macher Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) ale ozvu, co bych se neozval:) ja kupoval hodinky tady v cr, za kolik, to neni dulezite... s cenou jsem byl spokojen:) fotky nejsou me, mam je od clovek co jsem je kupoval (nikde jsem nepsal, ze jsem to fotil) omegy pujdou k zene, to uz jsem se rozhodl. stale vsak premyslim, ze s tema UN. prece jenom IWC me laka vice, ale docela me prekvapilo, ze vsetci tady mate o UN takove pozitivne mineni. NIGHTinGALE, prosim te, nemas k tem UN nejake blizsi info? planuji jit s nema na kontrolu do sharonu v BA, ale netusim kdy se k tomu dostanu, resp kdy pojedu na sk. na UN webe jsem docela ztracen, nijak se mi je bliz neporadilo identifikovat:( edit: "nebo sis jen "půjčil" fotky z cizí aukce a hraješ na nás habaďůru" - ech, prosim te, snad jsme tady vsichni slusni lidi, ne? Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem macher
dizi Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 edit: "nebo sis jen "půjčil" fotky z cizí aukce a hraješ na nás habaďůru" - ech, prosim te, snad jsme tady vsichni slusni lidi, ne? Ale čo má toto znamenať?
macher Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Ale čo má toto znamenať? nechapu na co se ptas, resp. co tim myslis?
Xjmeno363 Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 nechapu na co se ptas, resp. co tim myslis? Řešení je prosté - nafoť ty svoje (třeba mobilem na novinách s dnešním datumem) a hoď je sem. Jinak, to že někdo použije cizí fotky fakt ještě nemusí znamenat, že je to podvodník - fotit bez pořádného foťáku a komory je fakt docela problém - asi bych taky sáhl po něčem z googlu
macher Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Řešení je prosté - nafoť ty svoje (třeba mobilem na novinách s dnešním datumem) a hoď je sem. Jinak, to že někdo použije cizí fotky fakt ještě nemusí znamenat, že je to podvodník - fotit bez pořádného foťáku a komory je fakt docela problém - asi bych taky sáhl po něčem z googlu inu, to me fakt nenapadlo, ze se bude na hodinkovom fore resit takova blbost... ale alespon to ukazuje stav spolecnosti... skoda mluvit:( pripajam foto z mobilu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milis Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 To, ze slysis travu rust, jeste neznamena, ze vopravdu roste, a naopak, hehe.
PhoeniX Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 A já bych je just nevyfotil. Ale jsou moc pěkný, opravdu.
macher Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 A já bych je just nevyfotil. Ale jsou moc pěkný, opravdu. mno, rad bych se bavil o hodinkach a kdyz si nekdo mysli nevim co, tak je jednoduseji mu ukazat, ze to tak neni nez resit blbosti jestli to je habadura nebo neni... ale pointa vlakna byla splnena, jsem se rozhodl, ze constellation zustanou doma. UN jsem myslel, ze se jich spis zbavim (iwc me laka vice), ale jeste to promyslim. hlavne se dopatrat k poradnym informacim k hodinkam. nevi nekdo neco bliz? pod modelem a7690 jsem na google nic nenasel...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 ... hlavne se dopatrat k poradnym informacim k hodinkam. nevi nekdo neco bliz? pod modelem a7690 jsem na google nic nenasel... Já bych se zkusil zeptat přímo UN, na stránkách firmy si klikni nahoře vpravo na Contact a napiš jim.
Dantechno Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Timto se Machrovi omlouvam za svuj predchozi vyrok . muze machrovat dal. Ale nemuze se divit ze jsme podeziravi , staci se rozhlednout. A nechal bych si UN.
