macher Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 zdravim panove, jedny iwc se mi hodne libi a premyslim, ze bych se nejakych hodinek zbavil... prikladam foto. ktere si myslite ze bych mel pustit dal do sveta a proc? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 jednoznacne by som si ponechal UN. pacia sa mi viacej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Rozhodně bych si nechal UN. Jsou parádní. Ten jejich design je krásně netuctovej. Sice je uvnitř jen 2824, ale v hi-beat chronometr úpravě, což je hezká zajímavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Omegy pryč, UN nechat. jednak se mi ty UN víc líbí a druhak jsou to přece jen UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Oboje sú to dobré hodinky, takže ide iba o pocit,tie omegy sú také " pouťové ", UN na mňa posobia veľmi decentne.Ak by som mal jedny pustiť do sveta boli by to omegy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 za mna by som pustil omegy lebo vyzeraju dost zensky UN nie su zrovna moja salka kavy ale suhlasim s hore uvedenymi dovodmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) sakra, moc mi nepomahate:) jsem prave premyslel, ze pustim UN... ale mozna to nakonec skonci kompromisem... zene dam omegy a ja si necham UN :-) jenom zas vyplazit hromadu penez za iwc... hm :-/ btw, jenom informacne - jakou cenu tipujete za UN a omega? omegy nosene, UN jeste ani raz na ruce = jenom ve sbirce. edit: jiz dlouho pokukuji po IWC Pilots Watch Spitfire IW371702 a hned tomu i mensi verzi pro zenu... co radite vys - UN nebo mou vybrane IWC? Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem macher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Prodat Omegu, nelibi se mi, nechat UN, jsou fantasticke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 ... jsem prave premyslel, ze pustim UN...To bys udělal blbost. - jakou cenu tipujete za UN a omega? omegy nosene, UN jeste ani raz na ruce = jenom ve sbirce.Podívej se na Ebay do historie prodaných, to je asi nejlepší vodítko. Těch Constellation tam najdeš určitě dost, s UN to bude horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 To bys udělal blbost. Podívej se na Ebay do historie prodaných, to je asi nejlepší vodítko. Těch Constellation tam najdeš určitě dost, s UN to bude horší. no vidim, ze nazory jsou jasne:) tie constellation v danom stave v 18k zlate neni problem predat kolem 1500 euro... coz me nijak nevytrhne, takze asi je dam zene tie UN nejak nedokazu ocenit poradne:( UN se vseobecne moc neprodava a navic defacto NOS s COSC... tam jsem trochu bezradnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Taky bych si nechal Úlisnýho Nardina, jsou perfektní! Omega Constelation mi vždycky přišly trochu legrační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 UN ponechat, vypadají originálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Prodej oboje, stejně bys ani jedny nenosil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) btw, jenom informacne - jakou cenu tipujete za UN a omega? omegy nosene, UN jeste ani raz na ruce = jenom ve sbirce. Hele, já ti to napíšu narovinu, chceš? Ty "tvoje" UN se prodaly 7.3.2010 za 1.032,44 EUR (prodejce byl ze Švýcarska). Vím to přesně, protože jsem je měl ve sledování, ale byly, bohužel, přes můj limit. Takže buď jsi je před těmi dvěma měsíci koupil ty (a pak nechápu ten dotaz na cenu) a nebo sis jen "půjčil" fotky z cizí aukce a hraješ na nás habaďůru. Ani jedna ta fotka není tvoje. Všechny byly v té aukci, kterou zmiňuji. Ty fotky Omega raději ani nebudu komentovat, pouze bych se opakoval. Jediný rozdíl je v tom, že u těch Omega byl prodejce z Německa (tuším Kingschild, ale nechce se mi to hledat). Tož asi tak, pane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 NIGHTinGALE: to je výtěr roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Hele, já ti to napíšu narovinu, chceš? Ty "tvoje" UN se prodaly 7.3.2010 za 1.032,44 EUR (prodejce byl ze Švýcarska). Vím to přesně, protože jsem je měl ve sledování, ale byly, bohužel, přes můj limit. Takže buď jsi je před těmi dvěma měsíci koupil ty (a pak nechápu ten dotaz na cenu) a nebo sis jen "půjčil" fotky z cizí aukce a hraješ na nás habaďůru. Ani jedna ta fotka není tvoje. Všechny byly v té aukci, kterou zmiňuji. Ty fotky Omega raději ani nebudu komentovat, pouze bych se opakoval. Jediný rozdíl je v tom, že u těch Omega byl prodejce z Německa (tuším Kingschild, ale nechce se mi to hledat). Tož asi tak, pane. Hmmm zajímavé. To je jak šach-mat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Jsem zvedavej jak zamachruje ted.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) To jsou tedy náhody v tom malém světě. Ale budiš má odpověď na púvodní dotaz-omegy pryč ,fakt nevím k čemu bych TYHLE nosil Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 NIGHTinGALE: Dobře TY. Je vidět že svět je malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 :-) ted už se neozve.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se