Přejít na obsah

koroner

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

koroner's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Ahoj, co je to za gumu prosím? Potřebuji novou a nevím kde vybírat, aby to nebyl kaučuk dražší než hodinky [emoji2] Odesláno z mého YAL-L41 pomocí Tapatalk
  2. To je pěkný, že jsi při takové skladbě dosáhl 0,26. Myslíš že při Ytongu lambda 450 nebo 500 by to bylo složitější? A proč jsi nešel do toho jejich systémového zateplení multipor?
  3. Jaký stavební systém jsi volil? Dřevostavba?
  4. To samozřejmě ano, ale orl se do cpap hrnout nebudou (ani asi nemůžou) a budou mít blíž k invazivnímu řešení, a pokud se kolega nebude zajímat, tak na TRN se z Orl nemusí vůbec dostat
  5. Úskalí cpap a jakýkoliv mašiny je, že to trošku hučí a fouká z masky, takže se zbavis chrapajiciho spolunocleznika ale bude tam konstantní zvuk vyfukovaneho vzduchu z masky a té mašinky. Intenzita Něco jako klima na zdi.
  6. Hele prošel jsem si tím taky a operativní řešení je opravdu ruleta. Mě chtěli nejdřív brát mandle nebo dělat uvuloplatiku (box. pytel). Jediný rozumný řešení je cpap/bpap mašina. Reš to raději s plicní ambilalbulancí než s orl.
  7. Rychlá jasná domluva Dekuji za obchod
  8. Rychlost a jasná domluva. Děkuji za obchod.
  9. Nemáte nějaký tip na elegantnější perovku, abych nevypadal, že jdu zrovna z hor? Docela problém sehnat něco s opravdovým peřím bez loga a kapuce. Vím že to není moc společenské oblečení ale za mě taky nejpraktictejsi než ty těžké bundy a kabaty jsou pri částem vylezani z auta nepraktický.
  10. Proč ne xiaomi? Za mě je dialer v samsungu a prostředí příšerný. Honor xiaomi Huawei super, ale zase si to dělá někdy co chce. Killuje chráněné aplikace,což mě štve pro trekovaní trasy. S každou aktualizaci si tyhle cinani dělají víc co chtějí [emoji849] OT: jak máš propojené auto s mobilem, že hlásí tankování? Díky.
  11. Zkus si za pár měsíců iOS budeš trpět, jak Ti to nedovolí stahovat, otravovat iTunes, icloud, Apple Id a celý bude krkolomný.
  12. Za mě byl super Honor 8 se skvělou ergonomii (hw čtečka prstů zezadu) honor 10 má debilne umístěnou čtečku vpředu (s krytem spigen nepoužitelný) a rozpoznávání obličeje nefunguje v brýlích a v noci. Oba jsrm kupoval mimo jiné kvůli focení (zaplacený recenze je strašně chválili) ale na starý iphone 6s to kvalitou fotek nemá ani jeden a navíc ta apka foťáku je strašně pomalá. Tak když ani p20 pro není na fotky lepší, tak asi na čase zkusit nějakou jinou alternativu. Počkám, co udělá s trhem ta situace kolem USA a činy.... Ale myslím, že u těch ostatních Číňanů jako je xiaomi poco atd. Je to jen otázka času. Bude tu zajímavý.
  13. Mě se dostala do Z1C a Z3C ale po každý reklamaci jsem si polepšil [emoji3]mají teď Sony nějaký zajímavý kompakt? Nějak jsem je přestal sledovat jak přestali deklarovat IP a ten design šel do kopru. Za mě Z3C nejhezčí telefon teda....
  14. Normálně apka ACR v androidu nahrává do cloudu a je to pár mega. Žádný velký data. Ale nevím jestli wp ji má taky...
×
×
  • Vytvořit...