Přejít na obsah

simbian

Členové_50
  • Příspěvky

    66
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    kolem Brna
  • Fanoušek značky
    Eberhard

Návštěvy profilu

615 zobrazení profilu

simbian's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Konec Varadi v PCE .... docela překvapení ne???
  2. Kluci hráli perfektně, bohužel se ale ukazuje, že u nás s mládeží, zejména s juniory neumíme vůbec pracovat. Tam vidím obrovský propad. Prostě juniorská liga je průser, proto kdo po dorostu neuteče za hranice, tak až na výjimky, kteří hrají rovnou extraligu (Šalé, Jiříček, atd..) nikam neporostou a v lepším případě se z nich stanou "průměrní hráči extraligy" která se bohužel se špičkou světa nemůže rovnat a proto "A" repre nemá z čeho moc vybírat. V kategoriích U16-U18 dokážeme držet krok jak s Finy, Švédy i se zámořím, pak ale bohužel během těch 2-3 let ujede vlak. Je to zvláštní, ale je to tak. Proto ten letošní výběr je prostě složený z kluků, kteří se hokej naučili mimo ČR, ta rychlost a při ní práce s pukem je prostě vizitka zámoří. Nejlepším příkladem byl pro mě Brabenec. Když byl v Brně, tak byl úplně neviditelný, až sem si říkal, že hraje jen kvůli tomu, že je v rodině se Zábranským. Teď jsem ho viděl po 2 sezonách v kanadské juniorce a prostě to je úplně jiný hráč. Proto pokud opravdu rozšíří juniorku, tak se obávám, že k žádnému posunu v dohledné době nedojde a toto bude jen takový výstřel do tmy. Rád bych se ale mýlil.
  3. Víš co, třeba by to pro něj byl nový impuls. Přiznám se že sem ho nějak extra nesledoval, ale pořád ho beru na úroveň extraligy jako top beka. My ale namame vůbec nic, Ďaloga krásně bruslí toť vše, Gulasi a Bartejs jsou vyloženě defenzivní, ty jsem snad neviděl vystrelit. Roth je neviditelny a ti dva Američani nebo co jsou zač to je vždycky pokus omyl... Když je nadějný mladý kluk tak uteče za more nebo se nehodí pro LT. S tím Ševcem TOS úplně trefil, pro mě je to z..d,ale v týmu by ho bral každý.
  4. Jak jsem to zaregistroval že skončil, tak mě hned napadlo, jestli po něm sáhne Zábranský a bude se ho snažit přivést. Nevím ale jak je teď Brno na tom finančně a určitě bude jeden z nejdražších v lize. Každopádně nám kvalitní bek prostě chybí od začátku sezóny. Tak jsem zvědavý. No a v Praze je vymalováno po prodloužení, škoda že jsem si ještě nevadil, fakt blbci.
  5. Jo já vím, ještě to projedou to je klasika.
  6. A co říkáš na toho Nakládala. By mě zajímalo komu co řekl. Jinak Brno překvapivě drží na Spartě, ta je asi ještě ve větší krizi než Kometa.
  7. Teď už jen do trouby a ráno je na snídani.
  8. @shewcza řekl bych že to máš už dýl, teď ti to dojíždí a proto máš ty antigeny negativní, tak si to vysvětluji. Já se byl v neděli večer proběhnout, dal jsem 3km a byl jsem úplně mimo. Že mi něco je na sobě pozoruji od minulého čtvrtku.
  9. Já to měl podobně, antigen v pondělí večer jak ty, ne extra průkazný a tak jsem se radši objednal na PCR. Manželka v ten moment antigen negativní, kluci měli v pondělí školní PCR negativní. Já se od rodiny separuji oni dnes kontrolní antigeny všichni negativní. Teploty nemáme nikdo, já jsem ale trochu unavený, kontrolní antigen pro sebe už nedělám, stejně s tím teď už nic nenandělám.
  10. Já včera taky pozitivní PCR, na rozdíl od tebe ale i antigen den předtím. A dodělávám synovi pokojíček, garáž už mám . Ale pravda na průduškách cosi málo cítím.
  11. Co jsem se bavil s lidmi z oboru tak elektřina nepůjde dolů min přes rok, a plyn teď přes zimu taky ne. Takže podle mě nemá smysl u DPI zůstat ani měsíc.
×
×
  • Vytvořit...