Přejít na obsah

Step

Členové_50
  • Příspěvky

    120
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    F-91W, skx 013, zenith captain, tissot, prim

Návštěvy profilu

3 193 zobrazení profilu

Step's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Minimalne nektere vakciny (tusim Avenier) nejsou aktualne pro prakticke lekare dostupne (pro detske ano).
  2. Nestačilo. Je prostě část společnosti, která má myšlení nastavené jinak a represí je prostě vychovat nejde. Když jim auto zabavíte, tak si obstarají buď nějaký další šrot za pár tisíc nebo něco ukradnou. Když je zavřete, tak sice na pár měsíců od nich máte pokoj, ale pak se vám vrátí člověk ještě více neschopný normálního života. No a jelikož takovýchto individuí není málo, tak je prostě napořád všechny pozavírat nejde (protože za chvíli by je nebylo kam dávat a navíc to stojí strašný peníze). Jediné řešení je nedopustit, aby z nich vyrostlo to, co z nich vyrostlo (dát jim vzdělání, podporovat je ve sportu a kultuře, ...). Jak konkrétně to udělat, nevím, je to úkol téměř nadlidský, ale nic jiného než se o to pokoušet nám nezbývá. U těch co jsou už dospělí pak taky není jiné řešení než je "převychovat". Dlouhodobá zkušenost ale ukazuje, že lze převychovat lze dospělé lidi pouze těžko a tvrdé postihy jsou v tomto spíše kontraproduktivní.
  3. Step

    BIKE

    Díky, vemu teda všechno.
  4. Step

    BIKE

    Mám dotaz na cyklisty cestovatele. Za měsíc letíme do jižní Itálie, tak jsem se chtěl zeptat na zkušenosti s půjčováním kol. Hlavně mi jde o to, jestli je potřeba brát si své boty/helmu/bidon nebo se to půjčuje komplet. A pokud jde o boty, jestli není problém, že mám spd (jezdím s tím i na silničce). díky
  5. Kde kupujes za 1500? Ja ted zacal pit vic Distillers Edition,protoze byla dostupnejsi nez klasicka.
  6. Já z nich nadšený jsem ... a naopak, pro mě jsou spíš na turistiku, na běh mi přijdou zbytečně těžké.
  7. Step

    Káva

    Já mám dva Porlexy (mini a tall) a jsem maximálně spokojenej. Mlýnek používám na stejné účely jako ty, hrubost jde nastavit. Na french press pro více lidí bych doporučil ten větší - tall. Každopádně trochu úsilí u mletí člověk vynaložit musí. Oproti levným mlýnkům z Tesca je Porelx nesrovnatelně lepší, jak je na tom ve srovnání s mlýnky za 4, bohužel netuším (nikdy jsem nezkusil).
  8. pro Tondu: Já bych jeden den dal určitě Kutnou Horu. Moc pěkné historické centrum (památky UNESCO, muzeum stříbra (s možností navštívit doly) , ale taky galerie současného umění GASK) a několik dobrých podniků na jídlo/pití (pokud teda bude skrz Covid otevřeno).
  9. Jakoze skrz covid jsem oslabenej,mam poskozeny plice a na to mi naskoci bakterie ze kterych mam zapal plic a ty potom lecim antibiotikama? ... jestli jsem mimo tak to radsi nechte byt Budu dal spokojene zit ve sve nevedomosti
  10. Antibiotika? ...hovno tomu rozumim,ale mel jsem za to,ze antibiotika na virozy nezabiraji a ze covid je viroza.
  11. S tím doručováním to bude trochu komplikovanější. 1. Těžko se bude prokazovat, že pošta nedoručovala správně, protože pokud jsem byl doma, tak mi měli doručit osobně. 2. I když se jedná o pochybení pošty (tím, že nedoručili osobně, ale rovnou mi vhodili do schránky papír, že jsem nezastižen a ať si pro dopis dojdu na pobočku), tak si myslím, že uplynutím 10 dnů od vhození lístku do schránky s upozorněním na dopis se tento považuje za doručený (a to nehledě na to, jestli jsem na poště byl nebo nebyl). Jinak oprávnění hygieny jsou opravdu ze zákona poměrně široká a s jejich "zdravotními závěry" ohledně nařízených opatření de facto nelze polemizovat. Jiná věc je, že rozhodnutí hygieny, která jsem v minulosti viděl byla tak "špatná" (nepřezkoumatelná), že na jejich základě by dle mého žádná uložená pokuta neobstála.
  12. To vracení na Slovensko je podle mě blbost. Normálně lze vrátit na jakoukoliv prodejnu (provozovnu) v ČR či na adresu sídla. Smluvní ujednání, které říká něco jiného je dle mého neplatné (resp. se k němu nepřihlíží). Vycházím z občanského zákoníku (zejména § 1831 + 1812 + 434) a směrnice Evropského parlamentu a Rady č. 2011/83/EU.
  13. Běhám v Mizuno Wave Sky 3 a jsem maximálně spokojenej. Předtím nějaké Asics a boosty od Adidasu. Dřív jsem běhal ve všem možným a bolely mě hlavně achilovky (a to jsem běhal hlavně lesní cesty). Dnes v pohodě 10 km na silnici a limituje mě jenom fyzička
  14. Bylo to krasnych pet tydnu s MJ …. Last Dance muzu jenom doporucit.
×
×
  • Vytvořit...