Onisan Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 Tutima, Hanhart... je ještě někdo kdo dělá červený ciferník? Samozřejmě z nabídky renomovaných firem... Děkuji.
Jakubisko Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 (upraveno) Rolex/Tudor Prince California ... http://cgi.ebay.com/VINTAGE-ROLEX-OYSTER-T...1QQcmdZViewItem Upraveno 10. června 2008 uživatelem Jakubisko
Návštěvník Snow Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 (upraveno) . Upraveno 10. června 2008 uživatelem Snow
B.F.G. Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 (upraveno) Prim? Nebo třeba AP? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. června 2008 uživatelem B.F.G.
Onisan Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 to BFG: z mého hodnotového žebříčku jsou obě firmy kuriozita Sice z opačné části hodinářského pole, ale obě jsou tak trochu kuriozity to Snow: ano, i tečka může být červená to Phoenix: na Omegu jsem zapoměl, nějak na ní nikdy nemyslím, ale kouknu se
Hajek Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Zeno Zeno Watch Fellow Oversized 6238-a7 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hciq Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 co tak můj starej dyzajnek, vím je to , ale pro tu prdel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 (upraveno) Od renomované firmy......... co ode mne taky čekat, že Není to tak šmrncovní, jako hciq, ale lehce dostupné . Nějakou tu orlici , nebo řekněme kříže různých typů by prim asi taky zvládnul. Upraveno 11. června 2008 uživatelem cigi
Onisan Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 hciq: na mně trochu technicistní, ale i tak dobré cigi: dyť je to stejný peklo jako jsem dával do rubriky Prim Orlík.. ale je tady problém, že si to chci koupit... což znamená "přijít a koupit"
Viktor Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Porsche Design Flat Six Red Na kovu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nebo na kaučuku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mívali je v pasáži Sevastopol, pěkný hodinky moderního střihu.
Laki Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 A čo klasické Primky? http://aukro.cz/item380508450_prim_sport_2...zdre.html#photo http://aukro.cz/item380523924_prim_sport_i...lnik.html#photo
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 to Snow: ano, i tečka může být červená S tou tečkou by to bylo jako nápad fakt dobré a měl jsem to udělat nicméně před editací tam byly troje hodinky, když jsem si následně příspěvek prohlédl tak se mi hodinky, které jsem posílal zdály být hnusné, byly to Breitling, Omega a pak značka, která byla úplně mimo, protože nezapadala do požadavku renomovaných firem a to Mühle Glashütte, jestli si je chceš opravdu vidět pošlu Ti je SZ .
Onisan Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Vzhledem k tomu, že mi tady je doporučován Prim tak Muhle je dostatečně renomovaná.... sem s tím
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Vzhledem k tomu, že mi tady je doporučován Prim tak Muhle je dostatečně renomovaná.... sem s tím Dobře, pošlu večer, ale varoval jsem Tě .
railmaster Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Dobře, pošlu večer, ale varoval jsem Tě . A my čo? Hoď to len pekne sem do vlákna, prosim.
Onisan Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 zatím nejlépe asi vypadá tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onisan Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2008 nebo tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Odesláno 11. června 2008 Vzhledem k tomu, že mi tady je doporučován Prim tak Muhle je dostatečně renomovaná.... sem s tím A my čo? Hoď to len pekne sem do vlákna, prosim. Když vidím ty perfektní hodinky od Hanhartu a Tutimy nebudu připichovat raději nic, protože bych byl za debila nicméně vytáhnu nový trumf včetně irských setrů , nyní se právě "safi prozradil jako pěkný ptáček a kšeftman .
Onisan Odesláno 12. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2008 tak mi to pošli alespoň v SZ... když s tím děláš takové drahoty...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se