vlákně Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Takhle sedí Las Vegas na zápěstí 18 cm Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Takhle sedí Las Vegas na zápěstí 18 cmpekné, na 44mm ani nie sú veľké, tie nožičky sú ozaj krátke a čo výška ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Ještě jednou Memmingen Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 pekné, na 44mm ani nie sú veľké, tie nožičky sú ozaj krátke a čo výška ? na výšku mají ..měřeno pravítkem 1,2 až 1.3 cm,, na košili to chce volnější rukáv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Ještě jednou Memmingen DSCN3167.JPGMemmingen kdykoli a často prosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Radik: Moc pěkné to máš Jak se nosí, co nožky - netrčí? Dej nějaký wristshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Pokud by byl někdo zvyklý na přičáplé nožky, pak asi trčí. Ale vůbec mi to v nošení nevadí. Víc jsem z počátku bojoval se silnějším a tužším řemenem, kterému chvíli trvalo, než se na moji dost plochou ruku na bocích alespoň trochu přizpůsobil. Navíc mám raději volnější upnutí, což tomu moc nepomáhá. Ale zvykli jsme si a celkově se mi nosí velmi příjemně. Na silnější ruku by určitě padly líp než na moji, ale jinak spokojenost Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Díky S řemenem vím o čem mluvíš, měl jsem Aacheny a bylo to stejné... Musel jsem je dát na jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 To by u mě musel bejt asi jedině nato a ten se k nim nehodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Kožené nato úplně v pohodě, já to tak nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Přidám jedny pro německé pošťáky ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Nemáš foto? Kožené nato úplně v pohodě, já to tak nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 @Radik: Krásné fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Dík Tak tedy ještě jedna za denního světla. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 B-Uhren od Laco se mi vždycky hrozně líbily- žádný okrasy navíc, prostě strohej design, i to pouzdro se mi pohledově líbí. Ale když jsem je dal na ruku, tak to prostě vůbec nešlo. A to jsem si je ještě zkoušel v době, kdy jsme se nebál hodinek 45 apod. Ty trčící nožky jsou dobrý tak pro bombometčíka s koženou bundou a nebo někoho s rukou 22+....ale je to škoda, doteď se mi dost líběj Radik- jak nosíš prosím tě hodinky? Podle těch fotek to vypadá, že je máš skoro napůl cesty mezi zápěstím a loktem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Dík Tak tedy ještě jedna za denního světla. Moc paradni foto i hodinky. Hezky to sem davajte . Hodinky jsem zkousel na sve ruce a pokud by se ohnul remen, nemel bych problem.DSCN3189.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Ty fotky dost zkreslujou. Nosím je (jako všechny ostatní) tak 2-3cm za kloubem zápěstí. Myslím, že u některých jsem to tu viděl ještě před kloubem, ale to nechápu, jak někdo snese. Prostě pocitově v pozici kde mi je to příjemný, kde mi nevadí v pohybu ruky, při mytí, atd... B-Uhren od Laco se mi vždycky hrozně líbily- žádný okrasy navíc, prostě strohej design, i to pouzdro se mi pohledově líbí. Ale když jsem je dal na ruku, tak to prostě vůbec nešlo. A to jsem si je ještě zkoušel v době, kdy jsme se nebál hodinek 45 apod. Ty trčící nožky jsou dobrý tak pro bombometčíka s koženou bundou a nebo někoho s rukou 22+....ale je to škoda, doteď se mi dost líběj Radik- jak nosíš prosím tě hodinky? Podle těch fotek to vypadá, že je máš skoro napůl cesty mezi zápěstím a loktem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se