Přejít na obsah

Radius

Členové_50
  • Příspěvky

    1 658
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Radius

  1. No jasně, to auto jezdí po UK, jen registrace je Guernsey.
  2. Jsi jednička, je to Guernsey! Díky moc.
  3. No je to na novém 911 (992) Turbo S. Nedokázal jsem to rozklíčovat ani přes google lens
  4. Netušíte prosím, co je tohle za registrační značku? Mělo by to být UK, ale podklad černý bílé písmo, co je to? Díky
  5. Radius

    NEW BREITLING

    Tak už Kernovi a jeho bandě zbývá domrdat jen řadu Avenger a podařilo se mu domrdat celou značku.
  6. Odškrtávám si životní milník, poprvé v životě jsem viděl na vlastní oči F40, asi před hodinou na Zbraslavi.
  7. Já v Dobříši u Bobcatu 52 (po odečtení tolerance)na 50tce za 1000,- Kč. Tak tam dávejte pozor.
  8. Po ctyrech mesicich utrpeni a trech reklamacich mobilu Samsung (jiz nekolikatym problematickym modelem v rade), mam patym dnem nejake Realme nebo jak se to pise a jsem fakt spokojenej. Vystoupil jsem ze vzteku z autistickeho strachu opustit po asi 15 letech znacku, nebot je mobil pro me jen nutne zlo a najednou mam neco, cehoz nejsem otrok, ale slouzi mi to.
  9. Máte prosím někdo zkušenost s nějakou firmou, která zastupuje v dopravních přestupcích? Asi mě čeká správní řízení a nechci do toho jít sám za sebe, na druhou stranu nevím, jestli tyhle firmy jen neshrábnou prachy a nic z toho. Kdyžtak prosím v SZ. Děkuji
  10. NJ, já hloupá Tak potom je vše v pořádku.
  11. Mně teda na tom videu s Passerem přijde nejvíc bizar, jak tam stojí ta jeho banda do kolečka a děkujou ježíšovi. Jinak neomezená dálnice, tak jel neomezeně, za co ho chtějí perzekuovat? Ale přijde mi to osobně taky úplně zbytečnej rozmar.
  12. Tvl dnes jsem poprvé zažil policejní šikanu, respektive městsko-policejní. Celý den to vydýchávám, tu aroganci a zášť, co mi všechno ten strážník řekl (na to, že jsem špatně parkoval když jsem si vyběhl k bankomatu). Raději bych zaplatil na místě pokutu a každej bychom si šli svou cestou. Ale ta jeho demonstrace moci a ten můj pocit bezmoci jakékoli reakce, protože bych se zatáhl do problémů - mě šokovala a hodně to se mnou hnulo v názoru na tento orgán. Jsem z toho normálně otřesenej.
  13. Krásná fotka. Tady je vidět ta čitelnost a přehlednost. Ty 44 jsou prostě nejhezčí superoceany, héliák už to má, ale zároveň se to dá ještě nosit. Krásný.
  14. Tvl ty policejní BMW, to si dělaj prdel ne? To si nedovolí ani Norsko tvl a tady budou takhle drahý BMW. V týhle době totálně rozesranýho rozpočtu těma vládníma bojovníkama s covidem. Daňovej poplatník zaplatí tvl. Některý služebny ještě dnes píšou na psacích strojích z osmdesátých let. Bliju. Národní automobilka Škoda, která by měla postavit za smysluplnou cenu pro tyto účely Ochcávky RS a o ničem jinym by se nemělo tady a v současné době (vláda) přemýšlet bude žebrat stát o podílení se na výpadku výroby, jako zcela soukromej subjekt tvl. Ukrajina 2 tvl. Fakt. Je mi jasný za co se asi vysoutěžily. Byl jsem u toho, když se dělaly horský kola pro pražský měšťáky a jedno vyšlo asi jako harlej tvl.
  15. A je to ta kufrová? Ta se mi líbí nejvíc.
  16. To má i trojka plovoucí kotouče jo? Tak to je mazec. Kolik to má PS?
  17. Dovedu to pochopit snad jedině jestli ten kluk má doživotí formou domácího vězení. Takový veteše, bordelu všude, takový práce, takovejch dní a přitom vlastně naprosto úplně k hovnu.
  18. Takže to nebude tenhle třetí prosinec...
  19. Dnes jsem si zapomnel vzit hodinky, tak to ted na gauci u Bonda dohanim...
  20. Já ani nebyl nasranej, jak se to vysypalo, v hlavě mi seplo, že akce je už jen dvě hodiny, je třeba jednat. Na pláč je čas po zavíračce. Ale než shánět někoho, kdo to zasklí, vézt to někam, a ještě to dál řešit, tak jsem jel rovonou pro jiný. Ale jak píše Lamiczka, náklady 8.4 + benzin + asi 6h času. No a když na to zrcadlo teď v koupelně koukám, tak se mi teda zase tak moc jako nelíbí...
  21. Jasně, myslel jsem "neobyčejné" ocelové suby date s černym cifrem
  22. Zrcadlo do koupelny stojí v Lutzu 6600,-. Čekám na slevu - z principu. Po mnoha měsících přichází sleva na 4200,-. Vyrážím do Lutzu. Tam i zpět celkem 80Km. Vezu ho v malém autě, protože ve velkém nemám skládací sedadla. Ježek v kleci - dleší hrana má asi metr sedmdesát, ale já to dám. Přijedu domů, vynesu zrcadlo do horní koupelny a tam si ho podložím na rám molitanama abych ho neodřel. Vyndavám mamuta a dávám ho do pistole. Pistole s mamutem mi padá doprostřed zrcadla. Zrcadlo na sračky. Akce trvá ještě 2h do zavíračky. Rychle nakládám rám se střepy do auta, abych to cestou vyhodil a vyrážím do Lutzu. Tam i zpět celkem 80Km. Kupuju další zrcadlo za 4200,- a nakládám ho do malého auta, protože ve velkém nemám skládací sedadla. Ježek v kleci, ale já mám knowhow. Jedu domů a pak už je vše v pořádku.
  23. Nechat přešívat goodyear podrážku tady vlastně nemá smysl, když se seženou Berwick, Loake, Church, Tod´s, Barker, Magnanni apod. v outletech v ČR i za trojku - vždy jsem sehnal a mám vel. 41/42, které jsou z těch prodávanějších. Minulý týden jsem třeba viděl rámovky s goodyear v Drážďanech v designer outletu za v přepočtu od 2300,- Kč. Gumová podrážka je samozřejmě na běžné nošení nejlepší. To že si tu navzájem nalháváme, jak celokožená je vlastně nejpohodlnější a vydrží, to jsou jenom takový džentlmenský kecy. Loake se mi třeba drolila jak když je to z kartonu i na suchu a tím jsem u prvních Loake s touto značku navždy skončil, mimo to, že byla strašně nepohodlná. Rámovky s celokoženou podrážkou jsou prostě stylový kancl boty, rozhodně se to nedá nosit běžně v zimních plýskanicích - jde to hned do kopru. V lepších obuvích sice budou tvrdit, jak mají na koženou podrážku tinkturu, ale to jsou jen vyhozené peníze. A s tou pohodlností, měl jsem už dost rámovek od různých značek a v žádných bych teda nechtěl chodit celej den po městě. Vždy byly pohodlnější lepený Lloydy, nebo Blažky s boloňskou podrážkou. Rámovka je stylovka do kanceláře a nebo tady na wristshoty. Už jen to sebemrskačství prošlapávání.
×
×
  • Vytvořit...