Přejít na obsah

Sicik

Členové_50
  • Příspěvky

    214
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    -

Návštěvy profilu

2 050 zobrazení profilu

Sicik's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Úplná paráda. Jsem maximálně nadšený. Díky moc za tip.
  2. Po GiantMouse pokukuju už dlouho, takže když jsem narazil na tohoto prcka, tak jsem musel.
  3. Správně jste zodpověděli 29 otázek za 8 minut. Hodnota Vašeho IQ je 135. Jsem si měl dát jinou věkovou skupinu.. 14 dní do narozenin a určitě by to bylo vyšší
  4. Elixir už jste zkoušeli? Je to bomba.
  5. Budou to vždy násobky čísel 2,2,2,5 a 7 v různých kombinacích, kdy čísla jdou použít maximálně jednou. 23x5x7=280 Takže počet žáků ve třídě mohl být: 2,4,5,7,8,10,14,20,28,35,40,56,70 a nebo 140.
  6. Zrovna se mi opět suší mletý klokan. Už jsem tu i v minulosti dával fotky a komentář. Obecně mám mleté sušené nejraději. Krásně se při konzumaci rozpadá a ingredience míchám v míse s namletým masem, takže je chuť všude, nejen na povrchu.
  7. Kdo umřel, nechť se přihlásí. 7.10. První příznaky, 16.10. pozitivní test, od 2.11. fyzicky v práci, 6.11. test ze soukromé laboratoře s negativním výsledkem. Já mám stále omezený smysl čichu. Manželka taky oficiálně negativní, ale bolesti hlavy ji prozatím zůstávají.
  8. My jsme v pondělí volali obvoďačce. Rozhodně jsme nevolali s tím, že máme C19 a nebo že chceme na testy. Zkrátka s náma něco je a po ní chceme vědět jestli máme přijít na kontrolu a nebo co máme dělat. Ta nás hned v první minutě poslala na testy C19. Nevím zda k tomu je "nucena" a nebo to bylo z její vůle. Nicméně v další částí hovoru už byla jen kritická, že si vlastně každý takhle může zavolat, že tomu naše příznaky nenasvědčují (teplota, bolest hlavy a svalů), že ty testy bývají falešně negativní/pozitivní a že by jsme byli její první pacienti, kdyby nám to vyšlo pozitivně.
  9. 7.10. Středa- Od oběda mě bolí hlava. 8.10. Čtvrtek- To stejné. Žádná závratná bolest, ale prostě jsem tu hlavu cítil. Trošku mě začínají bolet záda. U mě je to neobvyklé. 9.10. Pátek- Už si beru home office, neboť mi to práce dovoluje. Manželce do teď nic nebyl a tak do práce jde. Tento den ji taky začíná bolet hlava. Sami si oba nařizujeme karanténu. 10.-14.10. Oba jsme doma na HO. Pořád to stejný u mě i manželky. Ta taky začíná cítit mírnou bolest svalů/člověka obecně. Ráno bez teplot, v průběhu dne občas 36,9, jindy bez teplot a zase někdy 37,2. To bylo maximum u nás obou. 15.10. Včera- testy přes obvoďačku. Fronta ke C19-Autobusu s odstupem asi 5m každý od každého, jde to rychle. Jakmile přijdu na řadu, tak zjišťuju, že jsem neměl žvýkat žvýkačku a tak jsem si dalších 30minut počkal. 16.10. Dnes výsledky. Já pozitivní, manželka negativní. Čekám na hovor z KHS. Kdyby nebyl C19 a hysterie kolem, tak bych normálně do práce chodil i fungoval. Nemusím ležet, mám dobrou náladu, energii a lehké příznaky co oba máme nás zatím nijak neomezují. Každopodáně jsme to vzhledem k okolnostem vzali od začátku velmi zodpovědně. Kde jsem se mohl nakazit, nevím. Nikde jsem poslední dobou nebyl, potraviny objednáváme z Rohlíka, v práci nikdo nakažený ani u mě, ani u manželky není, oba se dopravujeme autem/moto... Každopádně i tak si to tu cestu k nám našlo. Jsme oba v pohodě a normálně, sic v karanténě, fungujeme.
