Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?


JAJA

Doporučené příspěvky

Přiznám se že jsem si trochu pohrál s dvojitou expozicí a napasoval dva snímky přes sebe, jinak by tahle hloubka ostrosti nebyla reálná ani pidiobjektivem z mobilu...

post-18308-0-77623900-1522958970_thumb.jpg

Každopádně jsem to nijak nechystal - a o to víc mě překvapilo jak "hranatě a moderně" placatky pod tímhle úhlem vyšly, co jiného taky na strojní fakultu  :cool02:.

Že jsou PANERAI nechutně fotogenické jsem věděl už od dob 320 - a když nejdu "do roboty", tak ke krátkému rukávu je to (spolu s 24-hodinovými béčky) pořád můj "letní favorit". Snowflaky beru spíš jako zimní, "dokonale krásné nestudící oblekovky" pod manžetu košile/svetru/bundy, minimálně proto že ten jejich "HD titan" je doslova ode dne NULA magnet na různé škrábance, ťafky a jiné ústrky. Nicméně je na nich hrozně fajn ten kontrast proti ostatním (vesměs černým) ciferníkům, něco takového se jen tak nevidí a začínalo mi to chybět.

Naštěstí nejsem "OWG" - a není větší potěšení pro chronomagora než vybírat z winderu hodinky podle nálady, denní doby a počasí...  :speak_cool:

post-18308-0-38652400-1522961482_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...