Přejít na obsah

karlti

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega, Breitling

Návštěvy profilu

927 zobrazení profilu

karlti's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. karlti

    Black Bay vs. Pelagos

    No, pánové, pěknej bordel jste mi v tom udělali. Ale je pravda, že asi netřeba mít strach z titanu a vzít to, co se líbí víc. Takže favorit je Pelagos Blue. Je pravda, že LHD jsou také hodně zajímavé, ale přeci-jen by to na levé ruce nebylo to pravé ořechové. A kdo ví, za čas je možná vyměním za GMT, které jsou také na cestě :-). No jediné, co to může zvrátit, že při zkoušce u AD nebudou sedět, čemuž nevěřím :-)
  2. karlti

    Black Bay vs. Pelagos

    Jo :-). Je to určitě možnost počkat na další varianty. Ta kovová luneta mě moc nebaví. A co velikost BB vs. Pelagos? je to znatelné nebo ten milimetr není znát? Můj rozměr je 42 mm a zatím jsem nic menšího neměl. Jinak co do elegance a univerzálnosti mi příjdou oparavdu BB lepší. Ještě tu byl povzdech ohledně tahu, že je široký a špatně sedí. Tak je snad šířka totožná u obou nebo?
  3. pánové, poraďte. rozhoduji se mezi Tudor Pelagos Blue a Black Bay s modrou lunetou. Zatím jsem na ruce neměl ani jedny. Musím říci, že sympatičtější jsou mi Pelagosy, a to vzhledem k velikosti pouzdra a datumu. U BB mě absence datumu celkem štve, ale asi bych to přežil :-). Jak je to s odolnosti titan vs. ocel. Četl jsem různé recenze a názory se dost odlišují, zejména všichni ?nadávají? na titan, že je na něm vidět vše a celkem rychle dojde k poškození. To se mi ovšem vzhledem k vyšší odolnosti tohoto materiálu nezdá :-). Tak jestli má někdo zkušenosti, zejména pak s těmito konkrétními modely.......
  4. OK, zkusím ho kontaktovat. Dík za radu :-)
  5. Pořád to nějak nechápu, co je špatně na tomto obchodu, špatné chovaní, služby.... Co Provazník? Gold Eligius? Jinak po zánovních hodinkách jsem také koukal, ale vždy se z fotografií zdálo, že za dost poškozené, dost peněz. Navíc strach z padělku, poškození....
  6. No nevím, co tím chtěl básník říci, ale: záruka je záruka, ne? Absolutně nikoho neprotěžuji a pokud mi něco uteklo s i-hodinařstvím, tak pardon. Mezi 109 a 118 jdou koupit běžně u autorizovaných prodejců, to mám ověřené. Každý bez jakéhokoliv nátlaku, s nadsázkou, min 15% slevu. Jinak nevím, co myslíš tou radostí při koupi, ale já za tu radost považuji hodinky samotné a nikoli jak moc mi někdo při výběru leze do zadku. Což je v obchodech s tímto zbožím poměrně časté. Např. v Brně u Hanáka, kde jsem oba kousky zkoušel. Ale nechci se nikoho dotknout. Jak se říká podle gusta..... Někdo je ochoten si za tyto dobré "pocity" připlatit, např. zmiňovaných 10-15 tis nebo i více. Já ne!
  7. Ale ano :-), mám konkrétní nabídku ze dvou hodinářství, zlatnictví. PC 140 tis. Jde vidět, kolik na tom borci mají :-). Dokonce i jedna nepřímá nabídka je za 110tis(standard internetová cena). Mrkni na ihodonarstvi.cz.
  8. Omega se dá koupit kolem 109tis. Breitling 85tis, takže rozdíl to je :-). Bavím se o koupi u nás a nových hodinkách.
  9. No, když Seawolfy, tak varianta s čísly. Jinak PO jsou opravdu elegantnější a pro B-čka jasně hovoří cena. Ještě si budu chvíli lámat hlavu a trápit se:-).
  10. Ano, souhlas, rozhodně jsou Omegy elegantnější. Když jsem to tak zvážil, tak v podstatě pro B hovoří jen nižší cena. :-). Takže asi je jasno, jen ta barva. Asi ale jako jeden z mála, co řeší PO, vezmu oranžové.
  11. Jsem v tomto foru nováčkem, takže především všechny zdravím!! Zajímal by mě váš názor na tyto dvoje hodinky, nějak se nemohu rozhodnou. I když jsem oba modely viděl a vyzkoušel přímo na zápěstí, nepomohlo :-). Oba sedí i vypadají báječně. Za prvé Breitling Avenger 2 Seawolf, black dial Za druhé Omega Seamaster PO big size, a to buď 01.001 nebo 01.002. Ty oranžové jsou opravdu nádherné, i když vzhledem k barvě ne moc univerzální :-) Jaký na to máte názor vy?
×
×
  • Vytvořit...