Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tož se musím pochlubit svým včerejším přírůstkem......

Již delší dobu jsem hledal nějaké zajímavé ana/digi hodinky. Nechtěl jsem nic,co bych mohl běžně potkávat a zároveň si nemohu dovolit až zase tak moc utrácet(díky jednomu ze dnů/blbců ještě méně-měl jsem v hledáčku ještě Alpinisty,ale ty momentálně bohužel :( ).

Vždycky se mi líbily Tissoty T-Touch,ale u nás jsou poměrně předražené a pořád to "nebylo ono".....pak jsem při surfování po bayi narazil na SKVOST a nebylo co řešit. A díky zcela nezištné pomoci Kyblíka je mám od včera na ruce.......jsou parádní(sice k nim nemám návod,takže jsem se s nimi chvilu mordoval a třeba na to,jak je rozsvítit-nebo na to,kde hledat datum jsem ještě nepřišel) a už vím,že tyhle u mne zůstanou......... :smile_anim:

Až se s nimi seznámím a sžiju,udělám recenzi a pořádné fotky.

Pár základních údajů:

Hamilton Khaki Field H91514133 Touch Watch

-mají 45 mm,dotykový displej,safírové sklo, jsou ABC(AltiBaroCompass),WR je 30 m,tah má 20 mm.

Pár rychlejch fotek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ABC.....výškoměr,tlakoměr,teploměr,kompas,stopky,budík,čas....dotykový ciferník.....předpokládám,že datum taky,ale ještě jsem nepřišel na to,kde ho najdu.....

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Honzo, není to ono. Našel jsem si fotky T-Touch a Tissot vypadá přece jen lépe. Hamiltony budou určitě bezva, o tom nemůže být sporu, ale číselník nezvládli. Tam, kde Tissot nabízí karbon, tam Hamilton natiskne úplně zbytečně ružici a symboly, tyhle malůvky zasadily hodinkám pěknou ránou, škoda. Hamilton mi je milejší, ale kdybych si musel vybrat, zvolím Tissot. Nezlob se !!!!!    

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

4Kibi - zatím zůstanou na tahu.......

4Peta-Biker - ne,není to titan,je to SS......asi pískovaná.

4 Snow - nezlobím se....Tissoty má tady(nejen tady) lidí dost,tohle na ruce asi každej mít nebude. Líběj se mi víc,než T-Touch...... :) A ty "malůvky"....no,těch se dotkneš a hodinky se nastaví na volbu,kterou jsi zvolil. Jsou vážně vychytaný.....

4David_B - ne,nejsou to přesně ty,které měl S.L.Jackson. Ten měl TYTO-

EDIT - a děkuju......jsem z nich NADŠENÝ!!!!!!!

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
jaky zbytecne?!?! :D

Gilius je jako Samuel L. Jackson...! :D k.

Aha, v tom případě se musí Honza víc opalovat  :D . A také se pořádně oholit po celé hlavě, čuňák jeden zarostlej  :D

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
4 Snow - nezlobím se.... 
To je dobře.

TYTO- Ty sis měl koupit Ty kubo, to bych Tě, chválil kudy bych chodil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Nadherny ABC, jsou paradni Gile. Ac mi Hamilton mnoho nerika a jejich desing me nachava chladnym, tohle se mi narozdil od Snowa libi. Takovy jednoduchy, bez snahy vypadat lepe nez je nutne. Strohe, vyvazene. A co tah a spona?

Hele a ty je mas od Kyblika? Vubec jsem si nevsiml zadnych jeho fotek na foru...

Odesláno

Fakt zajímavý hodinky, na kolik tě vyšli? Pokud je to stejné jako u tissot, tak jsem někde viděl, aby se ukázal datum, tak klikal někam na ten display nebo na střed hodinek, viděl jsem to kdysi na youtube, tak se tam kdyžtak mrkni.

Gratulace

Odesláno

Tyhle hodinky jsou funglovky.......Kibi byl tak laskav,že je pro mne koupil.Za což mu patří velké poděkování!!!

4Cody - tah a spona je naprosto bez chybičky,tah má 20 mm,spona pěkně drží.....prostě zpracování za 1 s *.

4JiříR - Já už jsem to hledal,oťukal jsem kde co.....musím vyzkoušet omačkat při různých módech. Ale pokud to nebude,vůbec mi to nevadí......

Peníze??? Byla to velmi zajímavá cena, 240 dolarů(malý háček je v tom,že záruku mohu uplatnit jen a pouze u toho prodejce-jestli jsem to dobře pochopil). Ale za tu cenu jsem je prostě koupil.

Cítím to tak,že s těmahle hodinkama jsem postoupil o stupeň výše........

Odesláno
4JiříR - Já už jsem to hledal,oťukal jsem kde co.....musím vyzkoušet omačkat při různých módech. Ale pokud to nebude,vůbec mi to nevadí......

Peníze??? Byla to velmi zajímavá cena, 240 dolarů(malý háček je v tom,že záruku mohu uplatnit jen a pouze u toho prodejce-jestli jsem to dobře pochopil). Ale za tu cenu jsem je prostě koupil.

Cítím to tak,že s těmahle hodinkama jsem postoupil o stupeň výše........

Tak to je více než luxusní cena i za cenu té záruky, tak si je pořádně užívej a už se těším na recenzi, protože hodinky tohodle typu se mi fakt líbí. Čistý digitálky bych nemusel, ale todle je super kompromis na outdoor aktivity!! :notworthy:

Odesláno

Já jsem hodně nadšený,nic z "nižší" kategorie už asi nechci......další meta je jasná,Chronosport UDT(nebo Breitling Pluton,případně B1).......teď mám ale,na nějaký čas určitě,vystaráno.A ještě Seiko Alpinist......

Takovej pocit,jako mám z těchto Hamiltonů,jsem ještě neměl.......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...