Přejít na obsah

Originální gumový řemínek pro Prim Sport

Doporučené příspěvky

Zdravím,

dávám sem fotografie originálního gumového řemínku pro Prim Sport.

Na Aukru ho draží PopShop, ale ať zůstane jeho podoba zachována pro zvědavce i v době, když už aukce bude rozhodnuta a zastrčena i s fotografiemi někam do archivu :)

post-6998-1257785755.jpg

post-6998-1257785759.jpg

post-6998-1257785762.jpg

Všimněte si velmi kvalitně provedené přezky. Nejsem si tím jist, ale tipoval bych, že se řemínek vyráběl někde v cizině (a to asi kapitalistické :) ).

Klidně doplňte info, pokud víte více.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

je ale pravda, že ta přezka má tvar přezek, co měly i jiné primky s koženým řemenem. Ale tutově vím, že v roce 1972 zakoupené Prim sport 1 mělu už ten plastový, co jsem psal, tedy is plastovou přezkou, Pak se to přeměnilo na ten gumovej. Tak jako tak, dát za to těch 650 Kč je divné. Ale popšop tomu rozumí, třeba má pravdu.

Odkaz ke komentáři

Jinak pochybovat o pravosti řemínku je vzhledem k solidnosti prodávajícího přinejmenším ... odvážné.

A v té aukci si přihodila i jedna ze známých osob Eltonu, což pravost jen potvrzuje.

Jinak na upřesnění: Podle mých informací se tento řemínek dával na hodinky z limitované edice Sport I, která měla zvýšenou voděodolnost na 6 AT a kovovou vložku lunety.

;)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Zdravím,

dávám sem fotografie originálního gumového řemínku pro Prim Sport.

Na Aukru ho draží PopShop, ale ať zůstane jeho podoba zachována pro zvědavce i v době, když už aukce bude rozhodnuta a zastrčena i s fotografiemi někam do archivu :)

Všimněte si velmi kvalitně provedené přezky. Nejsem si tím jist, ale tipoval bych, že se řemínek vyráběl někde v cizině (a to asi kapitalistické :) ).

Klidně doplňte info, pokud víte více.

super, nasel jsem!! toto vlakno jsem hledal... :]] diky za predvidavost a vlozeni fotek!!! bomba, chtel jsem ho videt nafoceny... pro doplneni pridavam dukaz tez z aukra od tehoz autora... snad relevantni tim padem... :]

post-9649-1263121673.jpeg

post-9649-1263121687.jpeg

Upraveno uživatelem bflmpzwrx3257z
Odkaz ke komentáři

super, nasel jsem!! toto vlakno jsem hledal... :]] diky za predvidavost a vlozeni fotek!!! bomba, chtel jsem ho videt nafoceny... pro doplneni pridavam dukaz tez z aukra od tehoz autora... snad relevantni tim padem... :]

:)

Tady je ještě kopie záručáku (autor: accutron):

post-1228-1255186678.jpg

post-1228-1255186696.jpg

post-1228-1255186705.jpg

post-1228-1255186722.jpg

post-1228-1255186730.jpg

post-1228-1255186738.jpg

post-1228-1255186746.jpg

post-1228-1255186753.jpg

post-1228-1255186763.jpg

Odkaz ke komentáři

Je tady toho tolik,to bych s tím stravil zbytek noci.Zeptám se ještě jednou,proč se tu popshop neukazuje?

Pohádal se s některými místními, a odešel.

Takové věci se na internetu stávají poměrně často, zvláště, pokud se nedbá na určitou úroveň komunikace, jsou tolerovány sprosté urážky atd. Jinak řečeno tady si lidi v anonymitě svých neurčitých nicků dovolí mnohem sprostší chování, než by si dovolili ve skutečnosti.

Pravda, nebyl jsem přímo i toho a je pravděpodobné, že oheň do ohně se přiléval ze všech stran.

Odkaz ke komentáři

Pohádal se s některými místními, a odešel.

Takové věci se na internetu stávají poměrně často, zvláště, pokud se nedbá na určitou úroveň komunikace, jsou tolerovány sprosté urážky atd. Jinak řečeno tady si lidi v anonymitě svých neurčitých nicků dovolí mnohem sprostší chování, než by si dovolili ve skutečnosti.

Pravda, nebyl jsem přímo i toho a je pravděpodobné, že oheň do ohně se přiléval ze všech stran.

Díky za informace,myslím si že občas je to chování na pár po čuni,jak se říká.Je to asi tak, jak v případě Prima,který se tu již také neukazuje.Je smutné,že ti co mají přinést do debaty jsou už jsou pryč a burani zůstávají.

Odkaz ke komentáři

Ty vložky lunety se liší nejen svítícím bodem, ale i stylem číslování.

Mám za to, že ve směru pohybu ruček:

provedení I: 10 - 50 se značkou jsou plastové vložky dnes běžně vídaných Prim Sport I.generace.

provedení II: 50 - 10 se svítícím bodem jsou pro ty raritnější Prim Sport I.generace na 6AT(potápěčské), jsou kovové a k vidění minimálně natož s origo páskem. Jsou větší a mají tudíž i jinou lunetu. Do běžné nepasují.

post-1394-1263148004.jpg

Odkaz ke komentáři

uaaaa... diky moc!! si to snad i vytisknu... :]]]] ta grafika potapece na posledni strance, krasa krasa...

Budeš si to muset oříznout a pohrát si s kontrastem, možná využít i nějakých jiných funkcí Photoshopu :) (Neplést s PopShopem ;) )

Možná byste mohli accutrona požádat o větší sken, alespoň té grafiky, co vás zajímá.

Odkaz ke komentáři

Budeš si to muset oříznout a pohrát si s kontrastem, možná využít i nějakých jiných funkcí Photoshopu :) (Neplést s PopShopem ;) )

Možná byste mohli accutrona požádat o větší sken, alespoň té grafiky, co vás zajímá.

jsem z toho potapece nemocnej... musel jsem si udelat radost... takze pokud to udela radost i nekomu jinemu, prikladam takovou ranni skicu pozadi na monitor... je to fakt skica za par minut, neni to vektor, originalni font nemam, rozliseni tristni, tak treba jeste nekdy... :]

post-9649-1263209575.jpg

post-9649-1263209641.jpg

ps: accutrone, pokud nekdy projdes kolem, prosim naskenuj ve vetsim rozliseni, jestli mas tu moznost... retro plakat laka... :]

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...