V sobotu prvně doma vyzkoušen recepis na hovězí líčka. Kdo se toho dosud bál, nebylo čeho. Je to jednoduchý a výborný. Jenom to dlouho trvá. Opepřená a osolená líčka nechat zatáhnout na rozpáleném oleji, vyndat, do výpeku dát celer, mrkev a cibuli najemno, orestovat. Vložit rozmarýn, tymián a tři lžíce rajskýho protlaku (na 4 ks líček). Orestovat, zalít 2dcl suchého červeného, vyvařit, doplnit půl litru demi glacé a přivést k varu. Vložit zpátky flákotu a dusit pomalu a dloooouho. U starý krávy cca 4,5 hodiny, u telete o hodinu míň. Nakonec vyndat, nakrájet na potřebnou velikost, omáčku zcedit a trochu propasírovat spíš jen celer, dle potřeby zredukovat, případně zahustit máslem. Udělal jsem k tomu trochu pošťouchaný brambory s restovanou cibulkou a bylo to jako dort.