hufnor Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 Odkaz na dílo Stepana Sarpanevy se tu už objevil. Někoho, například mě, ovšem mohl odradit obrázek hned na hlavní stránce, kde je foto modelu Supernova, který je opravdu trochu divoký. Někteří tak mohli minout tento krásný výtvor. Stepan Sarpaneva Korona K1 Nebo skeletonovou verzi Korona K2 bez spodní vrstvy ciferníku. Nyní doporučuji přinést bryndáky na slinění, protože provedení rotoru a ukazatele měsíční fáze v modelu Korona K3 je delikatesa! Fotky jsem bez souhlasu autorů zpupně uloupil jak z domovských stránek uvedených v odkazu nahorě, tak z tohoto zdroje, kde je také o těchto uměleckých dílech více informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 bohatá fotoštreka k výtvorom SS na The PuristS napríklad: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 FOTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 FOTO Kdopak to na mě z toho kanálu vykukuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Kdopak to na mě z toho kanálu vykukuje? Finský instalatér? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Taky mají novou aplikaci pro iPhone s názvem Black Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jan M Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Je to docela novátorské (asi jen designem). Ale po týdnu nošení by se člověk vrátil ke klasice.. Připomíná mi to Měsíčníka, Větrníka a Slunečníka z pohídky o večernici:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2010 Tady nový Měsíčník na spyfotu. Ještě pár dní do Baselu. S mumínkem, ach jak Suomi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se