Přejít na obsah

Jak si seřizujete hodinky?

Návštěvník kaktusss

Doporučené příspěvky

Odesláno

neseřizuju vůbec, pokud se mi je daří držet v chodu. Když se zastaví, tak podle slunka. Když není vidět, tak to zkusím druhej den, nebo za měsíc...

jinak www.presnycas.cz

Návštěvník Tada
Odesláno

Podle vlaku v 11:37 na přejezdu v Olomouci seřídím kapesní Molnije a podle nich seřizuji zbylé hodinky :)

Odesláno

podle me vsechny uvedene servery akorat prectou cas, ktery je nastaveny na mistnim pocitaci... neverim, ze by mi sel pocitac v toleranci +/- 0.5s.

kdysi jsem narazil na server, kterej ukazoval skutecnej cas, ale kde to bylo, to nevim. ono na tom stejne asi nezalezi. nejlip nastavovat podle radiem rizenych digitalek nebo hodin.

Odesláno

4 kaktusss: Zatim tu resis mechanicke hodinky, takze se smir s tim, ze vterina sem nebo tam je fuk:-) Podle meho teletext staci. Jinak ja na serizovani vseho co tika pouzivam radiem rizene Casio G-shock.

Odesláno

Já na PC používám takovej jednoduchej prográmek - SysMetrix.

Ten umí trvale na ploše zobrazovat docela hezké analogové hodiny (na výběr z několika tvarů), které lze kdykoliv synchonizovat s atomovými hodinami (už ale neuvádí s jakými a kde). Kromě toho umí prográmek krásně zobrazovat několik dalších užitečností, třeba trvale graf aktuálního vytížení procesoru, stav pamětí atd.

Odesláno
podle me vsechny uvedene servery akorat prectou cas, ktery je nastaveny na mistnim pocitaci... neverim, ze by mi sel pocitac v toleranci +/- 0.5s.

Cas ve tvem PC je podle casu ktery mas v PC v Biosu. Jsou servery ktere ridi cas ostatnich serveru v netu, jen si nemohu vzpomenout jak se jim rika.

V praci (O2) tyto servery ridi nase pracovni servery a jdou nemlich stejne jako ma radiova Casia:-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...