Přejít na obsah

koroner

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele koroner

  1. Ahoj, co je to za gumu prosím? Potřebuji novou a nevím kde vybírat, aby to nebyl kaučuk dražší než hodinky [emoji2] Odesláno z mého YAL-L41 pomocí Tapatalk
  2. To je pěkný, že jsi při takové skladbě dosáhl 0,26. Myslíš že při Ytongu lambda 450 nebo 500 by to bylo složitější? A proč jsi nešel do toho jejich systémového zateplení multipor?
  3. Jaký stavební systém jsi volil? Dřevostavba?
  4. To samozřejmě ano, ale orl se do cpap hrnout nebudou (ani asi nemůžou) a budou mít blíž k invazivnímu řešení, a pokud se kolega nebude zajímat, tak na TRN se z Orl nemusí vůbec dostat
  5. Úskalí cpap a jakýkoliv mašiny je, že to trošku hučí a fouká z masky, takže se zbavis chrapajiciho spolunocleznika ale bude tam konstantní zvuk vyfukovaneho vzduchu z masky a té mašinky. Intenzita Něco jako klima na zdi.
  6. Hele prošel jsem si tím taky a operativní řešení je opravdu ruleta. Mě chtěli nejdřív brát mandle nebo dělat uvuloplatiku (box. pytel). Jediný rozumný řešení je cpap/bpap mašina. Reš to raději s plicní ambilalbulancí než s orl.
  7. Rychlá jasná domluva Dekuji za obchod
  8. Rychlost a jasná domluva. Děkuji za obchod.
  9. Nemáte nějaký tip na elegantnější perovku, abych nevypadal, že jdu zrovna z hor? Docela problém sehnat něco s opravdovým peřím bez loga a kapuce. Vím že to není moc společenské oblečení ale za mě taky nejpraktictejsi než ty těžké bundy a kabaty jsou pri částem vylezani z auta nepraktický.
  10. Proč ne xiaomi? Za mě je dialer v samsungu a prostředí příšerný. Honor xiaomi Huawei super, ale zase si to dělá někdy co chce. Killuje chráněné aplikace,což mě štve pro trekovaní trasy. S každou aktualizaci si tyhle cinani dělají víc co chtějí [emoji849] OT: jak máš propojené auto s mobilem, že hlásí tankování? Díky.
  11. Zkus si za pár měsíců iOS budeš trpět, jak Ti to nedovolí stahovat, otravovat iTunes, icloud, Apple Id a celý bude krkolomný.
  12. Za mě byl super Honor 8 se skvělou ergonomii (hw čtečka prstů zezadu) honor 10 má debilne umístěnou čtečku vpředu (s krytem spigen nepoužitelný) a rozpoznávání obličeje nefunguje v brýlích a v noci. Oba jsrm kupoval mimo jiné kvůli focení (zaplacený recenze je strašně chválili) ale na starý iphone 6s to kvalitou fotek nemá ani jeden a navíc ta apka foťáku je strašně pomalá. Tak když ani p20 pro není na fotky lepší, tak asi na čase zkusit nějakou jinou alternativu. Počkám, co udělá s trhem ta situace kolem USA a činy.... Ale myslím, že u těch ostatních Číňanů jako je xiaomi poco atd. Je to jen otázka času. Bude tu zajímavý.
  13. Mě se dostala do Z1C a Z3C ale po každý reklamaci jsem si polepšil [emoji3]mají teď Sony nějaký zajímavý kompakt? Nějak jsem je přestal sledovat jak přestali deklarovat IP a ten design šel do kopru. Za mě Z3C nejhezčí telefon teda....
  14. Normálně apka ACR v androidu nahrává do cloudu a je to pár mega. Žádný velký data. Ale nevím jestli wp ji má taky...
  15. Slušný. V tom případě fakt to g6 a nebo pak mobily pro drevorubce CAT a podobný cihly [emoji6]
  16. Dobře ale pak tu máš třeba honor 10. Který bude kolem 9 tis a tam jsou fotky jistota. Nicméně jeho odolnost bude nižší než u g6. Ten Měl dokonce nejakou vojenskou certifikaci, takže ženě by mohl vydržet.
  17. Přesne tak LG udělali ojeb na zákazníky a některý g6 fotily špičkově a jiný ne.
  18. Já tahám futral tak první tejden pak mě to přestane bavit. Navic když chces používat magnet. držák do auta, tak je vyber silně omezený. První pád na zem a pouzdro přestane být důležitý. To nějako s hodinkama. První drbanec bolí, pakliže je to patina.
  19. Htc jsem míval rád, ale co může v současný době nabídnout, když ani cena není extra dobrá?
  20. Presednul jsem po 30tis z mondea MK 5 do insignie 2016 myslím 1.7 100 kW. Myslím, že biturbo a vůbec si nemyslím že to je špatný auto. Agilní motor a hodně tvrdý podvozek. Prostě sportovní kombi. Rozhodně lepší než passat těchto let kdyz porovnání cenu. V něm se cejtim tedy hůř než v mondeu.
  21. Btw Huawei už má folii na displeji z výroby (p9 lite) takže honor 8 to možna má taky
  22. Koukni na ebay tam to seženeš. Pokud má tel kulatý záda nebo displej není to asi úplně ono ale těch pár korun co to stojí nebrání v experimentování
  23. Sklo zezadu a zepředu vnímám jako jediný smysluplny systém ochrany. Všechny ostatní kryty jsou hnus
  24. Mě nicili potapky košile takže jsem si nechal ušít pár košil na míru s vyšší manžetou na levé ruce [emoji108]
×
×
  • Vytvořit...