Přejít na obsah

iakovmarkov

Členové
  • Příspěvky

    37
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • Website URL
    https://iakov.me/

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

863 zobrazení profilu

iakovmarkov's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Trochu dost no, ale manzelce se moc libeji Me se nejvic libi lumi na ciferniku. Sviti to velmi, velmi silne a ma velmi peknou modrou barvu.
  2. Velmi a velmi pekne! Manzelka ma ode me hodinky v pouzdre od SNK375, vsak s puvodnim hardlexem. Zatim je v OK stavu, ale i tak by to stalo za to tam dat double dome safir.
  3. Pouzivam prave crystal press na lunety. Stejny pristup jak se sklickem - nasadit lunetu presne a rovne, a pak zacvaknout pressem. Zatim funguje vyborne, za me lepsi nez to tlacit do koberce
  4. Ahoj! Muze to byt tim, ze neco je nasazeno krive - bud' gumicka uvnitr lunety je prekroucena, nebo samotna luneta je nakrivo. Taky to muze byt tim ze gumicka nema lubrikaci a je cela sucha.
  5. Me zatim stacila zakladni sada z AliExpressu, plus kvalitnejsi crystal press
  6. Zatim neni, no... Cekam az mi prijde dalsi balicek s cifernikem a rucicky od Yobokies. Vyuzil jsem zakladni dopravu zdarma a ted' toho trochu lituji no
  7. Nazdar, jak to tady je? Ja jsem dnes dostal balicek od Namokimods. Musim zase pochvalit kvalitu pouzder - povrchova uprava precizni, tvar super. MM300 Conversion vypada velice dobre, zkusil jsem nasadit jejich tenky "slim bezel". Na papiru rozdil mezi obyc lunetou a tenkou je par milimetru, tak jsem zvedavy jestli to bude znat na hotovych hodinkach. To se zlatou lunetou bude zakladem pro alpinist build. Snad to nebude moc zlaty
  8. Tvl to je cena. Soucastky ti vyjdou max na pulku ceny, pokud kupujes origo Seiko cifernik (~100 EUR). Nemyslim si ze tohle je ale origo... Jinak koukam ze to se tady trochu rozjelo Relaxy jsou supr, @Lukáš3! Jaka je lumi? Sviti to vubec?
  9. Dnes na ruce - Monster Seiko Monster byly mé první mechanické hodinky vůbec. Bylo mi 15 let, objednal jsem si je z eBaye a následně jsem k nim dokoupil náramek Anvil od Yobokies. Hodinky mě provázely asi 5-6 let, pak jsem je bohužel ztratil nejhloupějším způsobem - alkohol + skateboard Z původních Monster mi zůstal pouze náramek, zbytek byl naprosto zničený. Náramek jsem uložil do krabice s ostatními věcmi a zapomněl jsem na něj dalších 10 let. Před měsícem jsem na AliExpressu objevil pouzdro od Hemdallr Monstra. Podle recenzí to vypadalo nadějně, z továrny už to šlo s hezkým plochým safírem. Hned jsem věděl, jaký ciferník tam má být - polský One Second Closer, s červenou ďábelskou vidlí a třemi šestkami. Edgy jako svině, patnáctiletý já bych byl na ně pyšný! Chybí chapter ring, i když by tam měl být. Strojek se zdá být v pouzdře správně umístěný, ale trvalo mi než jsem srovnal indexy a lunetu.
  10. Dnes na ruce mam pseudozelvy. Jsou trochu mensi nez origo Seika, a jsou "SKX-compatible", tzn pasujou tam sklicka, lunety a korunky z SKX.
  11. Moc pekny. Zlaty rucicky a purpurovy cifernik je super kombinace, me by to ani nenapadlo.
  12. @Lukáš3 pekna prace! Sterile ciferniky jsou super, ten vinovy sunburst se mi fakt libi. Jen mi chybi minutovy index, bez nej je to trosku nepouzitelny Nektere 36mm pouzdra maji misto pro chapter ring (treba Lucius Atelier), to by se hodilo.
  13. Neni to tajny Soucastky stali cca 250 eur - pouzdro, kryt, reminek, strojek, cifernik, rucicky. Me taky! Na to jsem hrozne citlivy. Pokud tam je Seiko logo tak to musi byt origo dil. Jinak za me je to stejny shit jako fake rolexy ci omegy.
  14. Mysils celkem, nebo jen cifernik? Bez loga nemaji. Vetsina jejich ciferniku jsou s prominutim ruzne "homage" varianty. Jsem rad ze tam nedavaji logo Seiko, ale svoje - minimalisticke a decentni.
  15. Tak explorery pro zakaznika jsou hotove. Musim zase pochvalit Namokimods - zpracovani pouzdra je moc pekne, povrchova uprava precizni. Ma to takove vintazni krivky a velkou lunetu akorat v moderni velikosti - 38mm. Cifernik je taky v pohode. Neni to nic extra specialniho, vsechno je akorat jak ma byt - pozice tistenych a lepenych indexu sedeji, modra lumi je silna a je stejne barvy jako rucicky.
×
×
  • Vytvořit...