Filipes Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 už to fórem letmo proběhlo, nyní testuji pro vás - hodinky Len.nox oficiální stránky : www.lennox-watch.cz Koscom o nich píše: " Švýcarská přesnost - působivý design - výjimečná odolnost. Tyto tři základní cíle, které si švýcarská značka Len.nox sama vytyčuje, u jejích hodinek skutečně najdete. .. " , mno je v nich quartz Ronda, na číselníku swiss movt a to je asi všechno co mají se Švýcarskem společného (možná se pletu - opravte) Hodinky jsou okopírovaná Monstra, jsou stejně robustní, přibližně stejně těžké, pouzdro i tah masivní nerez, solidní zpracování. Číselník je v 5-ti barevných variantách (černá, oranžová, červená, žlutá, světle modrá), na posledních fotkách vidět, že je mnohem "hloub" než u Seiko (vypadá to celkem dobře) Nemají tak pěkné pouzdro jako Monstra, menší a nešroubovací korunku, chybí ukazatel dne (pouze datum), černé ručky jsou opět pěknější u Seiko...ale zase co chtít za tu cenu, cca 1.200,- Kč WR je 100m - ještě jsem netestoval zmiňovaná Ronda zatím funguje bezchybně, nepatrnou odchylku měřím
farářskej Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 Hezký vědro Zkoušel jsi vodotěsnost? Přece jen to nemá šroubovací korunku...
vor Odesláno 3. června 2008 Nahlásit Odesláno 3. června 2008 To je kopie, jako vyšije. No , ale co dělá monstra monstrama je to pouzdro, který je u těch Lennox o třídu horší ( podle fotek).
Filipes Odesláno 4. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2008 (upraveno) tlakovou zkoušku dělat nenechám, sprcha v poho, časem je vezmu na koupalko odchylka zatím neměřitelná 0s/24hod, ale to se dalo čekat Upraveno 4. června 2008 uživatelem Filipes
Filipes Odesláno 5. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2008 tak už jenom pro úplnost (napíšu sem znova jen kdyby do nich nateklo): odchylka 0s/48hod luneta je jednosměrně otočná, chod má stejný jako Seiko Monster červená a modrá verze:
Peta-Biker Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Odesláno 6. června 2008 V Ostravě asi před půl rokem se rušila jedna prodejna hodinek a byly tam za 990Kč, v té době jsem ale už naštěstí měl Orange Monstra Filipes: Chválím pěkné fotky a i malou recenzi
rur Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Jelikož jsem si je také pořídil tak si dovoluji opravdu porovnat se monstra. Fota monster z webu snad to autora nepohorší. Len.nox jsou mé, jinak za těch pár korun pro aktivity venkovní úplně paráda. Vodotěsnost bazen a sprcha bezproblemová.
honny Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Díky za info, o tomhle sem vůbec neměl tušení... O.o Rozhodně zajímavý...
Iron Maiden Man Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Zajímavá napodobenina, ale Monstra jsou nenahraditelný, navíc zas tak drahé nejsou
budo Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 Psal jsem tu někde o nich cca před rokem a tenkrát byly v Liberci v nějakém obchodě za něco kolem 3500 Kč ... Přijdou mi absolutně nezajímavé, mám Oranž Monstra a je to fakt jiná třída
rur Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 Psal jsem tu někde o nich cca před rokem a tenkrát byly v Liberci v nějakém obchodě za něco kolem 3500 Kč ... Přijdou mi absolutně nezajímavé, mám Oranž Monstra a je to fakt jiná třída Pořizovací cena byla 500kč to mě zlákalo . Za 3500kč bych se ani nezvedl
Filipes Odesláno 10. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 uff, jen aby bylo jasno: že jsou Monstra klasika vím, bo je mám a mám je rád ty Lennox byly nejdřív malé překvapení - že se kopírujou monstra - a pak druhé - že to není až úplná sračka...ale kdo potřebujete příspěvky, pište dál
falkkon Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Už je mám doma za 1035,- ale budu je tunit červeným řemenem od Simona,aby mi ladily k Marauderu.
rur Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Už je mám doma za 1035,- ale budu je tunit červeným řemenem od Simona,aby mi ladily k Marauderu. Na řemen od Simona bych byl zvědav? Dej prosím pak foto.
falkkon Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Na řemen od Simona bych byl zvědav? Dej prosím pak foto. Chtěl bych vyvrátit teorii,že na Monstra se nehodí řemen.....uvidím
New Milis Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Tyhle hodinky mě pijou krev, Monstra dělá Monstrama hlavně to úžasně vymyšlený pouzdro. Tohle je taková ubohost, že je k ní jakejkoli řemen škoda, vůbec Falkkone nechápu, co Tě vedlo k nákupu...
falkkon Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 (upraveno) Tyhle hodinky mě pijou krev, Monstra dělá Monstrama hlavně to úžasně vymyšlený pouzdro. Tohle je taková ubohost, že je k ní jakejkoli řemen škoda, vůbec Falkkone nechápu, co Tě vedlo k nákupu... Barva ciferníku a řemene k Marauderu. Proč rozhrkávat Monstra?Teď možná vstupuju na tenký led a skončím jak Hus na hranici,ale nemůžu strávit tu korunku na poz. 4. Upraveno 11. ledna 2009 uživatelem falkkon
New Milis Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Barva ciferníku a řemene k Marauderu. Proč rozhrkávat Monstra?Teď možná vstupuju na tenký led a skončím jak Hus na hranici,ale nemůžu strávit tu korunku na poz. 4. Taky někdy sním vlhké sny, že by byla na trojce... Jeden nemůže mít všechno, každopádně přeju tomu mioťáckýmu rotoru hodně votočení na Maradeuru, snad to vydrží, než se někde sjedem...
falkkon Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Taky někdy sním vlhké sny, že by byla na trojce... Jeden nemůže mít všechno, každopádně přeju tomu mioťáckýmu rotoru hodně votočení na Maradeuru, snad to vydrží, než se někde sjedem... To doufám, že si co nejdřív zabubláme s motorkama!! V sobotu jsem ji nastartoval a poslouchal tu rajskou hudbu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se