Přejít na obsah

gunman

Členové_50
  • Příspěvky

    1 403
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli gunman

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ve Lhotě

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

gunman's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

37

Popularita

  1. Mate, před kámošema budeš asi za borce, že jsi ušetřil, ale tady budeš za piču.
  2. Prostě Spiderko něco jako Lolex
  3. V sobotu v Brně jsem si koupil na výstavě nožů tuhle blbost, kterou jsem nutně potřeboval - DEgustační Vidlička, co vypadá jak jeLÍNEK - DEVLÍNEK. V pondělí, když nám na štamtyši přistál na stole talíř s dobrotama, tak jsem ho pokřtil. V kydexu, který byl dražší než ta hračka, si s tím ani nepropíchnete prdel, jak měli starost ostatní,
  4. Přesně ve stylu: Řekl bych ti vtip o České poště, ale asi by ti nedošel.
  5. gunman

    Zbraně a hodinky

    České kombo
  6. Pár týdnů před jeho 14-tými narozeninami jsme nechali uspat našeho bojového psa. Mimo posledních tří měsíců jeho života akční blázen a kocour.
  7. Ta značka mluví jasně - jsou to místa pro kriply. Buď máš kartičku a jsi postiženej nebo jsi prostě kripl. Nikoho jinýho jsem tam nikdy parkovat neviděl, tak se nad tím nepohoršuju.
  8. Pokud nedělali žádná opatření, tak je to smutný a hloupý zároveň. U nás byla v pátek předpověď na extrémní povodeň v neděli. Zafungovalo Město - v technických se plnily pytle, hasiči to do noci rozváželi, u nás byli hned po obědě. S velitelem jsem prošli naši připravenost, zajímalo ho, zda jsme soběstačný, výška hladiny při posledních povodních. Všechno co šlo se zvedlo do patra, cnc stroje připravený na odpojení a zvednutí jeřábem nebo vzv na připravený konstrukce a palety, nakoupený mrtě pěny na zaizolování vrat, dveří, čerpadla připravený v šachtě, benzínový centrály na patře dolité a dostatek benzínu v kanystrech. Naštěstí to podržela přehrada nad náma, která byla upuštěná.
  9. Co stojí za to, je výlet do tradiční bulharské vesnice spojený s procházkou po žhavém uhlí a prohlídkou sahradky s jelenamy
  10. v kterém pořadu to prosím bylo?
  11. Jestli je Holeček Galerie, tak nám divnolidi nevadí - vytuněný bičis s kapesními psíky, bezkofejnové laté ze sojového mléka s alternativním cukrem.... poslední 4 roky jsem se podílel na vedené velké fungující ziskové kavárny a tam se nám otočilo všechno. Navíc, když z vesnice vyjedeme na takovou snídani, která se protáhne přes oběd, tak to okolí moc nevnímáme.
  12. Němcům lítají nad jaderkou ruský drony, tak zahájí předběžný řízení - neměli by třeba startovat stíhačky a ty lemry letící 100km/h sestřelit?
  13. To bude vono V Pardubicích bych to dal ale až za Dobrý kafe na Mozartové a za Galerie Café park na Sukové, tam jezdíme asi nejradši.
×
×
  • Vytvořit...