Apep Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Vážení přátelé, u hodinek Glasshütte, které jsem dostal před 43 lety k 15. narozeninám :-) a které stále jdou a to poměrně přesně (několikrát jsem je nechal vyčistit a seřídit), uvažuji o pořízení nějakého pro tyto hodinky vhodného pásku, nebo kovového tahu. Poradí mi někdo, kdo má pro tyto záležitosti cit? Díky za odpovědi a za rady, i konkrétní, kde to v Praze koupit, apod. S pozdravem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Kovovy tak temto hodinkam - nevim, nevim. Snad mozna toto by nemuselo vypadat uplne spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 ty tahy - odkud to mas, prosim...? neco trochu podobneho shanim... Mrkni se tady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Vážení přátelé, u hodinek Glasshütte, které jsem dostal před 43 lety k 15. narozeninám :-) a které stále jdou a to poměrně přesně (několikrát jsem je nechal vyčistit a seřídit), uvažuji o pořízení nějakého pro tyto hodinky vhodného pásku, nebo kovového tahu. Poradí mi někdo, kdo má pro tyto záležitosti cit? Díky za odpovědi a za rady, i konkrétní, kde to v Praze koupit, apod. S pozdravem Apep Asi bych k nim kovový tah nedával. Ale to zřejmě slyšet nechceš a jsi rozhodnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 24. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2008 Asi bych k nim kovový tah nedával. Ale to zřejmě slyšet nechceš a jsi rozhodnutý. Říkal jsem si, že změna neuškodí, navíc, když jsem je dostal jako dárek k narozeninám před několika desítkami let , tak měly takový zlatavý pružinový náramek. No nic, tak jsem je už teď vylepšil, připojuji fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 24. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2008 Říkal jsem si, že změna neuškodí, navíc, když jsem je dostal jako dárek k narozeninám před několika desítkami let , tak měly takový zlatavý pružinový náramek. No nic, tak jsem je už teď vylepšil, připojuji fotky. PS: Obdobným způsobem jsem omladil ruské hodinky Slava, viz diskuse o ruských hodinkách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2008 (upraveno) Hm ta sekundovka tam nejako neladi.nema byť zlata? Upraveno 25. července 2008 uživatelem jarolsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2008 (upraveno) Můj názor je, že ke zlatým / zlaceným hodinkám nejlíp sedne tmavěhnědá kůže. Ta korunka je originál? Upraveno 25. července 2008 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 28. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2008 Hm ta sekundovka tam nejako neladi.nema byť zlata? Asi byly tenkrát v opravě, už si to moc nepamatuju, vteřinovka i korunka (viz dotaz Tolji) asi už nejsou původní, moc jistý si tím ale nejsem, chtělo by to podívat se do nějakého katalogu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2008 Můj názor je, že ke zlatým / zlaceným hodinkám nejlíp sedne tmavěhnědá kůže. Ta korunka je originál? tiež by mi k nim sedel viac kožený remienok ako kovový ťah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 29. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2008 tiež by mi k nim sedel viac kožený remienok ako kovový ťah... Časem to možná zkusím, fotku pak zase připojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Časem to možná zkusím, fotku pak zase připojím. A jaké hodinky by jste doporučili pro ten zlatý tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Ja mam na tych svojich Glashuttkach takyto čierny Mavex.Možno ťa bude nejak inšpirovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Ja mam na tych svojich Glashuttkach takyto čierny Mavex.Možno ťa bude nejak inšpirovať. Líbí se mi, díky. Tento zlatý tah asi ale už na těchto mých nechám, přidal jim podle mne tak trochu trochu noblesnosti. Když si vzpomenu, že jsem je tahal den co den jak v učňáku, tak i pak na střední, tak i potom na vojně, ... koukal jsem se pro jistotu s lupou na fotky z těch dob, tak si říkám, že jsem je teď zase vrátil zpět do života :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Ja mam na tych svojich Glashuttkach takyto čierny Mavex.Možno ťa bude nejak inšpirovať. Líbí se mi, díky. Tento zlatý tah asi ale už na těchto mých nechám, přidal jim podle mne tak trochu trochu noblesnosti. Když si vzpomenu, že jsem je tahal den co den jak v učňáku, tak i pak na střední, tak i potom na vojně, ... koukal jsem se pro jistotu s lupou na fotky z těch dob, tak si říkám, že jsem je teď zase vrátil zpět do života :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Líbí se mi, díky. Tento zlatý tah asi ale už na těchto mých nechám, přidal jim podle mne tak trochu trochu noblesnosti. Když si vzpomenu, že jsem je tahal den co den jak v učňáku, tak i pak na střední, tak i potom na vojně, ... koukal jsem se pro jistotu s lupou na fotky z těch dob, tak si říkám, že jsem je teď zase vrátil zpět do života :-) Docela mě láká pokusit se o jejich renovaci, napřed tedy sehnat náhradní pouzdro, číselník, původní vteřinovku, korunku, tah bych nechal tenhle. Poradí mi někdo, kam se obrátit? V Parexu tyhle hodinky nevedou, vlastně žádné německé. Jinak přeji všem příjemný víkend :-) Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danton Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Doporučuji http://www.as-glashuette.de/ Já jsem renovoval, je to ale drahé. Prodejce je ochotný, a pokud umíš německy, lze domluvit i cenu. Hodně štěstí, výsledek za to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Danton:Co je to hodně drahé. Budu je taky mít, tak mě zajímá cena komplet renovace krom strujku ten je výtečný. Hoď se taky nějaké foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Danton:Co je to hodně drahé. Budu je taky mít, tak mě zajímá cena komplet renovace krom strojku ten je výtečný. Hoď se taky nějaké foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 Danton:Co je to hodně drahé. Budu je taky mít, tak mě zajímá cena komplet renovace krom strujku ten je výtečný. Hoď se taky nějaké foto. Díky za tip, poslal jsem tam e-mail s dotazem, uvidíme, až budu vědět víc, tak dám vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se