  10. Ahoj, Děkuji za možnost být součástí pouti putovních hodinek Bulova. Narazil jsem na ně už dříve a něco si o nich zjistil. Zaujaly mě. Často jsem na ně koukal ve výloze prodejce hodinek. Den před tím, než jsem objevil tuto akci na Chronomagu, tak jsem o jejich historii a účelu vyprávěl i manželce. Stejně tak i o zamyšlení se, které popíšu níže. Úspěšně jsem se zapsal a čekal a čekal. Dokonce se mě manželka několikrát ptala, kdy už budu na řadě. V průběhu testování jsem přišel na to, že hodinky nenosím jako ukazatel času. Na zápěstí se dívám často, ale zjištění času je vedlejší. Užívám si hodinky jako takové. Dalo by se z toho usoudit, že mi tak nebude vadit zmáčknutí tlačítka pro zobrazení času, ale není to tak. Letmé stlačení občas nestačí. Je potřeba stlačit pořádně. Já jsem se nad touto funkcionalitou zamýšlel a vymyslel jsem si vstupy a závěr. Displej je sice důmyslně nakloněn, abych při řízení auta mohl lehce odečíst čas, ale ve výsledku pro zjištění času musím vykonat náročnější činnost zmáčknutí tlačítka druhou rukou, než abych prostě naklonil hodinky k sobě. Taky jsem si říkal, že se čas nezobrazoval konstantně z toho důvodu, že je displej velký a baterie v 70. letech by stálé zobrazení času nezvládaly a musely by se často měnit. Současnou reedici bych pojal moderně. Čas by se zobrazoval stále a prostor hodinek by pod “mřížkou” schovával solární panely pro dobíjení baterie. Tlačítkem bych mohl volit režim jasu vč. úplného zhasnutí. Mám obvod zápěstí +-17,5cm a ačkoliv preferuju menší hodinky, tak jsem neměl problém s velikostí těchto. Na zápěstí sedí skvěle a hezky se na ně kouká. U spony postrádám lepší řešení zapínání a odepínání. Jednoduchá pojistka by taky neuškodila. Tah při obepnutí zápěstí “vystrkuje” hrany, které by by buď trčet nemusely a nebo mohly být oblejší. Povrch je potřeba často utírat, neboť je na něm vidět každý potřebný dotek. Kvůli krátkému zobrazení času se na nich nedá stopovat. Při slunečném dni nečitelné. Závěrem musím říct, že se mi hodinky vč. všech chybiček moc líbí. Mají své kouzlo, výstřednost a pyšně jsem je celých 14 dní nosil. V tomto týdnu mi dorazila zlatá edice zavíracího nože Kershaw Leek, tak jsem své vzezření povýšil z lokálního pasáka na minimálně okresního, či krajského Zítra udělám záznam do deníku, vše zabalím a v pondělí posílám dále. Ještě jednou děkuji a zlatu zdar
  11. Tohle je úžasné. Děláme přesně jak je na videu. Doporučuju ochutnat na závěř před a po přidání poslední "magic" ingredience. https://www.youtube.com/watch?v=NGaNOejQNv4&fbclid=IwAR27YHYaj8s3Z2EE0aNPOmGfSZm0EgqO-N7rCQo9YoASfiwUL7C0Qq6LahM
  12. Sicik

    Jaké rolexky

    16:14 a 16:15 Jen dle mé osobní líbivosti.
  13. Hmmmm, den před začátkem září jsem ztratil Spyderco ParaMilitary 2 v digi camo při mé první jízdě na novém skůtru. Nálezce v Brně bude mít radost a já do dnes smutním. Tři týdny smutku = tři nové kusy, že jo? Dnes objednána jedna náhrada, jedna klasika a jeden extrém. Potom se foto-pochlubím Teď mám jen jeden nožík a tím je modifikovaný Leek:
×
×
  • Vytvořit...