koblih69 Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 (upraveno) Koho jsem nadpisem urazil tomu se omlouvám, sám jsem si koupil 2, takže je snad jasné, že je to jen legrace. Jak na to? 1) v HPM Tesco jsou v nabídce krabičky na čaje za 89,- 2) místo plexi si necháte uříznout sklo ( mě stálo 7,50 ) vhodný rozměr je 17,5 x 12,5 3) nad rychlovarnou konvicí rozklížíte víčko a nasadíte sklo ( můžete nechat původní plexi, ale není tak pěkné a navíc jde nápis špatně dolů) 4) přilepíte zpět sundanou stranu například Herculesem nebo Epoxy... 5) pak zbývá vyrobit polštářky - asi by se daly někde sehnat nebo nahradit, ale já zvolil metodu ušití, práce na 12 ti kusech zabrala cca hodinu. 6) baví-li to někoho, může mořit, lakovat... Celkové náklady na 1 krabičku ( pro 6 hodinek ) tedy méně než 100,- Upraveno 21. října 2007 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 (upraveno) Dobré riešenie. Aj hodinky spiace po šuplíkoch si zaslúžia domček. Upraveno 21. října 2007 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 lol, to mě po***! Někdy je asi škoda, že mě nikdo nemůže do obchoďáku dostat. Jdu si pronějaký čaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Výsledek tvé práce vypadá velmi dobře !!! a náklady jsou fakt super. Já bych potřeboval víc míst. Okukuji plata na mince, jako třeba tohle ... cenově je to ale jinde ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Výborný nápad. Já jsem takto použil krabičku od velkého balení čaje Pickwick, ovšem koupeno v HPM Globus. Čaj jsem vypil, hodinky uložil. Jen to nemá prosklené víko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Takovou čajovou krabičku mám od minulých vánoc ze Sparu Akorát je červeně mořená. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Čaj a hodinky - známka dobrého vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Takovou čajovou krabičku mám od minulých vánoc ze Sparu Akorát je červeně mořená. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Falkkone, jak jsi prosím vymyslel "polštářky"? Nejsou to zabalené sáčky toho čaje jako absorbent vlhkosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2007 Super nápad, člověk co myslí a ještě je šikovný rozhodně není socka. Díky za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2007 Falkkone, jak jsi prosím vymyslel "polštářky"? Nejsou to zabalené sáčky toho čaje jako absorbent vlhkosti? Trochu sametu,výplně do bundy a šikovná švadlena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2007 Zajímavý nápad, vypadá to hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jas361 Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Tak jsem taky nakažen, dnes 2ks koupeny a jen je předělat k obrazu svému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjj Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Včera jsem navštívil Tesco Vršovice, chodil jsem tam asi hodinu ale krabičky nenašel. V jakém oddělení to mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Díky členům chronomagu začína asi čajová krize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jas361 Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Díky členům chronomagu začína asi čajová krize. to né prodávají se bez čaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Tak jsem ji taky našel. Čočky, objektivy a další bebechy, ze kterých jednou vyrobím makropředsádku, jsem přestěhoval. Ještě sehnat švadlenku na polštářky. Akorát nevím, jestli ji nemám předělat na dvě patra na kapesní hodinky. V kufříku jsem koupil v Makru mikrobrusku, začínám vymýšlet přepážky. Jo, začínají dlouhé zimní večery Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Kamarádi v jakém oddělení to mají, běhal jsem v letňanech po Tescu a nic jsem nenašel, akorát s čajem za pětset. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Myslíte, že by toto vlákno mohl třeba tajně sledovat i takový oldskool protagonista všech kutilů jako je Přemek Podlaha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2007 Dnes odpoledne se kouknu do Tesca Písek. Snad krabičky najdu, že by další geocaching? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jas361 Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2007 Dnes odpoledne se kouknu do Tesca Písek. Snad krabičky najdu, že by další geocaching? Jestli mohu poradit, já je koupil v Intersparu, kdykoliv jsem tam byl, tak pokaždé je měli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se