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) ale ozvu, co bych se neozval:) ja kupoval hodinky tady v cr, za kolik, to neni dulezite... s cenou jsem byl spokojen:) fotky nejsou me, mam je od clovek co jsem je kupoval (nikde jsem nepsal, ze jsem to fotil) omegy pujdou k zene, to uz jsem se rozhodl. stale vsak premyslim, ze s tema UN. prece jenom IWC me laka vice, ale docela me prekvapilo, ze vsetci tady mate o UN takove pozitivne mineni. NIGHTinGALE, prosim te, nemas k tem UN nejake blizsi info? planuji jit s nema na kontrolu do sharonu v BA, ale netusim kdy se k tomu dostanu, resp kdy pojedu na sk. na UN webe jsem docela ztracen, nijak se mi je bliz neporadilo identifikovat:( edit: "nebo sis jen "půjčil" fotky z cizí aukce a hraješ na nás habaďůru" - ech, prosim te, snad jsme tady vsichni slusni lidi, ne? Děkuji za tvoji reakci. Pokud chceš o hodinkách vědět více, napiš jejich prodejcům - UN prodával švýcar s nickem Watchmeisterin (hovoří německy a anglicky) a Omegy němec Kingschild.de. UN jsem osobně viděl ve Švýcarsku a jsou to moc hezké hodinky. Díky své velikosti 33mm X 40mm se dají dobře nosit i dnes. Na ruce vypadají parádně, zkoušel jsem si je. Ohledně té "aférky", co tu vznikla - nenapsal jsem, že jsi podvodník, jen jsem ti sdělil, za kolik se ty tvoje hodinky před 2 měsíci prodaly na ebay. To, že jsi je koupil v ČR je možné, i když je to docela náhoda Na ebay se prodaly za 1.032,44 EUR, jak už jsem psal, takže tolik ke tvému dotazu, jaká je jejich reálná prodejní cena. Zda jsi je tedy koupil v ČR výhodně, to víš jen ty. Jinak se mi líbí, že na těch 2 měsíce starých fotkách je datum 17. a na té tvé aktuální rovněž. Funguje ta datumovka vůbec? :) Edit: ještě, než je prodáš, můžeš sem dát foto těch UN a Omega vedle sebe, prosím? Zajímalo by mě přímé srovnání velikostí. Děkuji. Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem NIGHTinGALE
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 no vidim, ze nazory jsou jasne:) tie constellation v danom stave v 18k zlate neni problem predat kolem 1500 euro... coz me nijak nevytrhne, takze asi je dam zene K těm tvým Omegám už jsem aukci nenašel, je starší, než 90 dnů, ale myslím, že těch 1.500 EUR je hodně. Identický model v quartzu chodí do 600 EUR (a to se jedná o TOP stav, originál balení a doklady), ty tvoje automaty kolem 1.100 EUR. Nejsem Omega expert, tak se možná pletu, ale kdysi mi jeden sběratel říkal, že cenu snižuje, pokud je pouzdro vyrobeno mimo Švýcarsko (Argentina, Itálie, ...), což je i tvůj případ. Navíc je ten ETA kalibr úplně obyčejnej a mezi sběrateli nijak zvlášť ceněnej. Nech si radši ty UN, ty jsou parádní, ty bych bral hned, ty ti fakt závidím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
macher Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Děkuji za tvoji reakci. Pokud chceš o hodinkách vědět více, napiš jejich prodejcům - UN prodával švýcar s nickem Watchmeisterin (hovoří německy a anglicky) a Omegy němec Kingschild.de. UN jsem osobně viděl ve Švýcarsku a jsou to moc hezké hodinky. Díky své velikosti 33mm X 40mm se dají dobře nosit i dnes. Na ruce vypadají parádně, zkoušel jsem si je. Ohledně té "aférky", co tu vznikla - nenapsal jsem, že jsi podvodník, jen jsem ti sdělil, za kolik se ty tvoje hodinky před 2 měsíci prodaly na ebay. To, že jsi je koupil v ČR je možné, i když je to docela náhoda Na ebay se prodaly za 1.032,44 EUR, jak už jsem psal, takže tolik ke tvému dotazu, jaká je jejich reálná prodejní cena. Zda jsi je tedy koupil v ČR výhodně, to víš jen ty. Jinak se mi líbí, že na těch 2 měsíce starých fotkách je datum 17. a na té tvé aktuální rovněž. Funguje ta datumovka vůbec? :) Edit: ještě, než je prodáš, můžeš sem dát foto těch UN a Omega vedle sebe, prosím? Zajímalo by mě přímé srovnání velikostí. Děkuji. ohledne datumovky - ja je kupoval cca 14 dnu back a do watchwinderu jsem je nedaval, bo planuji kontrolu v servise... takze to, ze je tam 17 je ciste velka nahoda a haluz:) s tema constellation je ted nevyfotim - jsou momentalne na kontrole v oriose, ale hned jak se mi vrati, tak proc ne. uz jsem tie dva inzeraty pres ebay nasel, diky za nasmerovani. tie UN jsem nekoupil az tak spatne... kdyz pripoctu dph, clo, dopravne, marzi cloveka a eventualne riziko. dotaz na hodinky jsem myslel spis obecne - u omeg jsem zvyklej na spoustu informaci po nete, at uz se jedna o strojky, historii, kvalitu, etc... o UN jsem nic rozumneho nenasel - nebo neumim hledat? nejvic by me zajimala nejaka predhleova tabulka pro strojky, modely a roky nebo neco na ten zpusob.
