Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to BFG: z mého hodnotového žebříčku jsou obě firmy kuriozita :) Sice z opačné části hodinářského pole, ale obě jsou tak trochu kuriozity :)

to Snow: ano, i tečka může být červená :)

to Phoenix: na Omegu jsem zapoměl, nějak na ní nikdy nemyslím, ale kouknu se :)

Odesláno

co tak můj starej dyzajnek, vím je to :offtopic:, ale pro tu prdel :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

redblackkombi4122.jpg

Od renomované firmy......... co ode mne taky čekat, že :D Není to tak šmrncovní, jako hciq, ale lehce dostupné . Nějakou tu orlici , nebo řekněme kříže různých typů by prim asi taky zvládnul.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

hciq: na mně trochu technicistní, ale i tak dobré

cigi: dyť je to stejný peklo jako jsem dával do rubriky Prim Orlík.. ale je tady problém, že si to chci koupit... což znamená "přijít a koupit" :)

Odesláno

Porsche Design Flat Six Red

Na kovu

nebo na kaučuku

Mívali je v pasáži Sevastopol, pěkný hodinky moderního střihu.

Návštěvník Snow
Odesláno
to Snow: ano, i tečka může být červená :)

S tou tečkou by to bylo jako nápad fakt dobré a měl jsem to udělat nicméně před editací tam byly troje hodinky, když jsem si následně příspěvek prohlédl tak se mi hodinky, které jsem posílal zdály být hnusné, byly to Breitling, Omega a pak značka, která byla úplně mimo, protože nezapadala do požadavku renomovaných firem a to Mühle Glashütte, jestli si je chceš opravdu vidět pošlu Ti je SZ .

Návštěvník Snow
Odesláno
Vzhledem k tomu, že mi tady je doporučován Prim tak Muhle je dostatečně renomovaná.... sem s tím :)

Dobře, pošlu večer, ale varoval jsem Tě ;) .

Návštěvník Snow
Odesláno
Vzhledem k tomu, že mi tady je doporučován Prim tak Muhle je dostatečně renomovaná.... sem s tím :)

A my čo? Hoď to len pekne sem do vlákna, prosim.

Když vidím ty perfektní hodinky od Hanhartu a Tutimy nebudu připichovat raději nic, protože bych byl za debila nicméně vytáhnu nový trumf včetně irských setrů :lol2: , nyní se právě "safi prozradil jako pěkný ptáček a kšeftman :D .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...