Nightmare Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ahoj, tak jsem se zapsal :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ahoj, tak jsem se zapsal :-) Moc peknej kousek, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Děkuji, tenhle typ ciferniku mě nejdřív vůbec nebral a pak mi to najednou cvaklo a musel jsem je mít. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 1. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Vítej v klubu :-) navíc s pěknou fotkou a prima hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Pěkné hodiny. Po dlouhé době zase někdo s Laco. Opravdu zdařilá fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Nechci vás tu spamovat, ale ještě jednu si dovolím, jsem nadšený a spokojený... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 2. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Mimochodem, to je origo řemen? přijde mi světlejší než k nim dodávaný...každopádně k nim sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Jsou pěkný, klidně pokračuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 (upraveno) Je to Rios, byly teď v inzerci od Kotuc20. Parádní domluva i akce. V úterý platba, včera jsem je měl. Se zachlapila slovenská i česká pošta, Matúš absolutně v pohodě (díky :-).Edit: oprava nicku. Upraveno 2. června 2017 uživatelem Nightmare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Laco Classic Azur Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Á, pán je provokatér... :-) Krásný, jednoduchý, čitelný... Já teď řešil tritiovky a přestože se mi líbily Trasery P6600, tak mne odradil přeplácaný číselník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Fakt mě baví, dnes při "pánské" zábavě... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Sakra, mám to nabok, z telefonu to neotočím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Otočeno :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitmi Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Krásné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Flieger Memmingen - manuální nátah, typicky pilotní a strohý vzhled. Málem šly do predeje, teď si říkám, že jsem si to naštěstí včas rozmyslel. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Memmingeny jsou naprosto luxusní! Takhle mají Fliegery přesně vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H_G_ Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Přezul jsem na kožené NATO, co vy na to? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Něco na oživení. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se