Přejít na obsah

DavidLC

Členové_50
  • Příspěvky

    5 083
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele DavidLC

  1. před 19 hodinami, kuncák7 napsal:

    Jasny, jde jen o dovcu, tech snad ještě pár dam. Holt je to letošní ( při tech mých premetech- stehovani,......)jediná dovca. Jsem ale dospělej a chlap a musím podržet manželku.

    A pozitiva? Už se těším ze si pořádně zařídím na cestě zpět a něco zbyde na hodinky🤣🤣 ( máme manzelky dopadla operace dobre  a ostatní zdravi neni horší). Jo a synovec, co mi dnes cestou z nemocnice u nás opřel auto manželky o obrubník, tak vcelku nic neznicil, takže paráda.

    😒😒 tak to zamrzí, hlavně ať je vše o.k. Nějak si to doma porovnat a jet ještě aspoň někam odpočívat, zkus to 😉 

  2. před 9 hodinami, kloubik napsal:

    No me by taky nenapadlo, ze poridim LR :) Jednou tady na foru myslim nekdo napsal, ze takovyhle stary auto musis kupovat tak, ze nejdriv musis vedet kde ho budes servisovat. Teprve pak si podle toho koupit auto :) 

     

    Kdyz jsem ted projizdel nejaky videa na youtube ohledne LR, tak tam taky padla dobra hlaska.... ty auta se serou prevazne lidem, kteri kaslou na servis a udrzbu. A pak samozrejme cim starsi auto, tim vetsi pravdepodobnost ze neco odejde ze dne na den.

    Jediny jistota je asi jen 70-series :) 

    Tesat do kamene co píšeš 😉 Neber to ve zlém, ty moje keci... To o servisu je klasika, Toyoty se neserou, tak nemusím nic řešit... samozřejmě že to přijde a o to je toho víc a užil jsem si to taky u starých kousků. Když víš kdo  a jak se staral, máš z větší části vyhránu, přeju fajn jízdu, vypadá krásně 🍻.

  3. před 10 hodinami, Kotlick napsal:

    Já vím, no. Je to ve fázi chtěl bych ho, líbí se mi, čumím na to na netu. Až budu blíže realizaci, nastane fáze rozumová/zdůvodňovací a tam se bude lámat chleba, resp. oddělovat zrno od plev....😀 

    Já jen tak v dobrém, fakt je to trochu o historii/štěstí/emocích, ale žijeme jen jednou 😀

  4. @exBURN No jen to webasto, já bez toho auto nechci, stojí venku a hlavně jsem zmrzlík, používám to pořád (jasný ne extrémní vedra). A pokud chceš měnit auta co 2-3 roky, pak je to položka. Ono jdno je koupit co si pamatuju cca 4 pětky +-, ale přendání (možná ještě na stejný model) to stojí docela dost (pojedu tam ne servis a zeptám se přesně, protože mě to zajímá, ale řečeno per huba po tel. "to se vám skoro nevyplatí"). Asi teď jsou už nezávislé součást výbavy, nevím. Já to dokupoval...

  5. před 12 minutami, African napsal:

    Ale jdi ty :thumbsup_anim: Každopádně Highlander je můj vlhký sen, po micině bych se ho nechal líbit :punk: Na druhou stranu jsem vůbec třeba nepochopil Corrolu, tu jsme letos chtěli kupovat a velké zklamání tedy....odhlučnění alá Dáčia, masakr.

    🍻 to jsem četl v popisku nadšence na nějakém OFF fóru, mě se to líbilo 😀. Každý dle svých preferencí, možností a vkusu 👍. Já v tomhle novém myšákovi ani nejel, vzpomínám na staré Pajero a to na svou dobu bylo super a kdyby nehnilo a dělali ho dál, bylo by i teď🙂. Ke Corolle, v nízké jsem nejel. Měl jsem půjčenou Crossku a to mě přišlo naprosto v pohodě a pro mne to bude jednou asi auto do výběru. Odhlučnění se probírá hodně, nevím.... Já fakt hůř slyším (hlavně doma) tak to neprožívám....

  6. před 50 minutami, kuncák7 napsal:

    To te bude mrzet, dat kosem ostrovům 🤣. Kdy jedete? Tam je to taky pekny, jen ja už mimo ostrovy pojedu o cca 300 km niz a nebo až Albánie. Možná příště. 

    Před půlkou září a nestraš 😀 V sezóně bych nejel, tak doufám v zázrak 🙏  😀. Místo jsem vybíral dlouho, tak snad. Příští rok bude zase Hvar. Albánii nedám, určitě jsou tam pěkná místa, ale mé vzpomínky na příjezd (dohady na celnici) a Budvu, kde to bylo snad horší než na Makarské. Za mě Chánov 😠, ale jak říkám, třeba jsem byl v blbé době na blbém místě.

    Užívej cikád a klidu 😉😀

  7. před 11 hodinami, bluman napsal:

    aha, tak na to asi logicke vysvetlenie nebude 😆

    Principialne OL by mal vyjst horsie ako kupit a predat. V OL musis zaplatit uroky (leasingovky to financuju z uverov) + zisk leasingovky.

    Zalezi kolko casu a namahy si tomu ochotny venovat, na najdenie ci zjednanie co najlepsej kupnej ceny, poistenia, zimnej sady a rovnako pri predaji. Ak sa Ti ale nechce s tym vsetkym obtazovat a nakupis vsetko za cennikove ceny a predas za A-ckovu vykupku, tak ten operak asi bude davat zmysel.

    Leasingovka asi bude mat lepsiu zlavu na nakup ale predaj bude mat horsi, lebo to potrebuje predat rychlo a dava to niekomu za vykup, kto na tom dalej zarobi pri predaji konecnemu zakaznikovi. Pri poisteni a zimakoch by som taky rozdiel nevidel, ak si das trochu namahy pohladat to online za lepsie ceny.

    Pred covidom to bolo jednoznacne, neviem ako to teraz vyzera s moznymi zlavami, ci uz pre leasingovky alebo pre koncoveho zakaznika. Bude asi velmi zalezat aj od konkretneho modelu. 

    V kazdom pripade je dobre si to vzdy na konkretny pripad spocitat, najneistejsia polozka tu asi bude ta predajna cena na konci obdobia.

    Co tak koukám, lesingovky si to prodávají sami, právě aby "neprosekli" tolik. Dá se tam koupit slušně,  řeknou vše, mají to v papírech a "neoblbují" jako některé bazary.

×
×
  • Vytvořit...