Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zde je malý průřez najeražších hodinek světa. Můžete přidávat další mňamky, ne zrovna mířené normálním smrtelníkům" Ceny jsou orinetační:-)

10.Zadora Timepieces

Manufacturer: Andreas von Zadora-Gerlof

Price: $150,000

09. Titanic Watches

Manufacturer: Romain Jerome

Price: $152,435

08. Double Tourbillon

Manfacturer: Breguet

Price: $329,000

07. Opera One

Manufacturer: Girard-Perregaux

Price: $495,000

06. Grande Complication

Manufacturer: Breitling

Price: $785,000

05. Tecnica Skeleton Chronograph

Manufacturer: Parmigiani Fleurier

Price: $850,000

04. 7. Classical Billionaire Tourbillion

Manufacturer: Glsshute

Price: $998,000

03. Big Bang Chronograph

Manufacturer: Hublot, Bunter SA

Price: $1 milllion

02. 9. Tour de l'Ile

Manufacturer: Vacheron Constantin

Price: $1.5 million

01. Joaillerie 101 Manchette

Manufacturer: Jaeger-LeCoultre

Price: $5 million

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Zde je malý průřez najeražších hodinek světa...

Jak je vidět, cena nesnoubí se vkusem. Některé jsou jako hodinky nevkusné. Jako umělecké dílo (?) - taky. Říkám, některé, aby nedošlo k mýlce.

Odesláno

nechce se mi to hledat, ale priddal bych tam ty nejkomplikovanjesi patky, pak ty patky ke 150vyroci asi za 10mega a kdyz bude poptavka, tak bych nekde dohledal veci z aukce, kde to lita v milionech jedna basen.

Odesláno
Na cenu Titanic-DNA koukám jako puk :eek: :eek: .

Ono, asi jak který model - The prices range from $7,800 to $173,100 dollars of TITANIC DNA.

Odesláno

A kde je na těch hodinkách vidět, kolik je vlastně hodin? ;o) Já jsem tedy naprostý laik, nekamenujte mě, ale podle mého skromného názoru jsou jedny jako druhé co šperk nevkusné, a co hodinky nepraktické...

Odesláno
A kde je na těch hodinkách vidět, kolik je vlastně hodin? ;o) Já jsem tedy naprostý laik, nekamenujte mě, ale podle mého skromného názoru jsou jedny jako druhé co šperk nevkusné, a co hodinky nepraktické...

Na většině je deset minut po desáté :thumbsup_anim:

Odesláno
Na většině je deset minut po desáté :thumbsup_anim:

Taky jsem si toho všimnul i v katalogu co třeba mám, je to nějaké pravidlo, že se to tak fotí? nějaký smysl?

Odesláno
Taky jsem si toho všimnul i v katalogu co třeba mám, je to nějaké pravidlo, že se to tak fotí? nějaký smysl?

Ano ma, vetsinou jsou videt vsechna loga, napisy na ciferniku, nejou zakryty zadne subciferniky, atd.

Odesláno

Ty Breguety nebo ty druhé Glashutte by se daly nosit. Jsou docela i přehledné. Jinak co je vkusné a nevkusné je velice složitá otázka. Už se to tady kdysi řešilo na mnoha strnách. Ono také dost záleží na tom, kdo má ty hodinky na ruce, v jakém prostředí, v jaké společnosti atd...

Odesláno

Když jsme u těch technických zázraků a umělěckých skvostů a rarit, možná by se sem dal přiřadit i tenhle "zázrak" sthttp://www.dreamlife.cz/magazin-luxusu/moda-doplnky/incognito-2008-hodinky-vydrazeny-za-10-milionu-korun/article.html?id=881&s=5

Návštěvník Snow
Odesláno

Znovu jsem jsem se na "skvosty" zahleděl a z Hublotu se mi zvedl kufr.

Odesláno
Znovu jsem jsem se na "skvosty" zahleděl a z Hublotu se mi zvedl kufr.

Ani při své bohaté fantazii si je nedovedu představit na ruce a už vůbec ne člověka, který by je nosil :yucky:

Odesláno

Myslím, že nosí "něco" velkého a hodně těžkého (musí to vyvažovat s tím, co má na druhé ruce :thumbsup_anim: ). Každopádně jsem tenhle plakát viděl v plné velikosti a připadalo mi, že má ten tah "hlubší smysl", jakoby skládaný z G-ček (viz. G-UNIT :guitar: )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...