Přejít na obsah

p3k

Členové_50
  • Příspěvky

    2 584
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    rovně a pak doprava
  • Fanoušek značky
    Seiko, Tudor

Návštěvy profilu

7 906 zobrazení profilu

p3k's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

29

Popularita

  1. p3k

    Nove modely Seiko 2014-18

    Indexy dost subtilní, datumovka u těch světlých už je opticky napi.u, ty tmavé to ale celkem dávají. Šmirgl cifr, to by chtělo vidět naživo. Ale co stále nedávám a čekám, kdy to Seiko přestane bavit všude lepit, je to PS Xko. Původní tříkila nastavila dost vysokou laťku.
  2. Ahoj všem Nabízím RLX Datejust 126300 s Jubilee náramkem. R.v.2022 , původ ČR, jsem druhý majitel. Stříbrný cifr, 40 mm pouzdro. Stav velmi dobrý, je na nich znát, že nebyly moc nošeny, žádné zásadní vady, nějaká vlasovka se ale určo najde. Full set. Cena 209500,-Kč Nabídka platí do příštího týdne a je nyní vázána na koupi jiných RLX. V případě vážného zájmu prosím návrhy do SZ Předání v tomto případě asi spíše osobní, v rámci SM nebo možná i Praha. Díky V případě vážného zájmu
  3. V podstatě není na co si stěžovat. Pokud se nemýlím tak čekání nabízí RLX prozatím zdarma a není na něj ani pořadník
  4. Hezký den všem Z důvodu redukce stavu nabízím: Grand Seiko SBGA001 Hodinky s perfektním šampaňským ciferníkem, který ale ochotně podle světelných podmínek mění barvy. Dokáže být jak béžovým, tak i stříbrným. V kombinaci s lesklými hranami indexů a ruček je to parádní podívaná. Ocelové pouzdro se Zaratsu ručně leštěnými plochami, v kombinaci s horní broušenou stranou nožek. Z profilu zkosení pouzdra na bocích navazuje plynule pod stejným úhlem na zkosení lunety. Vše je Seikem navrženo důmyslně a v top zpracování. Průměr pouzdra cca 41 mm. Zadní dýnko s průhledem na zdobený strojek, Spring Drive kal. 9R65 s výdrží 72 h. Tento konkrétní pracuje spolehlivě a dělá krásných 0,2 vteřiny/den do plusu. I kdyby to bylo 10x více, tak se to stále v pohodě vejde do COSC. V r 2017 byly pořízeny nové v Koscomu. Hodinky jsou v krásném nošeném stavu, hodnotím jako ve škole za dva- tedy na pouzdře i řemínku jsou drobné známky nošení. Nebyly nošeny pravidelně, střídám s jinými a reálně v podstatě nestíhám všechny nosit. To je tedy i důvodem prodeje. Za fotky se omlouvám, Cena: 65900,- Kč Kompletní balení vč. náhradních dílků náramku. Krabice vč. přebalu, doklady. Upřednostňuji osobní předání, ale pokud by to bylo na dlouhé ruce, tak můžeme i poštou. Komunikace přes SZ. Díky za prostor.
  5. Seiko Landmaster Summiter
×
×
  • Vytvořit...