Přejít na obsah

warcraftan

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

871 zobrazení profilu

warcraftan's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. warcraftan

    Seiko SKX 007/009

    To je moc pěkná fotka sklíčko, jak je pěkně čisté a odráží se z něj jenom to světlo...
  2. warcraftan

    Invicta

    proč se řeší rolexky a omegy v tomhle vlákně o Invictě, to nevím... Hlavně je tu hodně zakomplexovaných lidí, co musí trvat jedno a to samé no matter what a přičemž do diskuze nebo k tématu vypovídají nulovou hodnotou...čekal jsem od lidí - co mají xxx příspěvků trošku vyšší úroveň...Hodně tu jde o ego, jestli tam ten nosí to a tam ten nosí to... Měli by jste odpovídat na otázky směřující se k hodinkám Invicta, nebo radši držet papulu a jít si do svých tématů, kde se řeší hodinky za 300 000 CZK.
  3. RIP wtf, nemůžeš jen tak se ptát v cizím tématu... To se nedělá.
  4. warcraftan

    Invicta

    Prosim vás, nevíte co je to za "provaz"? z jakého materiálu to je, strašně mě to zajímá. děkuji moc za přínosné odpovědi.
  5. A k čemu tam je ten snoopy? Jaký to má význam? A kolik prosím stojí. Ty co postnul Jarett, děkuji
  6. Stejně nemá nikdo hezčí Odesláno z Xiaomi Redmi 1s
  7. Mmm, ze začátku píšeš do 3K hodinky a pak nahodíš nějaké citizeny za 4,9K Za ty peníze bych šel do Festina Chrono Sám je budu kupovat, akorát asi s ocelovým řemínkem, uvidím jak mi budou na ruce...v kamenném obchodě jsem si jej nešel ještě vyzkoušet...značky se vůbec nemusíš bát...
  8. Ahoj, Jsem tady na forum nový a v hodinkách se nevyznám, zjistil jsem, že se mi nejspíš nejvíc líbí styl hodinek "pilotky", co ty pilotky vůbec znamenají, čí se charakterizují? proč se jim tak říká? Jsou nějaké alternativy k těmto hodinkám? rád bych si prohlédl i ostatní "pilotky" Omlouvám se předem za stupidní otázky, ale budu aspoň pro příště chytřejší. Děkuji.
  9. Pěkné hodinky, pěkný článek ale 100 000,- ? :-)
×
×
  • Vytvořit...