Kallmpav Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Tak se taky pochlubim novym prirustkem Pontos S Extreme v zelenem kabate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 19. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Tak se taky pochlubim novym prirustkem Pontos S Extreme v zelenem kabate. Soubor_000 (1).jpegNebyly tady na prodej? :-) Jsou super měl jsem modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Darček od firmy za prístup k práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 17. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Masterpiece Lune Rétrograde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmfreshmeat Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 To jsou klasicky prumer 43, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 28. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 To jsou klasicky prumer 43, ze?Jojo 43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Krásne a jednoduché Pontos sedia skvele a verzus cena a kvalita je to výborná voľba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmfreshmeat Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jojo 43 To je špatný, už jsem jednou jedny podobný nádherný ML chtěl koupit, ale 43 je mi prostě malý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 To je špatný, už jsem jednou jedny podobný nádherný ML chtěl koupit, ale 43 je mi prostě malý...ML ted dela Masterpiece pouze 43mm, taky Me to prijde skoda. Ale najdou se i 45ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 (upraveno) Zdravím, Pořídíl jsem si z Chrono 24 nové Pontos S Diver (ceny český AD jsou x 2). Zatím jsou na origo gumě, která se nosím příjemně. Objednal jsem, ale i kožený HIRSH (https://www.strapshop.cz/hf-teletina/hirsch-speed-calf), tak doufám, že jim také bude slušet. Až dorazí, pošlu fotky z přehlídky . ] Upraveno 12. března 2018 uživatelem xpolp32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) Ja mám dneska tieto krásky Upraveno 4. května 2018 uživatelem digiMonster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Něco podobnýho taky mám :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Co hovorite na tieto?https://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/aikon-16/Id/aikon_automatic-840.slsJe to inspiracia AP, alebo podoba nahodna?Osobne sa mi pacia celkom fest:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 4. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Co hovorite na tieto?https://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/aikon-16/Id/aikon_automatic-840.slsJe to inspiracia AP, alebo podoba nahodna?Osobne sa mi pacia celkom fest:)Nemáš real fotku? Už je máš doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 nemam a nemam:) som sa len rozhliadal po nete, kde co je, ze vyzeraju k svetu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Co hovorite na tieto?https://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/aikon-16/Id/aikon_automatic-840.slsJe to inspiracia AP, alebo podoba nahodna?Osobne sa mi pacia celkom fest:) Mně se líbí. Celá řada zahrnuje mnoho variací a myslím, že na denní nošení si spousta lidí najde ty svoje. Za mě palec nahoru i přes to, že to bude spíše masovější záležitost s cenou okolo 25k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Pontos S výborný strojček ETA7750 skvelé športové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Miros Coussin Reveil. Ronda 4120.B.Moje první "opravdové" hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewty Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Pontos a Masterpiece jsou momentálně mými favority Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 15. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Pontos a Masterpiece jsou momentálně mými favorityMě už Pontos nějak přestává bavit, zato Masterpiece Mě baví hodně. Ty komplikace jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se