Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  heboš napsal:
Už mám taky vybráno - Hamilton Jazzmaster Automatic

http://www.classybrand.com/watches/watch_f...d-H32515555.asp

Ostřílení hodinkáři - dobrá volba?

A zjistoval jsi to "CALL OR EMAIL FOR PRICE & AVAILABILITY"?

Jinak tento model se mi moc libi, ale tak nejak si rikam, ze na takove hodinky mam jeste cas... :-)

Upraveno uživatelem jirkakoutny
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bohužel momentálně nemají

Thank you for your email

Unfortunately we are out of stock at this time. Please keep checking

our

site for further price update.

Odesláno
  heboš napsal:
Ostřílení hodinkáři - dobrá volba?

Hamilton je IMHO dobry pomer cena/vykon. Ty hodinky jsou moc pekne a dle mych zkusenosti je na tom H s presnosti velmi dobre.

Pridavam par forek ...

Odesláno

Přesně tak, tohle jsou fakt pěkný hodinky, o kterejch jsem uvažoval namísto Stow Antea ...

Jak píše Baker, Hamilton je kvalitka za dobrou cenu, rozhodně bych do nich šel ... ;)

Odesláno

Tyhle krásně jednoduché Hamiltony mě vždycky dostanou... Já si je snad jednou budu muset pořídit... Kdyby se tak třeba ještě dělali s ručním nátahem, to by bylo něco...

Odesláno

Já vlastním Hamilton Khaki Field Mechanical uvedené v možnostech výběru cca 1 rok a jsem maximálně spokojen. Zpracování v této cenové kategorii je podle mě skoro bezkonkurenční. V reálu jsou mnohem hezčí. Myslím, že je měl i YPO, tak se ho můžeš zeptat na názor.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Krupkic napsal:
Já vlastním Hamilton Khaki Field Mechanical uvedené v možnostech výběru cca 1 rok a jsem maximálně spokojen. Zpracování v této cenové kategorii je podle mě skoro bezkonkurenční. V reálu jsou mnohem hezčí. Myslím, že je měl i YPO, tak se ho můžeš zeptat na názor.

Jednoznačně dobrá volba. V rodině jsou 4 ks Hamiltonů (různé druhy, samozřejmě), včetně zde uvedených a vládne maximální spokojenost.

Odesláno

Ja mám Jazzmaster chrono auto strieborný ciferník,už skoro rok a som s nimi spokojný, akurát už boli na vyčistení, lebo som našiel na vnútornej strane sklíčka malú bodku/neviem ako sa tam dostala/, keď som ich nosil skoro rok na ruke a neboli vôbec otvárané.

Inak spokojnosť, ale remienok už bude potrebné vymeniť/nosil som ich aj v lete a poriadne sa mi spotila ruka/.

Návštěvník YPO
Odesláno
  Krupkic napsal:
Myslím, že je měl i YPO, tak se ho můžeš zeptat na názor.

jo jo .... neměl jsem je dlouho, protože jsem si při nákupní euforii nevšiml jedné věci - nemám rád ,když minutová ručka "nedosáhne" na index = nastavovaní času je pro slábnoucí zrak utrpení ;) - jinak to jsou hodinky bez jakýchkoli výhrad

Odesláno
  CzechJoker napsal:
Že by google nepomohl? Zkus tady.

Jen bych dodal informace o dostupnost (citace z mailu)i:

"právě jsem prověřil termín dodání Hamiltonů a předběžně by byl asi 2 nebo 3 měsíce, bohužel nejsou skladem ani Švýcarsku ani v ČR."

• Po roku...
Odesláno
  šíma napsal:
Z Classíku je máš cca za 9 000...

Je mozne nekde v Praze videt hodinky Hamilton Khaki Officer H70615733? Pripadne nejake podobne? Libi se mi a zaujalo me, ze jsou vodotesne do 10atm. Jenze mam mensi ruku (17,5cm obvod) a prumer 44mm mi prijde docela dost. Uz mnoho let jsem na ruce zadne hodinky nemel a nerad bych se s necim unahlil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...