ANT Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 A já bych je just nevyfotil. Ale jsou moc pěkný, opravdu. ja tie ne
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) ohledne datumovky - ja je kupoval cca 14 dnu back a do watchwinderu jsem je nedaval, bo planuji kontrolu v servise... takze to, ze je tam 17 je ciste velka nahoda a haluz:) s tema constellation je ted nevyfotim - jsou momentalne na kontrole v oriose, ale hned jak se mi vrati, tak proc ne. uz jsem tie dva inzeraty pres ebay nasel, diky za nasmerovani. tie UN jsem nekoupil az tak spatne... kdyz pripoctu dph, clo, dopravne, marzi cloveka a eventualne riziko. dotaz na hodinky jsem myslel spis obecne - u omeg jsem zvyklej na spoustu informaci po nete, at uz se jedna o strojky, historii, kvalitu, etc... o UN jsem nic rozumneho nenasel - nebo neumim hledat? nejvic by me zajimala nejaka predhleova tabulka pro strojky, modely a roky nebo neco na ten zpusob. Tak to je super, že ti to nasměrování pomohlo K těm UN - viděl jsem je před 2 měsíci rozdělané (prodejce mi je otevřel) a mám pocit, že v nich byla ETA 2824, rotor signovaný UN, byly to chronometry a strojek měl frekvenci 36.000 (tedy hi-beat - stejně jako Zenith ElPrimero). Rozhodně to ale nebyl žádný vymazlený UN in-house, pokud si dobře pamatuju. Ale třeba se pletu, prostě jsem si je prohlédl, neměl na ně volné finance a tak jsem je pustil z hlavy. K těm Omega - v linku, který jsi teď i sám našel, je vidět, že jsem se v odhadu ceny tak moc nesekl. Šly před měsícem za 1.117 EUR. http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=370354725520 Osobně je pro mě docela překvapení, že někdo z ČR kupuje relativně drahé (a dle mého soudu i ne nějak extra dobře prodejné) vintage hodinky na ebay a pak je tu zkouší prodávat. Tak snad jsi je moc nepřeplatil a budou ti dlouho dělat radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem NIGHTinGALE
Hasňa Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Je to nejake nahnile. Ty dve fotky v prispevku 23 nejsou nejaka nahoda v datumu, protoze hodinky nebyly ve winderu. Je to jedna a tataz fotka. Takze tvrzeni majitele, ze o inzeratu nic nevedel, nez ho na nej NIGHTinGALE upozornil, je nejake divne. Myslim, ze mame buliky na nose.
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Macher je z Brna... Já jsem z Brna... Asi ho pozvu na pivo a uvidíme...
Benne Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 kludne to moze byt nahoda... hodinky ukazuju iny cas napriklad... nechapem prilisnu podozrievavost, aj ked sem da fotku hodiniek s datumom a "podpisom"...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Na onech diskutovanych dvou fotkach v prispevku 23 je cas na sekundu stejny. Stejne tak jsou identicke vsechny odlesky na tele hodinek, vsechny stiny, uhly, jedna se o jednu a tutez fotku. Nahoda to neni. Je to jedna a tataz fotka. Tento fakt dela z tvrzeni, ze autor nevedel o one aukci a neznal cenu hodinek, dost neuveritelnou zalezitost. Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se