Přejít na obsah

KOLIK JE NÁS NA CHRONOMAGU ? NÁS AKTIVNÍCH ?

KOLIK JE NÁS ?  

224 hlasů

1. 1. JSEM TADY :-)

• KLIK
      224

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi
Odesláno

ZAJÍMALO BY MĚ KOLIK JE TU SKUTEČNĚ AKTIVNÍCH ČLENŮ - PODLE RŮZNÝCH HLASOVANÍ TO VYPADÁ TAK NA 100 AŽ 150 - TO JE POMĚRNĚ DOST MÁLO NA TO, ŽE SE NEDOKÁŽEME DOHODNOUT :D

TAK ŽE KLIKEJTE VY JENŽ TU JSTE :)

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník SukHoi
Odesláno

na to, že tu je celou dobu průměrně 100 lidí tak nic moc :D (asi nejsou aktivní) he he

Odesláno

Jak to myslis aktivni?To,ze obcas vysmrkam nejakou skoro vtipnou poznamku jako-HMMM,HMMM---OOOO TO JE KRRRAAAASA---FIIII HA---CROCHT CHROCHT --me radi take mezi aktivni,nebo se precenuju a hlasovat nesmim.Nerad bych se mejlil a tudiz upadl v tvem zebricku jeste niz.

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Jak to myslis aktivni?To,ze obcas vysmrkam nejakou skoro vtipnou poznamku jako-HMMM,HMMM---OOOO TO JE KRRRAAAASA---FIIII HA---CROCHT CHROCHT --me radi take mezi aktivni,nebo se precenuju a hlasovat nesmim.Nerad bych se mejlil a tudiz upadl v tvem zebricku jeste niz.

přesně tak, stačí smajlík jednou za tejden

Tebe proste ankety bavi ... Neuvazujes o praci treba pro statisticky urad??? :clap:

myslím, že tahle anketa je zrcadlo nejen pro mně

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Ankety a hlasování všeho druhu podporuji :)

já je nesnáším, ale chtěl bych se dobrat k nějakému číslu řekněme za 3 až 5 dní - jsem přesvědčený, že to nepřeleze číslo 200 - a potom se zeptám zda v současné době 5 moderátorů dokáže ukaučovat řekněme 200 členů :)

Odesláno

Nevím, jestli ti všichni kliknou, třeba já se na to vy..l :D

Myslím, že trocha analytický práce se seznamem členů by přinesla lepší výsledky. 508 členů má 100 a víc příspěvků, cca 10 - 15% už sem nechodí, pak je tady pár členů s několika identitama (ahoj thesis :) ), takže to vypadá na cca 400 aktivních členů. Anketě zdar :D.

Návštěvník SukHoi
Odesláno
508 členů má 100 a víc příspěvků, cca 10 - 15% už sem nechodí, pak je tady pár členů s několika identitama (ahoj thesis :) ), takže to vypadá na cca 400 aktivních členů. Anketě zdar :D.

a to je nějak vypovídající ? - za jaké období ? - zajímá mě současný stav

Odesláno
a to je nějak vypovídající ? - za jaké období ? - zajímá mě současný stav

V pohodě, pro mě to vypovídá víc, než ten tvůj čudlík nahoře, kam by ti dle zadání měli klikat i nepřispívající návštěvníci, se kterýma moderátoři moc práce nemaj :D Ale jak se říká, jen můj názor, tvůj ti neberu.

Návštěvník SukHoi
Odesláno
V pohodě, pro mě to vypovídá víc, než ten tvůj čudlík nahoře, kam by ti dle zadání měli klikat i nepřispívající návštěvníci, se kterýma moderátoři moc práce nemaj :D Ale jak se říká, jen můj názor, tvůj ti neberu.

jasný, samozřejmě to respektuji i když nechápu co je za obtíž dvakrát kliknout, ale to je samo každýho věc :) - pojďme se na to podívat znovu řekněme 21.2. i s těmi co si jenom čtou a nepřispívají - možná budeme všichni překvapení

Odesláno (upraveno)
já je nesnáším, ale chtěl bych se dobrat k nějakému číslu řekněme za 3 až 5 dní - jsem přesvědčený, že to nepřeleze číslo 200 - a potom se zeptám zda v současné době 5 moderátorů dokáže ukaučovat řekněme 200 členů :)

Hele, na jednom dosti aktivním fóru admini z nějakého bizardního důvodu nedovolují zakládat hlasování. Takže někdo se zeptá: "Je lepší X, Y, nebo Z?" Co by mohlo být jednoduše vyřešeno grafem se změní v nepřebernou změť názorů, reakcí na názory postnutými před pěti stránkami atd.

Děs.

Tak já ti teda kliknu ;)

Jaký je to pocit? :)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
Nevím, jestli ti všichni kliknou, třeba já se na to vy..l :D

Myslím, že trocha analytický práce se seznamem členů by přinesla lepší výsledky. 508 členů má 100 a víc příspěvků, cca 10 - 15% už sem nechodí, pak je tady pár členů s několika identitama (ahoj thesis :) ), takže to vypadá na cca 400 aktivních členů. Anketě zdar :D.

Pane vachmajstr, vy ste hlava. To já budu dělat pořád jen závodčího v Pardubicích :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...