Sborez Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 (upraveno) Polské hodinky tady nemají vlastní sekci a možná nelze úplně mluvit o polských hodinkách, ale G. Gerlach sleduji už delší dobu a ani na zdejším fóru nejsou neznámé. Tyto se jim tedy hodně povedly: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cena v přepočtu 9.300,- za automaty se seiko strojkem je sice dost, ale kdo nemá na LLD, tak tohle je varianta více než slušná. Zdroj: http://sklep.gerlach.org.pl/index.php?route=product%2Fproduct&path=82_74&product_id=82 Upraveno 28. září 2016 uživatelem Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Myslím, že to je velice slušná varianta i bez vztahu k LLD, Za mne parádní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Od doby, co jsem měl od Gerlachu Otaga, tak jejich produkci sleduju a musím říct, že tohle se jim povedlo- zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyfucker Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Me berou vic a vic a zatim jsem spatne vypadajici gerlachy nevidel. Nahodte sem majitele nejake fotky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Polski hosani vyzeraju byt ozaj sikovny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se